Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Ati fost cuminti? A venit mosul cu vargutza sau cu daruri? Va intreb pe voi, astea mari, ca sunt sigura ca toti copii au fost exemplar de cuminti si au primit numai cadouri minunate.
Eu de ex. n-am fost prea cuminte, ca nu mi-a aus Mosul nimic. Dar nici prea obraznica, am scapat de nuielusha.

La multi ani, Dana Nicolata (ianusca) si Ian Nicolae! Sa fiti sanatosi, veseli, plini de noroc si spor la tot ce vreti sa faceti... cum ar fi sa dati de baut azi
La multi ani si celorlalti Nicolai si Nicolete!

Carmen, imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne intalnim, chiar as fi vrut, mi-e dor de toate fetele. Aseara la 18:30 abia am plecat de la servici si nu luasem nici la copii nimic, deci am fugit la cumparaturi. Poate reusim sa ne organizam intr-o zi din perioada sarbatorilor (intre Craciun si rev sau dupa revelion) si ne intalnim TOATE la un vin fiert.

Fetelor, ati fost la Mall(forum shopping center)? Cum e? Am auzit ca sunt preturi mari, altceva? Cum e locul de joaca pt copii?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna dimineatza.

Bineinteles ca e darnic mosu la toata lumea.

Intru sa urez si eu 'La multi ani !' [red] Danei si lui Ian[/b] in primul rand si tuturor celor ce poarta numele de Neculai sau Nicoleta sau alte derivate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

IAN NICOLAE, La multi ani!!!! Pupam falcutele apetisante!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

'neatza fetele!!

La multi ani!! pentru toti cu numele de Nicoleta si Nicolae!!!

A fost darnic mosul? noi am primit doar dulciuri

Pupam toata gasca si va dorim weekend placut!!

Aurora si Robert-Matei,delfinas iubit!!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Ce faceti? Cum ati petrecut de Mos Nicolae?
Noi am fost la o petrecere la Cip Savin, la ziua unui prieten de-al Iustinei, care a implinit 4 ani astazi. A fost f. fain, mai ales ca a fost si o festivitate, ceva, gen spectacol cu cadouri din partea Mosului pentru copiii angajatilor de acolo...nu va zic ca a primit si fie-mea cadou, bineinteles, pentru ca atata s-a mai bagat printre ei si a tot dansat, ca tipa care se ocupa de organizare a zis ca merita si ea...fie-mea nu o sa ramana nemancata vreodata, e clar... Tot striga la femeia aia: acum e randul meu, e randul meu...degeaba incercam eu s-o fac sa inteleaga ca nu e de ea pe acolo... A, cel mai tare a fost sarbatoritul, care, vazand ca Iustina a primit cadou, s-a dus si el..tipa l-a intrebat daca vrea sa recite o poezie, la care el: nu, vreau cadou - si s-a si dus si si-a luat singur o punga din cutie...a fost de coma, nu alta!! Asa ca n-au iesit in pierdere copiii nostri si ne-am si distrat pe cinste!
Stiti cum a adormit Iustina in seara asta? In fund pe scaun, la calculator, cu capul pe birou...i-am facut si poze, era prea tare faza...
Va las, noapte buna, somn usor si fiti cuminti, ca de-acum ne urmareste Mos Craciun!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora ne vom intalni pe 19 la Veronica Filip ca tot atunci are si Andrada serbarea la engleza. Sunt la un loc cei mici cu cei mai mari. Noi vom veni si cu Alessia ca nu am cu cine sa o las .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Criss, foarte fain! Abia astept, cred ca o sa fie amuzant!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Fetelor,are si Razvan poezie de invatat pentru serbare!Adica...a si invatat-o ( ce-i drept...este vorba doar de o strofa...ca,de...e si el micut...dar a invatat-o !
A venit si la noi Mos Nicolae...dar nu prea l-a impresionat pe el asta...el are treaba cu Mos Craciun !!!!Pe el il asteapta...el aduce cadouri multe .
Pupici de la noi la toate fetele

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza! Nu prea am mai scris ca nu m-am simtit bine in ultimele zile, vineri chiar am avut febra mare, nu pricep ce-am patit asa dintr-o data... Imi da o stare de moleseala, nu prea am chef de nimic. De abia astept sa ma odihnesc un pic, sa stau acasa.
V-am pupat!

Mergi la inceput

'Neata!
Ce mai faceti?
Va invit la o cafea!
Cristina, multa sanatate!
Ati pregatit meniurile pentru sarbatori?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput