Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
lysbeth spune:
Alina, cu birocratia din Romania slabe sanse sa mai schimbi numele. De ex mie mi-a luat 4 luni jumate sa imi schimb buletinul
20+ Damian
petrean spune:
lysbeth..exista lege in administratia publica..conform careia iti schmbi numele in baza unor anumite conditii..din asta mi-am dat eu licenta:))tb sa fie motive intemeiate pt a schimba un nume de familie sau prenume.
De ce a durat 4 luni sa schimbi un buletin?eu l-am schimbat intr-o zi
Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006
POZE
lysbeth spune:
Pai simplu...cu toate ca pana atunci folosisem exact aceleasi acte au descoperit cand mi-a expirat buletinul ca o hotarare avea o mica greseala de dactilografie in ea in sensul ca lipsea la un moment dat O LITERA!!!. Asa ca m-au trimis sa fac indreptare materiala care a durat vreo 2 luni si apoi a trebuit sa astept 30 de zile calendaristice din momentul incare posta a catadicsit sa imi aduca acasa notificarea (inca 20 de zile de cand a fost comunicata oficial)sa nu poata fi atacata cik. Si cand in sfarsit am adus indreptarea aceeasi oameni mi-au zis ca de ce am adus-o ca nu-mi trebuia!?!?!?!
20+ Damian
alina.n spune:
Waw cam mult pt un buletin .
Fetelor m-am apucat sa spal din hainutele pentru bebe, sunt asa micute
20+ cu Maria
Vine barza!
PetraTudor spune:
Bogdana, ai o burtica super draguta!!!!
Astazi pun si eu poze, nu se mai poate asa !!!
Fetelor, citeam pe internet ca masajul sanilor/sfarcurilor provoaca eliberarea de oxitocina, care genereaza contractii... Stiti si voi de asa ceva?
Pupici!
PT 26+ (dupa eco) cu Bogdan
alina.n spune:
Petra eu nu stiu de asta, stiam ca masajul sanilor este indicat pt stimularea lactatiei...ceva de genul. Dar habar nu am cum se face ,daca exista vreo tehnica ceva?
20+ cu Maria
Vine barza!
lysbeth spune:
mie mi se pare un pic cam devreme chestia asta cu hainute, Pain in 3-4 luni de zile au timp sa se prafuiasca berechet. Sau sa se imbacseasca. Chiar si in dulap. Mai ales ca la nou nascuti e complicat cu igiena.
Cand era fata mica fierbeam toate hainutele. Si asta pana la 4 luni. De asta am zis ca alb e cel mai bine la bbei pana la 3-4 luni. Apoi putem lua si colorate ca nu mai trebuiesc dezinfectate atat de mult. Icet incet se obisnuiesc cu mediul. E drept ca atata timp cat ii alaptezi au o parte din imunitatea ta dar tot trebuie avuta grija
20+ Damian
PetraTudor spune:
Da, ma gandesc ca mai bine nu mai citesc de pe internet
Eu mi-am facut ieri, si ...m-am excitat , iar acel hormon este responsabil pentru asa ceva... ce sa spun... stiam ca este indicat acest masaj, mai ales ca eu am sfarcurile ombilicate....am sa-l intreb si pe doctorul meu, pentru ca nu as vrea sa fac ceva care sa il supere pe micutul din burtica
Cat despre cum se face, auzisem ca se foloseste dupa dus un prosop mai aspru, dar eu am pielea foarte sensibila si acum putin uscata, in pofida faptului ca folosesc alternativ Mustela pentru sani si pe cea hidratanta, asa ca pur si simplu am aplicat un strat de crema, m-am dat si pe restul corpului pana s-a absorbit si apoi am mai aplicat un strat si am apasat putin pe langa sfarcuri ca sa iasa...
Poate trebuie procedat altfel, nu stiu, dar daca am noutati va tin la curent.
novus spune:
Bogdana, superba burtica !!!!!! si micul tau printisor e adorabil !!! cati ani ziceai ca are ?ne inrudim ??
25+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Adee spune:
PetraTudor eu imi fac masaj in fiecare seara la sani, cu crema Mustela si nu am avut pana acum contractii deloc. Dr de familie mi-a zis si mie sa ma masez dupa dus cu un prosop aspru, dar nu rezist ca ma pisca sfarcurile, asa ca prefer masaj intens cu crema
24+Ariana
poze