Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Adee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean orice anestezie totala iti scurteaza viata cu 10 ani ![]() ![]() ![]() Bogdana ![]() ![]() ![]() ![]() POZE |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Adee spune:
Gaza la mine se potriveste ce ai citit. O sa am fetita si imi place sa dorm numai pe partea dreapta
simina_kin nu mai fi suparata. Sunt sigura ca o sa vii peste putin timp sa ne zici ca vine bebe Joanna a iesit din spital acum cateva zile, deci este mai bine.
Am fost ieri prin magazine, la cumparaturi de haine si m-am intors acasa rupta de oboseala, drept care am dormit pana azi dimineata, fara sa merg deloc la wc si fetitza fara sa dea nici un ghiont. Tati zice ca de acuma suntem strengarite
24+
Ariana
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Halo, tufete! Io am tras un somn bun de dupa-masa de vreo 2 ore si iar m-am trezit ametzita de cap. Acum incerc sa ma dezmeticesc. Sigur o sa-mi revin de la mirosul imbietor ce pluteste prin casa: a pus maica-mea supica de cocoshel la fiert...de fapt e gata, imediat imi fierbe si taiteii si-o sa mananc, cu morcovei si gulii, pfuuu, de cand n-am mai mancat
Georgyiuly, tie-ti convine sa zici de bustiere, ti-am vazut eu pozele, la 20 de sapt. erai o sirena, nu o mica balena in devenire ca altele...si ai sani micuti. Io la ce laptarii mi-au crescut, tre sutiene de-alea solide, vorba cuiva de-aici, "de babe".
Eu de obicei dorm pe stanga, asa dorm de cand ma stiu. Dar de ce nu-i bine sa dormim pe spate?19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Off, v-am tot citit pe sarite zilele astea, si erau cateva postari la care voiam sa raspund musai, dar nu mai retin nimic, si nici nu mai reiau 10 pagini Gina (parca tu intrebai de nume de baietei), mie imi plac: Mihnea Gabriel, David, Calin Gabriel, Gabriel Teodor, Calin Teodor, Flavian, Eric, Tudor, in combinatiile astea. Problema e ca ce imi place mie nu ii place sotului si uite-asa suntem in impas si noi...asta daca e baietel, ca daca e fetita e simplu.Pisigri, eu din cate stiu, iei triunghi rosu doar pentru site-uri despre copii, alea sunt considerate reclama. Nu stiu despre ce magazin din Canta vorbesti, poate daca ai vreme, trimiti un PM.
La mine au inceput arsurile si sunt foarte trista pentru ca sunt asa enervante!!! Exista vreun remediu?Ilinca, si eu ma tem de epidurala, iar de anestezie si mai si.Rivali, petrecere frumoasa maine!Edit: Ups, de azi am trecut in saptamana 20 si uitasem sa schimb semnatura!Ana-Maria
19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisigri/pisigri.jpg)
pisigri spune:
Iaca am aterizat si eu...
Pe cuvint daca in week-end nu-s mai ocupata decit in timpul saptaminii; cit stau la servici tot mai trag cite un ochi pe forum, dar cum vine week-end-ul am treaba prin casa, curat, papica, lene...:)
Eu nu port inca nimic, nici sutiene nici bustiere, sinii nu mi-au crescut spectaculos, oricum nu-i aveam eu mari nici inainte...
Pe spate cica nu e bine sa dormi pentru ca greutatea lui bebe preseaza pe cea mai mare vena din organism (vena cava) si favorizeaza aparitia edemelor. In plus, se pare ca asta contribuie si la reducerea oxigenarii lui bebe...bine, banuiesc ca nu in mod esential, dar mai ales pentru cine are deja probleme pe tema asta e un semn de alarma.
Abia a trecut o saptamina de la ultimul control la ob/gyn, si o saptamina si doua zile de la echo morfofetala, si eu deja nu mai am rabdare sa vad maimutica iar...
Si nici nu pot sa il pacalesc pe dr, ca noteaza in fisa data exacta cind l-am vizitat ultima oara...
Ilinca, tu locuiesti cu ai tai? Abia astept sa imi spui ce parere are Manu despre bebe, ca planurile mele sint cam asa: cind incepe bebe sa umble de-a busilea prin casa, vreau sa aduc si eu cane corso aici. E foarte cuminte si lipicioasa si ascultatoare, exagerat de familista desi noi am preluat-o cind avea deja vreo 3 ani... si spre "linistea sufleteasca" a circotasilor, ea are o problema, nu poate sa deschida gura mai mult de 2-3 cm... de asta a si ajuns la mine de altfel...
if you can't say something nice, then don't say it at all
carmenada spune:
Salutare fetelor, azi e prima zi cand nu am mai fost la spital. Pana marti am scapat de perfuzii si flexuri . Ma simt destul de bine, dar aseara am mai avut iarasi niste dureri din pricina carora nu am putut sa dorm. Eram asa de stresata ca revin contractiile si trebuie sa ma intorc la spital, incat toata noaptea am monitorizat burtica. Azi am dormit toata ziua ca sa recuperez noaptea trecuta, si acuma, dupa ce m-am odihnit ma simt bine.
O sa incerc sa citesc si eu ceva din urma, ca vad ca sunteti tare harnicute.
Carmen 20+
carmenada spune:
Fetelor, Monica - Ayla21, a avut niste probleme si este internata in spital de ieri. M-a rugat sa va transmit ca are nevoie de toata sustinerea si gandurile noastre pozitive. Sa ne rugam ca ea si printese ei sa fie bine
Carmen 20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
shasa spune:
Carmen dar ce s-a intamplat? Ne poti da mai multe detalii?
Monica sunt alaturi de tine. Sper ca tu si fetitele sa fiti bine. Ai grija de burtica si roaga-te la DD sa fie totul bine. Noi te asteptam aici cu cele mai bune ganduri. Sa ne auzim de bine
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005
BB3 - baietel- 21+
Poze la albumul dc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ilinca_M_p_/Ilinca_M_p_.jpg)
Ilinca_M. spune:
Pisigri, cu noi sta mama, tatal meu a murit acum un an si cateva luni. Manole-i bun cu orice fiinta, numai rotweilleri sa nu vada, l-a muscat de spate unul cand avea 6 luni si n-a putut uita niciodata ). Copiii mici, foarte mici (care n-au apucat inca sa fie speriati de parinti cu "te mushca tete" sau au parinti...normali) au instinctul de a se apropia de Manu, chiar daca e atat de mare nu simt nicio spaima, nu-mi explic de ce. Cand trecem pe langa cate un carucior copilul incepe sa zambeasca cu gura pana la urechi cand il vad. Stateam la nonstop o data si nu eram atenta la ce face Manu la capatul lesei. Cand ma uit, Manu avea atarnat de coada un copilas de vreun an jumate, care apoi i s-a agatat de gat. Maica-sa s-a speriat un pic cand a vazut, apoi s-a linistit, n-ai cum sa nu vezi pe moaca lui Manu ce bland e. Cand a venit prietena mea cea mai buna in Ro, fiica ei avea 8 luni si asa copil serios nu mai vazusem; prima data cand am vazut-o zambind a fost cand a intrat Manu in camera si a venit s-o analizeze, i-a si fleoshtit o manutza in cap (avea si ea caine mare acasa).
Singura care a avut ceva de zis de caine (nu-l cunoaste pe Manu, nu l-a vazut veci, stia ca am caine si s-a bagat si ea in seama, fara s-o intrebe nimeni) a fost asistenta stomatoloagei, o babeta care a inceput sa-mi toace ca nu se poate si cu caine si bebe, cainii-s gelosi, stie ea o familie in Ungaria care avea doi caini si au intrat in camera copilului si l-au omorat in patutz. Ma lasi, tanti? Si io stiu o mama care si-o pus copilul la lada de gunoi, toate-s asa?!19