Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 19
anca_27 spune:
La Multi Ani Andreelor si Andreilor! 
Poftiti la o
, cornulete nu va dau ca sa nu sariti peste micul dejun ![]()
Greu cu insomniile astea, eu sunt zombie again, am dormit de la 12 la 2, de la 2 la 4 m-am uitat la un film, si de-atunci ma chinui s-adorm.
Vroiam sa zic ceva, dar am uitat, nici somn, nici apta.
37+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
alexutza_26 spune:
Daaaaa, primele 2 sunt chiar identice
- sa vedem peste vreun an cum se scrie istoria!!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza Ce spuneti, sunt din acelasi film? http://good-times.webshots.com/photo/2619413640050164419VFGamR?vhost=good-times Cea portocalie e Andreea... Madutza ,Mariuca (17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community |
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
TheodoraPRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
La Multi Ani de Sf Andrei!!!! tuturor celor ce-si sarbatoreaza onomastica!!!
Criss - as vrea sa te ajut dar nu stiu cum...caci eu am acasa unu' cu putza![]()
Darling - draga de tine imi dau seama ce grea poate fi aateptarea....hai ca mai e putin, atat de putin!!! 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
alexutza_26 spune:
Anca - vad ca si tu cu insomnii.....eu deja m-am mai potolit, in sensul ca ma culc pe la 12-1 si macar dorm pana aproape de 6....tot e ceva, fata de cum eram acum 1 luna-2....sper sa ttreaca si faza asta....
pricum vor veni vremuri mult mai greleeeee 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
38+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutza_26 Anca - vad ca si tu cu insomnii.....eu deja m-am mai potolit, in sensul ca ma culc pe la 12-1 si macar dorm pana aproape de 6....tot e ceva, fata de cum eram acum 1 luna-2....sper sa ttreaca si faza asta.... ![]() Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ TheodoraPRINTZUL AMR 2 SAPTAMANI ![]() Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!! |
Am nopti si nopti. Uneori dorm tun cate 10 ore, doar cu pauza de mers la baie.
Criss, toate fetitele au acea secretie? Sa stiu sa ma astept la bebelina....
37+
Sarapozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
cata_myky spune:
neata.nu mai pot sa dorm.s-a trezit piticul cu o foameeeeeee,de a racnit pina l-am schimbat de am zis ca ma aud vecinii.ieri am fost in oras si l-am lasat cu socrii.cica a papat tot biberonul dar socru foarte neinspirat i-a dat si cei dupa lapte,de a vomitat in valuri
.desi le-am lasat schimburi era chris doar in dres,dar cu 2 body-uri pe el,unul era peste dres pus
am lesinat de ris cind l-am vazut acasa.ce sa-i faci daca nu stie.ce vroiam sa zic este ca nu voi mai repeta experiantaa asta asa curind.am stat ca pe ace si cu ochii pe telefon cit am fost plecata.nu ca nu am incredere in ei,dar e tare greu fara pui.
nici un mesaj de la iulia?

HAI IULIA

HAI MARIANA

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky
diamisha spune:
Neatza, ladies!
La Multi Ani tuturor mamicilor si bebelushilor de ziua numelui!
Iulia, Mariana - nastere usoara si copilashi sanatosi!
Mirtha,excelenta informatia despre alaptare, ne da niste repere! Sper sa tii raceala in frau, ma amuza cand citeam cum mananci tu cu stoicism lamaia
...Sa stii ca noi nu dormim in camera cu Sonia, dar iti garantez ca o auzi si cand ofteaza, si cand se foieste, nu mai spun daca plange...ziua o tin langa mine, dar noaptea este mai bine sa dorm cu Claudiu, desi am pe ce dormi la ea in camera...am stat cu ea vreo doua nopti saptamana trecuta, a fost un pic mai agitata (cred ca a fost un puseu de crestere, cel de 3 saptamani), si nu m-am odihnit deloc, in plus am fost si frustrata ca nu ma tine al meu in brate, chiar daca mai fac ture noaptea...iti spun asta ca sa te incurajez sa incerci sa dormi cu sotul tau...dar ia-o usor, intai cateva ore, intre doua mese de-ale ei si vezi cum te simti...trebuie sa capeti incredere...
Criss, eu am inteles ca acea substanta alba dintre labiile micutzei nu este doar secretie, ci acolo se strange si crema cu care o dam la funduletz si care trebuie stearsa. Eu curat locul intotdeauna dupa baie, cand am grija sa o tin destul in apa astfel incat sa se inmoaie si sa se desfaca usor. O curat dupa cu un betisor cu vata asa cum arata dr. Culcer, pe care l-am bagat in prealabil in putin ulei cu care o dau pe corp. Dr. spune sa folosim o substanta grasa ca sa se desfaca usor labiile si sa nu o ranim.
Ami, ma bucur ca bebe Luca a crescut asa de frumos si ca e bine! Am citit povestea nasterii tale si mi s-a parut totul atat de usor...eu nu inteleg cum se poate naste si asa...
Oti, Alra, inca putina rabdare...
Oceanborn, esti ok? Nu te-am mai vazut dimineata pe forum...
Va doresc un weekend frumos!
Diana,
de Sonia (02.11.2008)
IuliaCospy spune:
Dragele mele!
La multi ani tuturor Adreelor si Andreilor!
Multumesc mult pt agitate! Am fost aseara la control, asa cum va spuneam si astazi de dimineata m-a chemat sa ma interneze. Inca nu stiu cum nasc, dar mai mult ca sigur azi imi voi tine puiul in brate!
Nastere usoara si celorlalte fete si bebei sanatosi si frumosi!
Va pup pe toate!
Iulia
Iulia
40+ 
lauramiron spune:
Buna dimineata si La multi ani, Andreelor si Andreilor!!!

Iulia

Mariana

Sa aveti nasteri usoare, fetelor, si copilasi sanatosi!!!!
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
Otiliav spune:
Neata!
celor care se serbeaza astazi, sa fiti sanatosi si sa aveti petreceri frumoase!

Iulia, Mariana, Darling!

Criss, si eu curatam cu un betisor sau cu o batista umezita. De abia cand cresc mai maricele si fac baie in funduletz, se agita, stau mai mult in apa calda si atunci nu mai e nevoie sa intervii.
Eu am avut o noapte alba si tare nasoala, nici acum nu suntem bine. Am gasit-o pe Ana la 11 dormind intr-o balta de voma si a trebuit sa scot tot de pe pat, 1 perna cred ca o arunc. I-am facut baie si iar a comis-o si a continuat asa pana la 6 dimineata cand am atipit 2 ore. De pe la 2 isi vomita fierea, bea apa si vomita galbui, ultima data acum 20 minute. De abia acum s-a trezit bine si bea ceai in gurite mici. Eu cred ca a exagerat cu mancarea ieri ca este o mancacioasa si o pofticioasa si uite ce se intampla ca a si dansat prin casa, alergat, bagat pe sub mese, nah copil energic si bine hranit.
Iar eu daca tot am tras de ea, am facut si cateva rasuciri necontrolate in pat ca sa ii ridic capul in anumite momente. Si de la 6 am ramas cu piciorul drept de nu-l mai pot misca, de nedormita ce eram am si atipit pe partea dreapta ca nu ma mai puteam intoarce. M-a ridicat mama din pat acum si merg tinandu-ma de pereti
.
Sper ca ea sa-si revina repede acum ca da semne ca a depasit criza iar eu poate, poate ma mai lasa piciorul si pot sa si trag un pui de somn.
Cam atat de pe la noi, ma uit cu ea la Tom si Jerry.
Sper ca voi ati avut o noapte mai placuta!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre

(17 Mai 2004) si Andreea