Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Monnvas spune:
Shasa, asta a fost una dintre propunerile barbatului meu. Din pacate s-a gandit la numele asta taman dupa alegerile locale, unde a candidat un nene nesuferit (ca sa nu zic mai rau) cu numele asta si am refuzat din start.
Noi inca nu am gasit nume pentru pui fiindca mi se pare ca nimic nu suna bine cu numele de familie, care e mai... ciobanesc. Ultima propunere de compromis fusese Theodor, eu insist pe Tudor dar inca nu l-am putut convinge pe sotz.
Monik
26+ 
CASA LU' BEBE
petrean spune:
Shasa si mie imi place Codrin..e numele fratelui meu...iar numele meu al doilea e Codrina
ai mei cred ca au avut o obsesie cu astea doua numele:))
Bogdana
24+
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Timi07 spune:
petrean am intrat sa vad albumul tau cu bunatati si am
la acesta arata delicios si l-as manca dint-o inghititura.
Sa-ti traiasca! Si frumos si harnic, bag mana-n foc ca-i si istet...perfectiunea pe pamant
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
novus spune:
La multi ani romancelor !!!! eu una sunt mandra ca sunt romanca, imi pare rau doar ca la unele chestii suntem mult,mult in urma
!!!
Vad ca se discuta de alcool si tigari 
: la mine cele 2 mergeau mana in mana adica beam cate o bere sau ceva acidulat ( e o conditie de baza ![]()
) ca sa fie ceva langa tigara, stiti voi cum e, nu???
dupa 15 ani
de fumat (cu placere
) m-am lasat cand am aflat ca sunt gravida (adica dupa 1 saptamana)pur si simplu !!! adica de a doua zi nu am mai fumat si sa nu credeti ca fumam 1-2 tigari pe zi, fumam un pachet !!!dar a fost prima oara cand am vrut cu adevarat sa ma las si am avut si un motiv puternic !!!
Mi-a fost putin pofta primele zile la birou unde la cafeaua de dimineata incingeam o poveste legata cu vreo 3-4 tigari de mama,mama !!!Acum sincer nu vreau sa ma mai apuc , chiar daca era viciul meu preferat !!!
ca idee m-am lamurit inca odata ca mintea umana poate face multe daca e motivata !!!
Va pup !!!!!!!!!!
26+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mababei spune:
Buna fetelor!
La multi ani si multa sanatate tuturor celor care si-au serbat ieri ziua onomastica!
La multi ani de ziua nationala tuturor romanilor de pretutindeni!
Florinela
, te inteleg perfect! Noi saptamana trecuta am avut programare pt. echo morfofetala la medicul meu, numaram si orele pana la data stabilita si cu doua ore inainte primesc telefon ca nu se mai poate si ne reprogrameaza! As fi muscat-o pe asistenta prin telefon daca as fi putut! Eu macar am primit telefon, in cazul tau au fost si nepoliticosi!
Am fost reprogramati...astazi si am primit vesti bune: bebe a ramas tot baietel
, are 750 gr., e mai mare cu o saptamana decat varsta sarcinii si e tare frumusel
! Nu mi-a zis nimic de IR-uri, am uitat si eu sa intreb, dar cum stiu ca au legatura cu dezvoltarea lui bebe iar el e in grafic, ba chiar peste, nu ma mai stresez! Ce m-a surprins a fost ca placenta are grad de maturatie tot 0 si am vazut ca la unele mamici deja a atins gradul 2 la aceasta varsta a sarcinii! Dar stiu ca o placenta "imbatranita" ar trebui sa puna probleme iar cum a mea a ramas inca "tanara", cred ca nu trebuie sa imi fac griji! Urmatoarea echo va fi cea 3D-4 D, pe 6 ianuarie! Deja o astept!
pentru burtici!
mihaela
24+ 
mel_ania05 spune:
Carmenada iti multumesc mult pt raspuns.Am citit si eu cate ceva despre ac contractii, dar am vrut sa am mai multe informatii.
25+ cu
mababei spune:
Shasa, si mie imi place numele Codrin, a fost o optiune la un moment dat, dar acum ne-am oprit la Calin! Bunicile isi doresc si un nume de sfant alaturi si posibil sa mai adaugam un prenume, asa de dragul lor, desi stiu ca nu le va folosi pe amandoua! Cunosc o singura persoana careia noi prietenii ii spunem pe al doilea prenume iar in famile e strigata pe primul. Dar sunt prea rare situatiile astea!
mihaela
24+ 
georgiana310 spune:
Vaaai, nu pot sa cred ca ati scris un capitol intreg zilele astea!
Eu m-am intors de la Viena. Am gasit o gramada de hainute frumoase pentru fetite si am fost extra-incantata atat de preturi cat si de calitate si design. Am cumparat hainute de copil in stil de "om mare"... ce mai, o nebunie!!! Preturile sunt super bune desi nu am prins reduceri foarte mari.
In rest, nu am cumparat patut, carucior si altceva... Am vazut si eu in IKEA ceva-ceva dar mi s-a parut nepotrivit.
Si mai ceva: hainele de grabide sunt super frumoase si elegante.
Sunt foaaarte incantata de tot ce am luat si abia am asteptat sa va spun si voua!
20+
Brisees
gia
mel_ania05 spune:
shasa sa stii k eu dk as fi avut baietel i-as fi pus numele Codrin.Mi se pare un nume ffff frumos si mai deosebit.
Voi avea fetita si chiar as vrea sa-mi dati cateva idei d nume pt fetite. M-am gandit la Clara Maria dar nu sunt prea sigura d Clara.Voi ce parere aveti?
Cat despre vinul rosu vreau sa va spun k eu mai beau dupa masa d la sotul meu pt k imi vine apa in gura. Pana acum nu prea gustam vin rosu.Si bere mai beau.
Va pup!!