PRIETENE FARA TITLU (21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu aveam grija de jucarii. Nu prea le stricam. Le mai machiam papusile si le mai ciufuleam... dar .. nu le stricam de tot sau sa le demontez. Le iubeam si le purtam peste tot cu mine. In schimb aveam niste verisori de la tara, care cum intrau in camera mea, incepeau sa strice jucarie dupa jucarie. Si eu ma suparam tare, tare, si plangeam. Ajunsesem sa inchid camera cu cheia, sa nu mai intre verisorii mei in ea. Ce bataie mi-am luat pe faza asta

Vad ca si Daria e la fel ca mine. Imparte jucarii, nu are problema, dar daca copilul ala o strica...incepe sa planga cat nu plange tot anul, si tine minte perfect ca acel copil i-a stricat jucaria, si mereu imi zice.

Daria am observat ca nu mai plange nici cand se loveste. O vad cum strange din dinti de durere, si i se fac ochisorii mari... dar se abtine, si nu zice nici pas. In schimb, daca o nedreptateste cineva ... plange de mama focului. Acum intr-o zi, mergea pe strada cu un forneti in mana, si un bolund de om care nu s-a uitat, a dat peste ea si i-a cazut forneti pe jos. Un sfert de ora a plans, cu lacrimi de crocodil. Nu am putut sa o linistesc deloc. Tare s-a mai suparat ca i-a dat nenea pe jos papa. Individul nici nu s-a sesizat

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA da ai dreptate,ca erau facuti la gramada si deci foarte ieftini,dar si rezistenti.Pacat ca nu se mai fabrica,sunt fraieri,cred ca inca s-ar mai cumpara! Pai acum am vazut indieni si cowboy la preturi de 20-40 lei unul,evident mai mari si mai stilati,dar ce sa faci cu ei asa izolati,ca cine are bani de doua armate? Asta era toata frumusetea ca erau muulti!

Eu si frate-meu eram cam intre cu jucariile,adica nu le rupeam/stricam din prima ,dar atat de mult ne jucam cu ele pana tot se mai stricau . Noi chiar ne jucam pe vremea aia nu gluma.De-a vanzatoarea,de-a doctorul,cu papusi,cuburi,masini ... Nu conta ca eram fata,ma jucam si cu jucarii de baieti !

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu pana acum am avut musafiri, niste rubedenii care s-au jucat cu Diana, s-au fugarit prin casa...am zis ca o fi obosita fata, da de unde, abia a adormit acum o ora. Trebuie sa fac ceva cu programul de somn, ca nebunesc cand vad ceasul si ea inca trancaneste.
Daniela, eu ma simt bine, gatul e ok, gustul de medicament din gat mi-a disparut (cred ca e sunt cele mai scarboase astea de viermi), Diana nu mai tuseste...Ce am remarcat e ca nu mai bea lapte decat dimineatza. No, asta sa fie tot baiul, bine ca scapa de oxiuri.
Ma bucur ca Ioana e mai bine, pe Rares ar trebui sa-l aspiri inainte de somn, si cel de dupa-masa si cel de seara, aerul din camera sa fie umed etc. In cateva zile ar trebui sa-i treaca, daca e viroza. la micul mucios si insanatosire grabnica si tie!
Moni, cred ca tu ai vrea sa te joci mai iute ca Diana cu soldateii ...ai dreptate cu Ocico, acolo gasesti de toate. Stiu cum era pe vremuri, dar parca acum imi place mai mult, nu ma mai necajesc daca sparg un glob, imi cumpar altul, atunci era tragedie, ca nu prea se gaseau. Dar un lucru stiu: bradul acela prapadit cu globuri colorate divers si cu figurine ieftine in el era mai frumos decat toti brazii pe care i-am impodobit pana acum...asa asortati si perfecti. Era ideea de brad cea care conta. Asa ca anul asta m-am hotarat sa-l fac in toate culorile. Sa-mi aduc aminte de copilarie.
Deea, ce dragutza e copila ta. Si sensibila foarte. A mea plange imediat daca se loveste, si vine la mine sa o pup. Si plange fals uneori....
Anda, spor cu mobila. O s-o luati si apoi o sa va fie dor de cutii. Am ramas in pana de idei cu tunsul lui Mark. Vb lui Moni, fa-i codite, ce cool ar arata...Mai creste putin si o sa treaca de spaima asta. Poate...ii arati pe comp ceva cu tuns? Copii care stau cuminti si nu patesc nimic? Ca alt sfat..n-am de unde.
Fetelor, mersi de ideea cu semintele de dovleac, nu-i plac. Nici alunele. Abia mananca o jumatate de nuca. So, tot mai bun e Zentelul...si usturoi pisat in mancare, sa nu-l simta, cica.
Ma duc in camera la un film cu sotul. Ca merit, dupa o zi de zbenguit cu fata.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

INGRID eu una nu m-am luat niciodata dupa moda,am facut tot un brad in toate culorile si basta! Un brad din ala mono sau bicolor,inalt,drept si perfect de bogat parca e o reclama TV,parca e artificial,nu ca nu-i frumos,dar nu e ... original,nu e "personalizat" ca sa zic asa.Noi agatzam pe vremuri si ciocolate sau napolitane in el,tot ce venea la rand

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, daca ii iei soldati, tre sa ii faci educatie si cum e cu razboiul. Noi mai vedeam in filemele lui Ceasca, ne mai povesteau bunicii... ei .. nu stiu ce e ala razboi. Nu stiu nici revolutie ce e. E pace pa pamant Apropos .. ca am venit in troleu si a venit o tiganca la cersit cu un copil in brate. S-a luat un mos de ea, sa o trimita la munca, ca le da statul bani sa faca copii, si apoi se apuca de cersit cu ei in brate, in loc sa munceasca. Ca nu mai are loc tara de ei, de tigani lenesi, si puturosi, care numa sa cerseasca, dar sa munceasca deloc, numa sa dea in cap si sa fure. Ca in zilele noastre mor mai multi oameni ca in razboi. Asta e o chestie care m-a frapat. Tot repeta mosul ca el a prins si razboiul cu estul si razboiul cu vestul, si ca nu mureau atati oameni cat mor acum pe timp de pace. Ca a venit din razboi pe jos, cu tot armamentul din dotare, si s-a intors la boul lui din batatura. A avut la ce se intoarce, ca atunci lumea stia pentru ce se lupta Acus, muncim noi, ca sa dea statul bani la tigani ...

blog

Mergi la inceput

Ingrid, mai are si Daria talente de plans fals. Dar o pufneste rasul in timp ce joaca teatrul. Ea nu mai plange decat daca se loveste rau, dar rau de tot, sa dea sangele, sau daca e nedreptatita Ma distreaza tare ce simt al dreptatii are. Hahaha.

Astazi am facut scrisoare catre Mosuuuuuu. Desenele sunt facute cu manuta ei, si scrisul. La scris i-am dictat eu pe litere, dar l-a uitat pe i... si l-am adaugat dupa Mosul nostru scapa ieftin. Un Bambi, un urs si un "copac" (de craciun)

blog

Mergi la inceput

Moni .... iata: http://www.toyz.ro/figurine-indieni-cowboy/

blog

Mergi la inceput

Mi-am spalat pensula in cafeaua cu lapte

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Buna dimineatza! Dau o cafea, sa va treziti!
Eu am inceput-o bine, deja Diana are interdictie la tv si calculator, tot am amenintat-o, dar n-am pus in practica asa serios...pai ii faceam laptele si am auzit-o urland la tata-su sa iasa afara din camera...nu mai suport situatia asta, chiar trebuie sa iau masuri, maine-poimaine ne arunca afara pe geam.
Moni, deci nu ti-au placut brazii mei frumosi din anii trecuti? Aia aurii? Eu ii faceam asa ca aduc bani, cica Cred ca fiecare brad impodobit poarta amprenta celui care i-a facut, doar ca anul asta vreau sa-mi aduc aminte de copilarie si sa-l fac cu globuri divers colorate...sper sa-mi iasa, ca trebuie sa se si armonizeze culorile intre ele.
Deea, eu stiu ca statul nu da bani decat celor care au minim un an in campul muncii, altfel poti sa torni la copii cati doresti, primesti doar o suma modica.
Vezi ce patesti daca lucrezi noaptea? Confunzi cafeaua cu apa de pensule..
Te rog sa pui o poza cu scrisoarea Dariei catre Mos Craciun, cred ca e tare frumoasa.
Am udat florile si am aerisit (n-am scuturat nimic pe geam , dar nu pot, ca bate un vant pe aici, raman fara asternuturi).
Diana e plecata la Mall, daca tot n-are desene...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Buna dimineata,eu cu gura plina,pap,ca abia m-am trezit.Deci de-acum urmeaza cafeaua.
Diana e la mami , a sunat si a vorbit Diana cu taica-su ca vrea acasa,s-o fi plictisit acolo.Imediat merge sa o aduca,ca ii era si somn,s-a sculat pe la 8.Noroc ca a dus-o mami,ca nu mai dormeam eu altfel ...
INGRID aoleu ce pedeapsa.Dar cere ea TV si calculator? Diana numai daca ma vede pe mine la PC mai cere sa vada filme cu copiii si poze,in rest nu e atrasa.Iar de desene la TV ai vazut ... DE obicei i le punem noi din proprie initiativa,mai ales taica-su.Si sta sa se uite linistita fix pana termina bibele cu lapte sau ceai.
DEEA am vazut site-ul ala de el ziceam ca au preturi de preturi.Pai de razboi oricum invata din povesti.De exemplu in Gulliver ... Ai pus poze cu scrisoarea?

Mergi la inceput