Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Ilinca_M. spune:
Pisigri, am citit pe blogul tau despre munte si Haiduc, ce fain ai scris...m-au palit si lacrimile, saracul Haiduc cu soarta lui de caine crescut ca orice animal care "nu conteaza":((
19
shasa spune:
Pisigri,m-ai omorat cu tigara ta ca si eu fumam un pachet pe zi si cum am vazut 2 liniute pe test le-am lasat, dar ce as mai fuma ..... nu trece zi sa nu ma gandesc

Si asa am facut si cu ceilalti 2 bb-i. Dupa ce am terminat inclusiv cu alaptat ce am facut imediat??????? AM FUMAT

Recunosc sunt incurabila. Macar ca pentru prichindeii mei am avut mereu tarie sa nu fumez desi numai voi fumatoarele stiti cum este![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Ilinca jos palaria
pt. vointa ta. Eu nu zic ca sunt slaba dar nu cred ca vreau sa le las. Este sigurul rau delicios sau rau bun care il fac pt. mine
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
Ilinca_M. spune:
Da' lasa ca am ras bine la partea cu "mushc daca...":)) Cum naiba ai dat de atatia "sfatosi" si curiosi?! Ce le-as mai reteza-o, ca si pe mine cand ma apuca, mushc rau
. Eu am o singura colega mai in varsta pe care o respect foarte mult si care imi e foarte draga care imi tot zice: sa nu-mi vopsesc parul, sa nu beau cafea, nu-i voie ciocolata, sa ma imbrac gros:)). Dar in rest n-am treaba pentru ca am io o fatza mai asa, de:"pe aici nu se trece" cand vine vorba de viatza personala![]()
Vaaai, ce vreme super e azi la noi, parca acum vine primavara...soare si placut!!
Nu vreau sa vine iarna geroasa!:((
19
inapreda spune:
SASHA eu sint PENTRU CODRIN
Nu e foarte uzual si are "sonoritate", lucru f. important pentru mine.
Eu beau din cind in cind cite un pahar de vin. Si mai si fumez uneori.

Nu aruncati cu rosii...
Ma simt prost numai ca am scris dar...asta e!!!
Gina
21+ bebe mic e 
Poze
AMR
shasa spune:
Gata fetele trebuie sa ies. Va rog sa nu ma uitati si sa imi spuneti in continuare parerile voastre referitoare la numele Codrin. Intru mai pe seara sa vad ce spuneti.
Va pupic
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
Ilinca_M. spune:
Asa-i, sasha, nici macar nu-i vorba de a avea vointza, de a duce lupte grele...A avea vointza in sensul asta ar insemna sa simti nevoia sa fumezi, dar vointza si ratiunea ta: nu si nu. La mine nu e cazul, eu n-am dus nicio lupta, m-a apucat brusc si neasteptat (fusesem racita tare tare, de fapt cand fumam aveam asa o imunitate ca o data pe luna eram racita, cam la 3 luni chiar grav. Atunci eram asa de racita ca vreo 4 zile NU am putut sa fumez, primul lucru dimineata imi aprindeam o tigara si incercam sa fumez, ma apuca tusea, nu aveam cum...Cam in a patra seara m-am gandit:"ma, daca am stat io 4 zile fara sa fumez, inseamna ca pot toata viata.Gata!"- mentionez ca in 11 ani nu a fost nici macar o zi in care sa nu fumez, pana la raceala aia cu tuse magareasca).
Asa ca eu zic ca nimeni nu se poate lasa, pana nu vrea cu adevarat. Restul, ca lupta, ca ia nicorette, ca face yoga...prostii:)))
19
shasa spune:
Ina, sa sti ca eu uneori as face-o. Sa ma infig in cate o tigara dar ma cunosc si stiu ca nu m-as opri la una

NU arunca nimeni cu rosii. Aici cred ca putem fi sincere. 
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
shasa spune:
Da Ilinca asa este. Este vorba de a vrea sau nu sa le lasi! Si cum am spus...eu nu vreau
Adica nu acum ca acum nu fumez ci dupa alaptat
Gata fetelor acum chiar ca ies ca nu mai pot sta.

Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
georgyiuly spune:
LA MULTI ANI tuturor sf.Andrei si Andreea, cu putina intarziere!!!
.
LA MULTI ANI si tarii nostre drage!!!
Andreeeea: multumesc pentru site, mai ramane sa ma apuc si de treaba...oricum am vazut modele frumoase.
Apropo de "substantele "interzise...cate o gurita de vin mai iau si eu , depinte de situatie si de mancare bineinteles. Cu tigarile ...bine ca le-am lasat acum 2 ani ca acum mi-ar fi fost foarte greu si cu siguranta m-as mai fi scapat la vreo una.Cand m-am lasat de fumat am fost foarte nervoasa( chiar daca a fost alegerea mea si fara motive de sanatate) si agresiva....si probabil si cu sarcina as fi fost prea agitata!!!
Ilinca, multumesc de compliment!!!
Pupici..ma duc sa lenevesc ca azi mi-am facut analizele si ma simt tare ametita!
24+
Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/