Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Fetelor, ma uitam pe webshot la poze si tocmai am obs ca nu mai avem spatiu de poze, cica e ocupat spatiul cu 1400 din 1500 de poze. Vazut-ati?

37+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Vazut. Ce e de facut? Facem alt cont?

Mihaela de Miruna Cosmina

Pozele mele

Sa mai stergem din pozele cu noi si sa le lasam doar pe cele cu bebei? Hm, bebei inca sunt multi pe drum, tot se umple la un moment dat....
Un alt site cu mai mult spatiu?

Fiecare cu ce-l doare

Spiridusule, Diana, Mirtha, spor cu papaciosii!

37+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am schimbat si noi semnatura.....de frica sa nu uit maine

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 38+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ce spuneti, sunt din acelasi film? http://good-times.webshots.com/photo/2619413640050164419VFGamR?vhost=good-times

Cea portocalie e Andreea...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Cred ca n-am intrat 2 zile si am avut de citit 2 capitole! Nu am reusit sa va retin nici pe jumatate din voi. Sper ca pana fac copii nostri 1 an sa reusesc.

Multumesc de primire tuturor. Am intrat doar pe sfarsit , dar sper ca ma primiti si la scutece cu voi, in ciuda unei primiri cu mai multe comentarii a lui Spiridus. Noroc ca ne cunoastem de mult! Apropo , subiectul nostru mai vechi s-a inchis?

Datele mele sunt:
DN 04.03.1979
UM 13.03.2008
DPN 18.12.2008
Cezariana programata in 08.12.2008.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Madutza, deocamdata semana bine, mai incolo nu se stie. Iar am devenit nerabdatoare sa fac si eu asa o comparatie, de abia astept.
Cat despre ceai, asa cum ziceam si eu sunt in mari dubii ca nu pot face pronosticuri, nu ma astept sa reactionez la fel ca prima data. Practic este de ales intre doua rele, de aceea incerc sa fiu precauta sa nu mi-o fac cu mana mea ca destul voi avea alte dureri.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 39+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

in 3 minute e sfantul andrei. mariana sigur face un "andrei", de iulia nu stim nimic, poate deja a nascut

altcineva se mai baga la andree/andrei?

eu ma duc sa ma culc, ma spal pe cap deci nu nasc

ALRA 39+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

alra-sarumina ca ai adus aminte de Sf.Andrei,ca era s-o dau in bara cu nasu al mic
si chris are perioade cind ar minca non-stop.la noi nu merge cu suzeta (si am vreo 7 de toate marimile)pur si simplu o scoate cu limba.dar..de ieri printul a acceptat si biberonul,cred ca doar daca ii este foarte foame.azi l-am lasat la socrii 3 ore si a papa t la bibe[pknastere usoara fetelor .
pe toata lumea ma bag la

MAMICA FERICITA DE bb CHRISTIAN
http://community.webshots.com/user/catamyky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sf. Andrei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

LA MULTI ANI!!!! tuturor Andreelor, Andreilor

Marush felicitari pentru gemenasii dolofani. Asteptam detalii, cand ai timp. Multa sanatate si refacere rapida. Bravo mamico !!

Machus felicitari si tie mamico, cred ca esti in al 9lea cer cu minunea ta in brate. Multa sanatate.

Otilia oooof sa te auda DD, ar fi super sa se intample si la mine ceva. E greu sa astepti. Multumesc de incurajari.

Alexa - esti o mamica f frumoasa iar bebelusul e superb.

Amalia ce nastere usoara, esti o norocoasa. Dar daca stau si ma gandesc, poate firea ta atat de echilibrata te-a ajutat sa nasti asa de usor. Felicitari.

HAI MARIANA 28
HAI IULIA COSPY

Adriana +40 cu Eduard

http://family.webshots.com/photo/2137245100103785880wIKDaJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Am si eu o intrebare acum in miez de noapte ca tot nu ne lasa cineva mic sa dormim : mamicile cu fetite voi le stergeti secretiile albe dintre labii ?? mie in maternitate mi-au zis ca sa nu le sterg ca asa se protejeaza natural flora , in cursul dr. Culcer zice sa le stergem cu un betigas de urechi ...no cum ii bine ?! Daca le stergeti ce folositi? ceva solutie ? apa?

Felicitari noilor mamici Marush si Machus !

Tinem pumnii si incurajam Iulia_Cospy ,Mariana28 , Titeimaria

Criss de Paula Sofia
http://good-times.webshots.com/album/568767579tGShwK

Mergi la inceput