Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

LA MULTI ANI TUTUROR! de 1 DECEMBRIE

Maria 27+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

[b]Un 1 DECEMBRIE fericit!![/b]

Pupici

Gina 21+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Lamultzani, lamultzani!
Vai, Dyana27, ce tzeapa neplacuta, da' cum au putut si aia sa te programeze tocmai in 1 dec., nu stiau ca nici iarba nu creste atunci, nici fulgii de zapada nu pica?
Eu astept sa-mi fie gata supa cu galushte
V-am zis, pe cat de mare "fan bere" eram, si de altfel imi placeau si tot felul de cockteiluri, Baccardi Breeze, Campari Mix etc. pe atat is acum de precauta, is mai catolica decat Papa, si dupa un deget de sampanie am avut remuscari:))
Pisigriii, nu te prosti!! (ca rimeaza). Da-o-n pitpalaci de tzigara, dupa ce te-ai dezintoxicat atata, sa te otravesti iar? Fii atenta ca-ti vorbeste o fosta mare si pasionata fumatoare: m-am apucat la nici 15 ani, cu o tzigara/zi...intr-a 11 a ajunsesem la 10...la sfarsitul facultatii depaseam 1 pachet/zi (primii 5 ani numai Marlboro roshu, urmatorii 4 Lucky Strike si ultimii Lucky Strike light, ca nu ma mai tineau puterile:))). La 26 de ani, intr-o buna dimineatza, mi-am zis: "gata, de azi ma las".
Si m-am tot lasat, brusc, dupa ce 11 ani am fumat "din pasiune", nu ma gandisem niciodata sa ma las, nu vroiam, imi placea sa fumez!! Au trecut 4 ani de atunci Nu m-as mai apuca...Doamne feri. Mai ales acum, nu suport fumul de tigara nici sa-l vad la TV:)))

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Neatza fetelor si LA MULTI ANI de 1 decembrie!
Eu am lenevit zilele astea puternic... mai putin ieri cand am fost intr-o scurta plimbarica pana la Valenii de munte si apoi la casutza noastra care e in constructie. Nu prea ma mai pot apleca sa imi pun sosete si asta, pe langa mersul des la doctori, mi se pare una dintre cele mai nashpa chestii din sarcina. Ma gandesc cum s-or descurca barbatii aia cu burti mari ca eu as innebuni sa am o asa burta la purtator tot timpul!

ILINCA M.... m-ai innebunit! Numai despre mancare vorbesti! Si imi inchipui doar ce gust are aia de la Baia Mare

LYSBETH.... si eu am citit o suta de mii de listutze si liste de nume, insa, tot discutand cu prietenii, cunostintele, rudele am ales numele. Al nostru a fost sugerat de cumnati, iar noua ne-a placut foarte mult.

DYANNA.... pe 10 decembrie am si eu programare, tot acolo, si sper sa nu am nici o problema. Ideea e ca asta vara, m-au sunat de vreo 2 ori ca cica aveam programare... iar eu nu aveam. Sunt niste ametiti toti si niste "disperati" carora nu le pasa. Dupa ce ca stam cu sufletul la gura pana la urmatoarea ecografie... ne mai si amana!

Gina 26+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Buna seara mamici si La multi ani pentru toti cei cu numele de Sf .Andrei.Fetele cu putina jena vreau sa va intreb si pe voi.Mai sunt mamici care nu sunt bautoare si pe perioada sarcinii au pofta de vin rosu?Am vin de casa pe care il tin in frigider de 1 an de zile si de 2 luni tot poftesc la 3-4 gurite de vin.La ultima ecografie i-am spus medicului si dansul imi spunea ca pot sa beau si un pahar,dar nu se pune in discutie un pahar(din punctul meu de vedere).Foarte ciudat ce se intampla cu gusturile si poftele gravidei.

iulia 19+ Alex sau Maria
Vai Iulia, la fel patesc si eu. Desi nu sunt bautoare, si chiar daca la primele 2 sarcini nu am poftit alcool, ei bine acum salivez cand simt miros de bere. Si sincera sa fiu eu beau din paharul sotului cate putin. Mie mi-a spus medicul ca trebuie sa mananc, beau ce poftesc doar ca trebuie sa o fac cu bun simt, adica nu tone, tone. Si mi-a dat si mie verde inclusiv la un pahar de vin, bere...ce am pofta. Mi-a spus ca mai rau este daca poftesc si nu beau.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ziua buna fetelor multumim tuturor pentru urarile facute ieri..
am avut si eu in sfarsit o noapte in care am dormit linistita..nici nu stiu cand s-a facut ora 9 dimineata..si pustiul meu mi-a dat trezirea...sper sa am cat mai multe nopti din astea

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Tocmai mi-a venit o idee pt. nume si as vrea parerea voastra cat se poate de SINCERA. Ce parere aveti de numele CODRIN?

Poze la albumul dc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Codrin e un nume frumos, deosebit. Mie imi place. Dar vei avea aceiasi problema ca mine: nu il vei putea alinta in niciun fel cat e

Gina 26+ mami de CALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mie numele codrin imi place mult, i l-am si propus sotului ca eventual nume de baiat, dar l-a refuzat pe motiv ca nu are sfint, si noi decisesem deja sa ii punem un singur prenume copilului. Dar imi place codrin, NU codrut....in general nu prea imi plac numele astea..."diminutivizate"; pe mine ma cheama Anca, dar fereasca Dumnezeu sa ma ia cineva cu "Ancuta" ca imi sare tandara

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Eu ma gandeam ca l-as putea alinta CODI

Poze la albumul dc

Mergi la inceput