Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mirtha super sfaturi cu privire la alaptare!
Ce nu m-am lamurit eu este cum sa maresti durata intre supturi de vreme ce-i dai la cerere...si cum sa faci sa nu mai alaptezi noaptea...sa i se dea altceva ca alternativa, de exemplu apa sau ceai?

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Amalia sa-ti traiasca puiutzul...asa nastere rapida mai rar.....ai nascut mai repede ca cezariana mea

Mirtha fffffffffff folositoare si lista de medicamente....si info despre alaptat...mi-ai raspuns la multe dintre intrebarile mele.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Am pus niste pozici la semnatura sa ne vedeti cum crestem....unii pa latime altii pe lungime...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Am pus niste pozici la semnatura sa ne vedeti cum crestem....unii pa latime altii pe lungime...

Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

Superba mamica, superb bebelush

Mada 36+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 3-4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mda.....si eu am obseravt ceva neconcordante. Cred ca durata intre supturi se va mari de la sine - bebe. In principiu in primele 6 luni nu am de gand sa introduc nimic in alimentatia lui bebe. Daca renunta de buna voie in acest interval la masa de la ora 2-3 e foarte bine daca nu , nu continuam asa.
Spre exemplu o alta contradictie : nu alaptati in reprize mai mari de 15-20 minute. Pai daca fie-mea racneste de se invinesteste dupa 15 minute de supt daca indraznasc sa ii scot tzatza din gura ce vina am eu ? Ca de lasat sa plinga de foame este exclus.
Si chestia asta cu 15-20 minute de supt vine iarasi in contradictie cu ideea de alaptat la cerere !!???Alaptat la cerere dar cu portia sau cum? Sa stau cu ochii pe ceas si sa numar minutele. He ,he fie-mea nmu se mai satura de cca. 2 sapt. cu un singur san orict as lasa-o sa molfaie la el.
De asta ma bucur ca in privinta alaptatului am citit o diversitate de opinii pt. ca acum pot sa mai aplic unele ajustari si sa remarc si anumite neconcordante in diversele articole.
Per ansamblu articolul e bunicel , cu ceva rezerve e pozitiv.

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Mirtha super sfaturi cu privire la alaptare!
Ce nu m-am lamurit eu este cum sa maresti durata intre supturi de vreme ce-i dai la cerere...si cum sa faci sa nu mai alaptezi noaptea...sa i se dea altceva ca alternativa, de exemplu apa sau ceai?

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Daaa...m-am ofticat rau ca nu am am cautat info in perioada de sarcina. Mai caut si daca sunt interesante le pun pe forum.

Ce sampon de par folosesti ???Vazui poze.....si ma imbolnavi parul tau. Straluceste super.

Citat:

Mirtha fffffffffff folositoare si lista de medicamente....si info despre alaptat...mi-ai raspuns la multe dintre intrebarile mele.......

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mirtha - eu sunt convinsa ca Eva va fi foarte bine si nu se va imbolnavi. puiutii de diana si spiridus au luat de la surioara/fratele mai mare direct, fara ca mamicile sa fie bolnave. in situatia ta, cand mama face boala, anticorpii tai care trec la bb prin laptele matern o protejeaza pe cea mica.
sanatate multa!

mami de si graviduta

Mergi la inceput

Multumim mult.Sper sa nu faca si sotul vreo complicatie ca in privinta lui se cam schimba datele problemei.
Sanatate si voua !

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

mirtha - eu sunt convinsa ca Eva va fi foarte bine si nu se va imbolnavi. puiutii de diana si spiridus au luat de la surioara/fratele mai mare direct, fara ca mamicile sa fie bolnave. in situatia ta, cand mama face boala, anticorpii tai care trec la bb prin laptele matern o protejeaza pe cea mica.
sanatate multa!

mami de si graviduta

Mirtha mama de Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Alexa mama m-ai imbolnavit! Ai niste ochi.....zi merci ca sunt maritata si am 2 copii . Tare scump e puiutul tau si ce frumos se uita la tine!
Vorba Mirthei..ai un par super...esti buna de Alba ca Zapada

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ce bebe frumoooosss...dar si mamica nu e lasa mai prejos

Citat:

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 37+ Theodora
PRINTZUL

AMR 2 SAPTAMANI

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput