Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (134)
Raspunsuri - Pagina 13
Mirtha spune:
Madutza , Alra , Amalia , Alexutza , Laura , Z Iulia fete dragi multumesc pentru sfaturi si urari.Sanatate si voua si la Piciumani !
Ne-am blindat spun eu si cu remedii homeopate si cu masti. A luat sotul 2 modele de masti. Ce nu am gasit a fost masca pt. aerosoli dar mai insistam la Sensiblu. Fetele ne-au facut comanda si asteptam.
Deocamdata situatia este sub control in sesul ca la nici unul nu s-a agravat problema. Inca sunt umflate amigdalele dar nu dam semne de teperatura sau haraiala pe esofag.
. Chiar acum rontai un Tantum Verde si dupa ce o alptz pe Pitica punem si cartofi cu spirt.
Madutza nici eu nu imparatasesc in totalitate cele scrise in articol , cum spunea Amalia unele info. sau sugestii se cam bat cap in cap. Insa orientativ si combinat cu ce am mai citit e bun de lecturat articolul. Si eu sunt tot pro alaptat la cerere adica realmente la cerere sub toate aspectele si pentru urmat instinctul acolo unde nu impartasesc nicio opinie
sau nu da rezultat nimic din ce am citit. Nu gasisem spre exemplu nici unde info. ref. la cantitatea de lapte . O raportam insa la cea de pe cutiile de lapte praf desi una e laptele de mama alta era cea de lapte praf. Dar tot orientativ.
Multumesc pentru info. ref. la regurgitat. Si Pitica este lacoma si da afara si intre un san si altul. Incerc sa aplic metoda eructatului in cursul mesei poate reusim sa mai diminuam din neplacerile regurgitatului.
Amalia cred ca dupa ce afce Pitica 2 luni incerc sa nu mai dorm in camera cu ea. Somunl meu este tot unul iepuresc si tresar la fiecare geamt sau fonet al ei. Ca sa reusc sa fiu cit de cit lucida si nu atit de epizata va trebui sa nu mai dorm in camera ei. Imi va fi foarte greu dar este in beneficiul ambelor.
Alra deci...e genetica "Stralucirea" ? Speram si eu...ca eram dispusa sa ma si ceruiesc desi produsul nu imi este chiar pe plac. Dar de ce nu face baba
!
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Multu". Miane incercam sa achizitionam si acest produs. sa fie in caz ca nu merg restul celorlalte produse.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra uitasem sa schimb semnatura... freud ar zice ca nu as fi vrut sa o schimb asa ci mai degraba "mami de ..." mirtha, tot uitucenie: pentru gat poti face gargara cu hexoral apa de gura. contine un dezinfectant. mi-a fost recomandat de medicul de fam de aici. ALRA 39+ Vacanta cu Laura in Romania |
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
mamiseli_11 spune:
Amalia foarte frumoasa povestea nasterii. Daca aveam alternativa nasterii naturale, as fi vrut sa fie rapid ca la tine
. Bebe Luca e un scump si a luat foarte frumos in greutate. Si eu abia astept controlul de o luna sa vedem cat ia Mirunica in greutate (si sa vad cat am dat eu jos ca n-am reusit sa ma cantaresc de cand nu mai sunt gravi)
Mirtha eu cred ca Eva va lua anticorpii de la tine si nu se va intampla nimic. Problema e ca si sotul meu se plangea de o amigdalita si deja i-am spus ca ii mut domiciliul. Asa suntem noi mamele, super protectoare.
Alexutza ti-a trecut starea de depresie?? Hai sus ca tu esti super optimista, cine ma incuraja cand eram iesita din operatie? Trimit multi 
Mihaela
de
Miruna Cosmina
Pozele mele
lauramiron spune:
Z_Iulia, ne bucuram ca esti bine. Dar de ce nu poti sta pe scaun?
Mirtha, si noi am mutat-o pe Rebeca in camera ei la 2 luni jumate, iar din momentul ala a dormit mult mai bine, si ea si noi. Eu ma trezeam la fiecare rasuflare a ei, iar sotul mai sforaia si o trezea pe ea......deci a fost o mutare fericita. Imi amintesc cum imi curgeau lacrimile mutand patutul din dormitorul nostru in camera ei, apoi am mai tras o tura de plans cand am pus-o seara in patut si am lasat-o singura
....dar apoi totul a fost foarte bine.
Caterina va dormi din start in camera ei, doar ca voi dormi eu cu ea in camera cateva saptamani, sper ca totul va fi bine si ne vom acomoda cu totii.
Laura, mamica de Rebeca Mara (16.09.2005) si
38+ cu
Caterina Sara
andreyutza spune:
fetelor n-am intrat o zi pe aici si abia am reusit sa ajung la zi cu cititul.![]()
Dea,
cred ca domnisorica ta isi mentine silueta de pe acum. eu zic sa nu te stresezi prea mult.
mav, dulci baietii tai. multumim pentru informatii.
mamiseli, frumoasa poveste.
alra, babyzapi, am crezut ca numai sotul meu e "CTC-ist"![]()
Amalia, felicitari pentru bebe Luca, a luat bine in greutate. frumoasa povestea nasteii. vreau si eu asa repede, tac-pac.![]()
Otiliav, felicitari pentru vestile bune de la doc. bebelina se lasa asteptata.
Andy eu am de la Ikea o veioza cu lumina verde fosforescent. arata ca un cap haios de smily si daca apesi pe ea o data se aprinde, daca mai apesi o data se stinge. e ca o jucarie pentru copii cu incarcator. o sa fie suficient pentru a lumina putin camera cand o veni bebe.
Ramo, maine mergi la monitorizare, nu? tinem pumnii.
marush felicitari!!
sa-ti traiasca gemenii si refacere rapida!
Mirtha, sanatate multa, sa nu va prinda gripa aia urata si mai ales sa fie Eva ferita de orice microb. multumim pentru informatii, super femeie.
machus felicitari!
sa-ti traiasca Bogdan Andrei, sa fie cuminte si mancacios si tie recuperare rapida!
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
36+
Matei
mariana28 spune:

Am citit tot ce ati scris zilele astea, dar nu prea am mai avut puterea sa scriu si eu...
Curatenie generala am facut, am spalat tot ce se putea, mancare sotului i-am facut si astazi mi-am definitivat si bagajul de spital.
Maine la ora 8 trebuie sa fiu acolo pt internare, dr meu e de garda si in cursul zilei spre sa aibe loc marea intalnire cu puiutul meu.
Am mari emotii, am trecut prin o multime de stari, parca faceam bagajul pt altcineva, nu pt mine, incerc sa ma calmez si sa ma rog ca totul sa fie bine.
Va pup pe toate si va urez sanatate multa!
38 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
mariana28 spune:
Am uitat sa va spun ca astazi am facut 39 de sapt
39 +
, Matei Andrei
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
Amalia spune:
Mariana multa bafta pentru maine!!
Nastere cat mai usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe!

| Citat: |
citat din mesajul lui mariana28![]() Am citit tot ce ati scris zilele astea, dar nu prea am mai avut puterea sa scriu si eu... Curatenie generala am facut, am spalat tot ce se putea, mancare sotului i-am facut si astazi mi-am definitivat si bagajul de spital. Maine la ora 8 trebuie sa fiu acolo pt internare, dr meu e de garda si in cursul zilei spre sa aibe loc marea intalnire cu puiutul meu. Am mari emotii, am trecut prin o multime de stari, parca faceam bagajul pt altcineva, nu pt mine, incerc sa ma calmez si sa ma rog ca totul sa fie bine. Va pup pe toate si va urez sanatate multa! ![]() 38 + , Matei Andreihttp://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mamiseli_11 spune:
Marush, Machus felicitari mamicilor!! Sa va traiasca puiutii!
Nu mai stiu cine intreba de meniul dupa cezariana: iaurt, supa strecurata pana dai gaze, eventual si scaun apoi gratar, pilaf, ou fiert, branza de vaci. Mi s-a recomandat fara cartofi si rosii ca fermenteaza iar la fructe fara mere ca au multa celuloza si citrice pt ca fermenteaza. Si in fiecare dimineata cafea fara zahar sa treaca efectele rahianesteziei.
Fetelor care vreti sa beti ceai de stimularea lactatiei inainte de nastere ca sa aveti laptic, aveti grija sa nu patiti ca mine. Am baut ca haplea mult ceai de chimen cu anason si fenicul si am facut furia laptelui care m-a tinut o saptamana. Imi venea sa plang de durere, am avut sanii pietroi.
Mihaela
de
Miruna Cosmina
Pozele mele