Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetele, am facut si eu morfologia si bebe este bine sanatos, creste si se dezvolta normal si este un baietel, mi-as fi dorit fetita dar sa fie sanatos ca tot al nostru este.va pupic

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ayla21

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ayla, Doamne-ajuta sa fie totul bine, sa vii cit mai repede acasa, sanatoasa, linistita si vesela !

Ilinca, imi pare rau pentru tatal tau. Cred ca e mare lucru sa locuiti cu mama ta...deduc din postari cu supe de cocos....

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetelor! se vede ca e weekend, in sfarsit am reusit sa citesc si eu ce-ati mai scri si sa tin pasul cu voi.
Pisigri nu-ti mai face griji cu cainele, intradevar se intampla uneori ca din cauza ca animalutul nu mai primeste atata atentie ca inainte sa devina gelos pe puiul de om dar asta depinde ff mult 1. de personalitatea fiecarui catel (iar la al tau tu sti cel mai bine ce fel de perosnalitate are) si 2 de cum te vei comporta cu el dupa ce apare bebele. Daca il respingi sistematic si il certi mereu, mai ales cand se apropie de copil atunci e posibil sa dezvolte resentimente fata d noul venit.
Anamariamepentru arsuri e buna painea prajita sau biscuitii din cereale sau covrigi uscati, fac minuni, eu asta am folosit si in primele 3luni. Tine-i la indemana mai ales cand vrei sa te asezi la orizontala.
Monicaun gand bun si de la mine sunt sigura ca totul va fi bine.

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Vai cate greseli am facut. Scuze fetelor data viitoare o sa fiu mai atenta la cum scriu. Nu de alta dar n-asi vrea sa creez o impresie proasta de la inceput.

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ayla, ne rugam pt tine si fetele tale, multa sanatate!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Stiti cumva ce probleme are Ayla? Sper ca ea si micutele sa fi bine si sa se intorca acasa cat mai curand.Ana-Maria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

AYLA iubita, ne gindim la tine si te asteptam cu vesti bune.

Gina 21+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hai sa trecem azi de pag. 13, ca e cu ghinion!

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Of, ca tot n-am trecut...atata scriu pana trecem!

19

Mergi la inceput