Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna

am cam ramas in urma, citesc si revin. dar intre timp mi-a venit o idee. eu habar nu am sa tricotez, am facut o data un fular si a ieshit de 15cm la un capat si de 10 la celalalt, dar m-am hotarat sa fac o paturica pt bb ca de cusut stiu sa cos, o sa mearga greu dar asta e si ideea. am vazut ca americani au in filme unele tare haioase facute din petice de diverse materiale. gata, ma apuc de ciopartzit ce bluze si materiale gasesc prin casa.

23+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Bogdana,

m-am uitat si eu pe pozele tale si am zarit acolo niste bunatati . Ai un pusti super dulce si carliontat, sa-ti traiasca!

20+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

adee, se da gratuit ca inca mai exista la CAS din judetul tau..stiu ca dc meu de fam mi-a zis ca s-a sistat furnizarea lui gratuita.pe motiv ca nu au bani....mie mi l-a dat compensat 100%..desi oricum nu e scump..e 12 ron, insa nu se prea gaseste in farmacii

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

mersi alina
sunt de la ziua de nastere a sotului meu..si mai niste chestiute...:))
Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Lysbeth, daca imi permiti o parere, Damian Andrei suna f bine, depinde si cum rezoneaza cu numele da familie, dar asa singur suna bine.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pisik, nu ma supar
Damian Andrei mi se pare si mie ca suna foarte bine. Chiar ma bucur ca mai are cineva parerea asta.

20+ Damian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Petrean, flacaul tau o sa rupa multe inimi, ca tare e frumos
Iar burtik ta e delicioasa, e cam inca o data cat a mea, ca doar are si de ce

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Alina, dak nu-i place Damian?Adik eu is innebunita dupa numele asta. Am hotarat ca asa il va chema pe baiatul meu de acu 10 ani
Am zis ca ar fi corect sa-i mai ofer si o a doua sansa sa-i placa numele lui eventual a treia

20+ Damian

Il schimba .

20+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

mersi pisik...pai nu degeaba am zis ca fac preselectie cand le aleg neveste la 3 baieti:)))
de burta..ce sa zic?no comment...decat ca ma intreb unde am loc sa mai cresc...

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

buna

am cam ramas in urma, citesc si revin. dar intre timp mi-a venit o idee. eu habar nu am sa tricotez, am facut o data un fular si a ieshit de 15cm la un capat si de 10 la celalalt, dar m-am hotarat sa fac o paturica pt bb ca de cusut stiu sa cos, o sa mearga greu dar asta e si ideea. am vazut ca americani au in filme unele tare haioase facute din petice de diverse materiale. gata, ma apuc de ciopartzit ce bluze si materiale gasesc prin casa.

23+
Poze

Arisica scumpa, ai grija,nu strica tot prin casa

20+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput