Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

OK Adee, multumesc pentru raspuns, am sa mai dau din cand in cand sanse prosopului dar cu siguranta voi continua masajul cu Mustela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

Salut fetelor!
Se face masaj la sani cu prosop? crema tb a fie speciala?eu ma masez cu un ulei care cica e si antivergeturi pentru ca din pacate pe sani nu am scapat de ele...le am dim luma a 3-a. Pe burtica nu dau semne sa apare, poate mai tare pentru ca de-abia acum vad ca incepe sa se intinda cum trebuie pielea (aveam surplus si inainte).
Alta nedumerire am: toate o sa fierbeti hainele la bebe?sau com o sa fie ..eu si acum am impresia ca daca le bag pe-ale mele doar la masina nu se limpezesc cum trebuia si oricum ma gandesc ca pielea pitcutei o sa fie mult mai sensibila. Voi ce faceti?o sa le mai limpeziti odata de mana?
Pupiici

Cristina si Ana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

scuzati greselile de tastare..nu stiu ce am avut azi... mi s-au tot impleticit degetele. E drept ca nu am prea dormit nici eu prea bine pentru ca muta bebelina mobila aseara. pana si tati facea planuri care sport o sa i se portiveasca mai bine(ultimul luat in considerare era judo)

Cristina si Ana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

novus..Andrei face 2 ani peste 2 sapt..in 15 decembrie:))
mai..eu nu a fiert hainele la el sub nici o forma..asa cum nu am fiert nici apa de baie..nu am vrut sa ajung sa pic in extrema "cealalta". Neonatologul si pediatrul m-au invatat ca orice organism sanatos are nevoie si de bacterii si de microbi..asa k..am ascultat, si am multumesc lui Dumnezeu un copil sanatos, normal...si f rar bolnavior. Acum fiecare face cum stie..eu stiu fetita imbaiata doar in ceai de musetel pana la 2 ani..si vesnic cu febra 39..fara sa stie niciun dr din tara dc:(

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui PetraTudor

Bogdana, ai o burtica super draguta!!!!

Astazi pun si eu poze, nu se mai poate asa !!!

Fetelor, citeam pe internet ca masajul sanilor/sfarcurilor provoaca eliberarea de oxitocina, care genereaza contractii... Stiti si voi de asa ceva?

Pupici!

PT 26+ (dupa eco) cu Bogdan
Petra este cat se poate de adevarat, masajul sfarcurilor stimuleaza eliberarea de oxitocina, si da chiar poate genera contractii uterine. deci aveti mare girja, nu este doar o vorba sau o barfa, chiar este preiculos.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Crist_tianus, eu am folosit ulei de masline la inceputul sarcinii, apoi ulei de migdale, dar cremele Mustela mi se par excelente si se vad efectele, mai ales cea hidratanta imi face mie foarte bine. Eu am facut vergeturi uratele pe sani, insa burtica e frumusica tare. Dar atat sa fie tot raul, bebelusul sa fie sanatos ca nu ma plang , vergeturile se mai atenueaza, acum sunt rosiatice si de aceea se vad foarte tare, dar cand vor deveni sidefii va fi mai ok. Plus ca eu am fost mai implinita in liceu, apoi am slabit in facultate, o vreme am avut vergeturi dar cu timpul s-au estompat, pot spune, lasand modestia la o parte, ca am intrat in sracina cu niste sani bestiali , acum insa....nu ma mai mandresc cu ei. Dar asta este, bebele meu e cel mai importnat iar pe tati il mai pacalim cu un sutien frumos, cu o lumina mai difuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_tinaus

Salut fetelor!
Se face masaj la sani cu prosop? crema tb a fie speciala?eu ma masez cu un ulei care cica e si antivergeturi pentru ca din pacate pe sani nu am scapat de ele...le am dim luma a 3-a. Pe burtica nu dau semne sa apare, poate mai tare pentru ca de-abia acum vad ca incepe sa se intinda cum trebuie pielea (aveam surplus si inainte).
Alta nedumerire am: toate o sa fierbeti hainele la bebe?sau com o sa fie ..eu si acum am impresia ca daca le bag pe-ale mele doar la masina nu se limpezesc cum trebuia si oricum ma gandesc ca pielea pitcutei o sa fie mult mai sensibila. Voi ce faceti?o sa le mai limpeziti odata de mana?
Pupiici

Cristina si Ana 24+
Eu hainele copiilor le-am spalat de prima data la masina. Le-am spalat la 70 grade ca sa fiu eu sigura. Eu nu le-am clatit de mana niciodata, insa nu am pus balsam de rufe pana nu au facut piticii un an fiindca mi-au spus medicii ca este foarte puternic alergen, chiar si cel special pt. bebici.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Sasha, multumesc pentru raspuns, am sa fac asa putin-putin, sa stii ca am observat ca astazi mi-au stat sfarcurile afara (eu le am ombilicate) ceea ce cred ca este bine.

Cat despre hainute si spalarea lor, noi oricum intentionam sa ne schimbam masina de spalat si vom cumpara una de ultima generatie, stiu ca au programe speciale care combinate cu o temperatura mai mare ar trebui sa faca treaba buna.

Bogdana, sunt pefect de acord cu ce spuneai tu despre rolul microbeilor, stiu fetita care a crescut fara ingrijiri speciale si are o sanatate extraordinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

nu zice nimeni sa nu ai grija..ca e normal sa ai grija de copil..dar sa ajung sa fierb haine...si apa de baie...cand alea la maternitate ii spala in chiuveta...chiar nu am sa fac

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Fetelor, eu am pierdut cateva capitole bune si nu am mai reusit sa recuperez, dar doream sa va intreb daca a intrat deja cineva in concediu prenatal.

Mergi la inceput