Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza spune:
Amalia, ce usor ai nascut. Sau ai fi nascut, daca venea dr la timp
. Oricum, nu te-ai chinuit mult. Admir in deosebi delicatetea cu care ai avut grija de colegele de salon. [flo[ pentru asta.
Mirtha, multumim pentru articole. Eu nu sunt de acord cu tot ce scrie acolo. Sunt pt alaptatul la cerere, cum si cat vrea copilul. Cel mai bine e sa faci cum simti ca ii este lui bine. De ex. eu am o tactica invatata de la Ana. Pt ca la inceput papa haplea si inghite mult aer, o iau de la tzitzi un pic sa scoata aersul si apoi o pun iar. Altfel se pot acumula mari canitaati de aer si poate varsa. Ana varsa in jeuri pt ca i se facea greata daca regurgita si simtea laptic in gura. Eram terminata pt ca varsa de 3-4 ori pe zi, golea tzitzi si apoi nu mai aveam ce sa ii dau.
Alexa, scump rau puiul tau. Si tu esti o mamica cocheta, imi place de tine ca te tzii sexsoasa
, cu toata oboseala si noptile albe.
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
alra spune:
hello!
otilia nu am nascut. ti-am zis ca nu mai nasc ![]()
mirtha nu te mai panica. ia paracetamol si daca e sa raceasca bebe gestionezi problema cand apare. nu toti copiii mici racesc foarte rau. eu in masca nu cred. daca esti racit esti contaminat tot si bebe are contact cu pielea ta, mai ales cu a mamei care alapteaza.
alexa am vazut poze. aratati al naibii de bine si sunt foarte geloasa pe claia ta de par. eu am 5 fire pe care le fac suvite ca sa para 7-8.
mirtha nu e de la sampon
e genetica. am incercat si eu toate sampoanele, balsame, seruri si produse de la treij de euro in sus si tot imi ies urechile prin par ca la elfi ![]()
relativ la alaptat cred ca intervalul dintre supturi se poate mari nedandu-i sanul la primul scancet, il mai iei in brate, o mai lalai un pic. eu am incercat sa maresc intervalul noaptea cat am putut, dand ziua cat de des a cerut. si mie mi-au zis sa nu o tin la san mai mult de 20 de minute insa nu aveam cum ca gagica sugea o ora. si la sticla tot o ora sugea, io ce sa ii fac? teoria si practica nu se pupa tot timpul.
amalia pe mine de la 6 luni m-am preluat bunica ca mama era studenta. noaptea imi dadea intr-adevar ceai - evident insa eram pe lapte praf. la copiii mai mari tine chestia asta, nu stiu insa cum e cu cei alaptati la san caci laura seara primea sticla chiar si pana in 6 luni cat am alaptat-o. poate dupa 6 luni cand incepi diversificarea, pana atunci in toate cartile scrie ca un copil alaptat nu are nevoie de ceai sau apa, eventual doar daca e vara si e extrem de cald.
ALRA 38+
Vacanta cu Laura in Romania
lauramiron spune:
Amalia, ce nastere rapida si usoara ai avut
....imi place sa citesc despre nasteri usoare si mamici care nu s-au chinuit!! Ce-ati facut cu David in noaptea aia?? A ramas singur acasa??
Alexa, sunteti superbi amandoi
Sunt de acord cu fetele in privinta parului tau, arata excelent, cu ce il ingrijesti??
Mirtha, multumim pentru articolul despre alaptare
Chiar daca am trecut deja prin fazele astea cu Rebeca si stiu ce inseamna alaptarea, vreau sa fiu pregatita si de data asta, eventual sa nu mai fac anumite greseli pe care le-am facut acum 3 ani.
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
alra spune:
uitasem sa schimb semnatura... freud ar zice ca nu as fi vrut sa o schimb asa ci mai degraba "mami de ..."
mirtha, tot uitucenie: pentru gat poti face gargara cu hexoral apa de gura. contine un dezinfectant. mi-a fost recomandat de medicul de fam de aici.
ALRA 39+
Vacanta cu Laura in Romania
Amalia spune:
Lauramiron David a dormit linistit acasa la el in patut. Noi locuim impreuna cu tatal meu, deci a fost cineva in casa cand am plecat noi. El a aflat dimineata cand s-a trezit, dupa cum ai vazut mi-am facut programul cu el normal si nu l-am implicat in contractii si alte cele..![]()
A doua zi dimineata avea antrenament (merge la karate) si l-am trimis pe tasu acasa de la spital sa se ocupe de el si sa-l duca..sa nu-l priveze de antrenament..iar seara l-a dus la ziua unui coleg de scoala.. Ne-am gandit ca privandu-l de programul lui normal, e primul pas spre gelozie..si incercam sa evitam asta cat se poate
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Amalia, ce nastere rapida si usoara ai avut ....imi place sa citesc despre nasteri usoare si mamici care nu s-au chinuit!! Ce-ati facut cu David in noaptea aia?? A ramas singur acasa??Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si 38+ cu Caterina Sara |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
alexutza_26 spune:
Mirtha -
sa te refaci repede si sa nu ia si Eva.....inteleg frica ta....poate chiar erau doar virusi transportati fara intentie sau vointa
....e greu tare in sezonul asta 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alexutza_26 spune:
Amalia - m-am emotionat cand am citit povestea nasterii ingerasului Luca
....cam pe acolo a fost si prima mea nastere
...de asta stau cu sufletul la gura sa vedem cat de rapid si emotionant va fi momentul intalnirii cu bebik[:D}
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
37+
Theodora
PRINTZUL
AMR 2 SAPTAMANI 
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Otiliav spune:
Amalia, ce curajoasa ai fost, de-am avea si noi nasteri asa reusite. Promit sa nu tip numai sa se deruleze ca la tine totul, repede si bine
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
39+
Pozele noastre
Amalia spune:
Alexutza, Otilia din suflet va doresc sa aveti parte de nasteri usoare!
Este valabil si pentru celelalte gravidute!
Mai avem putin si ne mutam la scutece...o sa vedeti ce repede o sa treaca saptamanile acestea, mai ales ca vin si sarbatorile...
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Z_IULIA spune:
Buna seara. Am reusit sa mai trec si eu un pic pe aici!
Vreau sa felicit fetele care au nascut in ultima perioada! Nu nominalizez de frica sa nu uit pe cineva! Va pup pe toate si sa fiti sanatoase si sa aveti BBi sanatosi si mancacioasi!
Eu ma simt maaaaaaaaaaaaaaaaareeeeeeeee!
Fi-mea se frichine non-stop de nu ma mai lasa sa ma odihnesc. Ma arde in capul pieptului, cred ca ficatii deja ii am pate si plamanii ingauriti de coaste la cat de tare preseaza pe dreapta. De stanga nu se atinge! Clar daca intra in politica o sa fie de dreapta!![]()
Nu am reusit sa mai intru pe forum pentru ca nu pot sa stau pe sacun. Deja faptul ca stau la masa si mananc mi se pare un calvar. Principalul e ca am intrat in 37 de saptamani!
Sper sa vina putin mai devreme pe lume ca parca nu as vrea sa fac Craciunul in maternitate!
Eu va pup pe toate, pe bebici si pe burtici!
Mirtha esti o scumpa! Nu stiu cum poti sa fi atat de activa si sa ne ajuti si pe noi cu atat de multe sfaturi!
tie si Evei. Si punem biciul pe virusi sa fuga de la voi !
Alexa esti o scumpa! Sa fiti sanatosi amandoi!
Amalia mi-a placut povestea nasterii tale! Mi-as dori sa nasc la fel de usor!
Sper sa reusesc sa intru ceva mai des ca am cam ramas in urma cu ceva capitole!
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008