PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum a intrat Diana pe usa strigand: "VEAU CALA! VEAU LA VINGA!" I-am zis ca nu se poate ca e la Timisoara Clara acum.
Chiar asa INGRID cand or sa mearga pe la voi?

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

morning
Moni, da stiu ca ai lenevit la greu in pat!!! De cand n-am mai dormit pana la ora asta!!! Oricum am dormit si noi pana la 9 asa ca nu ma plang. rares are o tuse nenorocita ce nu-l lasa sa doarma, il apuca ma cate o criza de-i vine sa si vomite. Nici nu stiu ce sa ma mai fac. Sper sa-i treaca in cateva zile ca tare imi este mila de el! Nici sa manance nu vrea, norocul meu este ca laptele nu-l refuza asa ca...acum vad ca papa niste cereale. Poate reusesc sa-l pacalesc cu putina ciorbita la pranz, macar zeama. Ioana este ok. iara are musafiri, a invatat un cantecel azi, "Astazi s-a nascut Hristos", parca se numeste. Invatam colinde. Anul trecut pe vremea asta stia Mos craciun cu plete dalbe, doar prima strofa.
Doamne fereste sa faca vreun copil de-al meu vreo pasiune pentru indienii aia, ca numai 10 buc sunt vreo 3 milioane si-s asa de mici ca imediat ii bag la aspirator.
Deea, tare as vrea sa vad si eu "scrisoarea catre mos" a Dariei.
Ingrid, ai pedepsit fata. macar isi da seama ca-i pedepsita??
Anda, spor la cumparaturi.

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

DANIELA imi pare rau de Rares saracutul . Banuiesc ca ii dai sirop de tuse,ar trebui si ceva sirop sa ii fluidifice secretiile,ne-a dat noua odata pediatra,dar nu mai stiu cum ii zicea ...
Eu n-am mai invatat-o nicio poezie/cantec noi pe Diana cu exceptia celei pentru serbare.Chiar acum a recitat Iepuras coconas si chiar bine (a zis ca il "canta" pentru CALA SI DIANA DE LA TIMISOALA ) ,deci cred ca ar fi capabila se le invete,dar nu m-am stresat si nici nu prea am de gand.Filmeaz-o pe Ioana cum canta ca tare imi mai place

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

La noi o zi cam alandala. rares, nu vrea sa manance nimic, imi vine sa mor, acum i-am pus niste ciorbita la racit poate ii dau macar cateva linguri de zeama daca n-o vrea mai mult si apoi sa incerc sa-l culc.
Ioana este prin vecini la o petrecere a unui baietas ce implineste 8 ani. Nu putea lipsi ca mergea toata gasca. in loc sa stea acasa sa pape si sa faca nani este la petrecere unde papa pizza si praji. Cred ca o sa pice la datorie muult prea devreme diseara.
Eu ma plictisesc de moarte. o vreme oribila, ploua. Ce bine este vara, avem o gramada de activitati de intreprins.
Moni, ii dau sirop de tuse la rares, mucosin(este ambroxol cu miere).

Mergi la inceput

Si mie mi se pare o zi alandala,ca n-am chef sa fac nimic.Diana doarme inca,eu am mancat si am mai si facut o supa rapida de mazare cu galuste.
DANIELA ce fain de Ioana e la chef de copii! Macar ea se distreaza.

Mergi la inceput

cantare de anul trecut

http://www.dropshots.com/marchplayer#date/2007-12-20/22:05:50

Mergi la inceput

DANIELO ce-mi facusi! S-a trezit Diana deja si cum a vazut-o pe Ioana cu bradul,acum imi cere sa o vada pe "Diana de la Timisoala" ... ca sa vada daca a venit mosu si la ea ... "DA' VEAU S-O VAAD!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Ingrid, poi inca de pe vremea noastra, se dadea alocatia de 2 mili la orisicine, si numai daca aveai 1 an de munca mai primeai inca 6. Deci, 2 mili sigur primesc, in orice conditii (daca nu s-o fi facut mai mult). Si Daca toarna tot la 2 ani cate un puradel, au bani de bautura asigurata, plus ca daca cerseste cu plodul in brate, produce mai mult Dupa 2 ani il plaseaza la casa de copii, ca nu mai au ce face cu el, si-au scos banii pe el, si toarna altul

(de tigani e vorba, ca sa nu iasa confuzii )

blog

Mergi la inceput

La noi e dezastru.Diana a cerut bucataria,astfel ca i-am adus-o de la frate-meu impreuna cu vasele.Si a cerut plastelina ... Cum nu aveam,i-am dat orez,castane,mai avea pe-acolo biscuiti ... deci jale.Are taica-su ce aspira,dar macar pot face linistita actele,ca ea e ocupaaata cat cuprinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daria azi a vrut sa se joace de bebelusul. Adica, ea sa fie bebelus, prin urmare, mi-a stat numai in brate, si ne-am iubit, si ne-am alintat, ca pe bebe mic

blog

Mergi la inceput