Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata si de la mine.
azi noapte fu cam cu peripetii caci laura a avut temperatura si aseara si azi noapte pe la 5 din nou. tocmai cand ma gandeam ca azi ma duc cu ea la spital la urgente sa vada ce are (nici un semn de raceala sau altceva) mi s-a trezit la 8.30 live & kicking de nu ma lasa sa stau o clipa. stau cu mana pe ea, dar afara de antitermice nu am ce sa ii fac.

criss, eu nu sunt de acord cu curatarea excesiva in locurile greu accesibile. si bete de urechi folosesc rar pentru laura. eu o sterg la fundulet si pasarica un pic mai bine cu servetele umede, sau cu manusa uda la baie si asta e. nu as scobi cu bete de urechi pe acolo.

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alra, Otilia uff ce noapte cu peripetii ati avut!. Pup dulce pe Laura si pe Ana sa le treaca starile de rau si sa se simta bine! Ingerasi dulci, ii apuca mititetii numai noaptea si-n weekend..

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Otilia - imi pare rau de asa noapte ...mititica imi dau seama ce stare are acum...si eu am un copil gbrasun, care mananca cat 2 si se agita cat 3 si de multe ori cand vad cate baga in stomacelul ala...mi-e frica s anu vomite....acum poate incerci tu sa iti revii si s ate pui pe picioare

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si ca tot vorbeati de nopti proaste...raportez si eu una nedormita...sunt rupta de somn. Luca a dormit aseara de la 19 la 24, dupa care s-a mai trezit pe la 3 si a inceput show-ul..am timut-o lant pana acum.

Am si eu o intrebare la mamicile cu puiuti alaptati exclusiv la san: bebeii vostrii au scaun dupa fiecare masa...si este in continuare galbui si apos?. Intreb pentru ca pe David il constipasem de la ceaiul de colici dupa cateva zile, si efectiv acum nu stiu daca este normal ca are asa de multe scaune pe zi.

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Alra - si tu cu o noapte asa???? oooff, Laura sa nu fie nimic grav!!!!

Amalia - si la voi o noapte plinaaaa????...nu stiu ce sa iti zic de scaune....dar nu-i dadeai Infacolul ala pt colici....de ce a fost asa marait????

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alra, of si voi la fel cu o noapte alba. Chiar ma gandeam ca in conditiile acestea mai bine nu nasc azi.
Am fost prea optimista inca nu s-a terminat criza Anei.
Amalia, in general Ana face dupa fiecare masa, si moale, apos, dar la cei alaptati la san nu-i ceva anormal. Cand a mai crescut putin stiu ca-i dadeam Smecta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

La multi ani Andreilor si Andreucelor!
Ii urez si eu pe aceasta cale fetitei mele sa fie sanatoasa, sa creasca frumos si sa aiba parte de mult noroc! Pupa mama Andreuca mica .

Criss, eu o sterg cu servetele umede, daca are kk. In rest nu o sterg, asa mi-a spus si mie din maternitate. Oricum, daca vrei, o poti sterge cu ser fiziologic.

Cata, asa patesc si eu. Si acum cu Ana mare. Ii explic ei cand ii fac bagajul si merge la soacra-mea, sa ii explice care sunt pijamalele, care sunt lucruri de stat in casa si care de afara. Odata avea o bluzita mai lunga si a crezut ca e rokita, a scos-o aproape cu fundu gol afara.

Otilia, multa sanatate si ai grija de tine. Bine ca si-a revenit Ana.

Arla, multa sanatate Laurei. Sa nu aiba nimic si sa fi fost alarma falsa.

Am si eu niste intrebari:
1. voi le dati cu glicerina boraxata (badijonari). mie mi-a recomandat dr si nu prea pot sa ii dau, are gurita mica si nu imi intra degetul sa ii dau. Voi cum procedti?
2. peste 1 saptamana trebuie sa ma duc la conrol la bucuresti. Cred ca o sa dureze destul de mult, cu traficul asta. Nu stiu ce sa fac, sa o iau cu mine?
3. Raportez si eu o noapte cam nasoala. De aseara Andreea dupa ce o pun sa doarma o apuca caraitul si se trezeste pana la urma. Nu sta deloc linistita, decat in brate sau lipita de mine. Asa ca a dormit langa mine mai mult. Nu urla violent, se tot frichine pana incepe sa scartaie si sa planga apoi. Or fi gaze, colici? Sa incerc sa ii dau ceva? Am in casa Espumisan, ColicBaby si Bonisan. Ce spuneti?
Va rog mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri.

In rest, suntem bine. Nu s-a mai ingalbenit!

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

MESAJ DE LA IULIACOSPY

"A VENIT PE LUME MINUNEA NOASTRA, SARA ANDREEA! E SANATOASA SI FOARTE FRUMOASA. IAR NOI SUNTEM CEI MAI FERICITI PARINATI!"

SA VA TRAIASCA MINUNEA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Capitolul 135!

Mergi la inceput