Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)
Raspunsuri - Pagina 4
allexa06 spune:
Buna dimineata!
LORA- vin eu la cafea...
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Lora, parca ma simt mai bine, mai am momente in care parca sunt lipsita de vlaga, parca nici chef de sarbatori nu am. Poate pe saptamana viitoare, cine stie, imi mai vine cheful
. In rest, toate sunt ca de obicei, parca mai multa treaba pe la serviciu.
lunna27 spune:
buna!
ce mai faceti!v-am citit dar la scris am zis ca fac o pauza,mai ales ca am mai facut unele schimbari in viata mea si am cam fost pe drumuri;lucrez in alta parte,azi a fost a doua zi,copii sunt relativ bine,am trecut si noi prin raceli,ne pregatim de serbare,asteptam cu emotie sarbatorile si poate ne vom intalni si noi pana atunci,macar asa,un pic.
va doresc un sfarsit de seara minunat!
LoraG76 spune:
Waaaaw, lume noua!!!
Ce faci, Dana, cum e la noul loc de munca? Am auzit ca s-a inchis nu's ce fabrica la Savinesti, de care e vorba??? Ce nasol...bietii oameni!
Sper sa treaca odata criza asta, ca nu's cine a inventat-o...mi se pare asa cusuta cu ata alba, chiar la nivel mondial...parca vrea unul sa extermine o anumita patura sociala...parca ar fi Hitler in actiune..ce idei am si eu...
Nu's ce-mi veni....
Va pup, o seara placuta!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Da Lora,e vorba despre fostul meu loc de munca,vor sa dea din ianuarie vreo 500 de oameni afara,asa am auzit,bine ca am plecat la timp.
Despre noul loc de munca,nu stiu inca multe,va mai zic dupa o perioada,dar cert e ca nu e jobul vietii mele
, e tot in ture si de ce nu vroiam,de aia n-am scapat.
noapte buna!
allexa06 spune:
Buna dimineata!
V-am pregatit o cafea bunaaaaaaaaaa

.Haide-ti
!
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
'Neata!
Alexa, merci de cafea...prinde bine, ca dorm inca...![]()
Ce faceti? Ati plecat dupa Mos Craciun? ![]()
O zi bunaaa!!!
Lora, mami de Iustina
ellinia spune:
Lora, apropos de Mos Craciun, ti-ai luat Mos pentru Iustina? Spuneai ca vorbesti cu cineva de la teatru. Ai vreun nr. de telefon de acolo sau vreun nume, ceva? Ma gandesc ca e cam tarziu, poate s-au arvunit toti "mosii".
Dana, sa-ti mearga bine la noul serviciu!
Alexa, ce mai face Razvanel?
Restul fetelor ce mai faceti?
LoraG76 spune:
Cristina, da, avem deja. Cred ca e cam tarziu, dar iti pot da 2 numere de telefon. Ti le scriu pe PM.
Lora, mami de Iustina