Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Va invit la o cafea!
Ce mai faceti?
Noi ne pregatim deja de serbare, invatam poezioare, colinde...abia asteptam!
Iustina stie ca daca nu e cuminte ii aduce Mos Nicolae bat, dar tocmai de aia se straduieste ea sa fie cuminte...sa-i aduca dulciuri... zice ca daca ii da un pupic Mosului nu-i aduce sigur bat...s-a gandit ea...
Ieri a fost ziua Bubamarei...La multi ani, daca mai citesti, marani, si tie la fel, pentru data de 5!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!
Dau eu cafeaua in dimineata asta, daca este cineva pe receptie!
Se vede treaba ca il asteptati pe Mos Nicolaie.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Neata! Multam de cafea!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele!!!!!
vine mos neculaie????vineeeeee cum sa nu si la noi se stie ca trb facute cizmulitele si sa fim cumintideja incep marele bucurii pt copilasi.
cristina,allexa,carmen,ana,dana,ianusca,lora,laura si restul fetelor ne vedem maine???sau o lsam balta ,pt ca eu nu va mai deranjez de acuma cu intalnirile pt ca am impresia ca va fortez ca sa ne vedem,asa ca o sa fie la alegerea voastra de acu dar eu o sa fiu pe aici cu noutatile despre noi.
vazui multe poze pe aici,ma bucur pt voi,vin si eu la o cafea cu voi,marani va multumeste mult de tot pt urari pt ca am inteles de la ea ca nu mai are cont pe forum.
va pupacesc si mai revenim
carmen si stefi

Mergi la inceput

'Neata!
Hop si eu, daca-i rost de cafea!
Carmen, imi pare rau, dar eu n-am cum veni maine la o intalnire... Ce mai fac marani si Bubamara? Tot pe la Durau?
Voi ce luati copiilor de Mos Nicolae? Eu ii iau doar dulciuri, asta aduce Mos Nicolae, cadouri (jucarii) aduce Mos Craciun, asta la noi e impamantenita de ani...
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !

CARMEN - maine nici eu nu pot veni...ca sotul meu merge in fiecare vineri la fotbal...acum mai nou

LORA - Si la noi la fel,Mos Nicolae va aduce dulciuri

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

'Neata!
Va invit la o cafea!
Ce faceti? V-ati lustruit ghetutele?
O zi bunaaa!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna seara, buna seara!

v-ati pregatit ghetutele?

Mai suntem si noi pe aici, va citesc regulat, nu v-am uitat - chir zilele astea i-am aratat Larei poze din PN cu voi (cu copilasii de fapt) si nu mai sta cine sunt; sper ca in primavara sa ne vedem

Noi ne-am luptat cu o tuse (eu am tusit cel mai rau) da acum e mai bine; bem ceaiuri imp. tusei la greu.

Si Lara se pregateste de serbare; am fost placut surprinsa sa o aud cantand cateva cantele in germana.

In rest am impresia ca timp zboara; desi o am si pe mama ca ajutor, nu am timp mai de nimic.

Azi a fost o zi superba in Buc - soare, cald, imi place tare mult!

noapte buna si un Mos Nicolae darnic
Adriana

Mergi la inceput

Noi am ajuns f. tarziu acasa in seara asta, asa ca abia acum pregatim ghetutele, sa vedem daca o fi darnic Mos Nicolae...speram sa fie asa!
Adriana, ma bucur sa mai aud cate ceva despre voi! Iustina si acum isi aminteste de Lara...cu siguranta ca a tinut tare mult la ea...
Noi am aflat in seara asta (de fapt presupuneam ca asa o sa fie) ca vom avea serbare si la engleza...au invatat cantecele, se pregatesc cica, dar va fi surpriza, d-na le-a spus sa nu ne spuna nimic acasa... Asa ca pe 18 vom avea serbare la gradinita si pe 19 altundeva, la o gradi din Precista, Veronica Filip.
A, in seara asta i-am cunoscut pe Iuly si pe Crsitian! Iustina e colega cu el la engleza, nu am stiut pana nu si-a dat seama Iuly cine suntem. Ne bucuram de cunostinta si sper sa treaca mai des Iuly si pe aici!
Criss, voi cand aveti serbarea la engleza?
Restul...pe unde sunteti? Sa inteleg ca v-a rapit Mosul?
O seara placuta va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Ianusca, LA MULTI ANI!!! Sai fii sanatoasa si iubita!
Daca e vreun Nicolae/vreo Nicoleta prin zona, atunci La multi ani!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput