Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufetelor care v-ati gandit la epidurala, v-ati documentat bine despre asta? Ca eu tot ce am citit pe subiectul asta m-a ingrozit! Uite numai aici, pe site:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=44

Eu numai la gandul ca e o injectie in jurul sirei spinarii paralizez! Mai bine ma screm in chinurile nasterii pana-mi ies ochii ca la melc!

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

ILINCUTZO draga, numa' asta fac de cind m-am intors de la morfoetala da parca nici unu' nu-i destul de bun pentru baiatul meu

Imi placea mult GEORGE dar singura persoana din lumea asta pe care NU o suport se numeste asa

Imi place THOMAS cu accent pe ultima silaba dar sotu vrea musai nume romanesc

Lui ii place PAUL, nume pe care eu nu-l agreez deloc.

In fine, dupa cum observi, sint fooaaaaaaaarte...ocupata!

Gina 21+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Am citit mult pe subiectul nastere naturala/nastere cu epidurala/cezariana, suficient cit sa ma inspaiminte oricare dintre ele

Si cum nu era sufiecient, am vazut si imagini desprinse parca din filme de cosmar.

Inca nu stiu exact pentru ce voi opta, desi toata viata am stiut ca eu voi naste prin cezariana. Acum, ma gindesc ca e de preferat o refacere rapida si ma "tenteaza" o epidurala dar mi-e frica de epiziotomie. Sint multe "amanunte" de luat in calcul. Deocamdata zic ca natural 100% nu nasc dar...cine stie???

Gina 21+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Buna "dimineata" fetelor!

Noi ne-am trezit devreme ca de obicei , dar bucatarim. Maine este ziua pustiului si ne pregatim de musafiri. Dupa amiaza fugim pana la socrii , asa suntem "in priza". Eu cat ma odihnesc citesc ce ati mai scris

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

mai fetelor nu va mai stresati atat cu nasterea,cu cat cititi mai mult va ingroziti,lasati toul la vremea lui. Sa stiti ca "dracu nu este asa de negru", ganditi-va ca este ceva natural

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..eu sunt ocupata cu bucatareala ca maine avem sarbatorit...si asa k intru mai rar azi..
florinela..eu spalam hainele lui andrei separat...acum le mai spal uneori impreuna cu ale noastre.
legat de epidurala...eu aveam prograamt la prima nastere sa fac..si nu am mai apucat ca deja aveam dilatatie foarte mare...asa k..daca am puttu sa nasc fara..la fel voi face si la a doua anstere, care sper sa fie tot naturala..ca ma tem de cezariana ca de dracumai ales ca stiu ca orice anestezie totala iti scurteaza viata cu 10 anieu vreau sa traiesc macar 100

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Scuze, Maria. Acum am activat PM. Astept parola. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Ilinca, esti foarte haioasa!!!!!! Am ras copios citind ce ai scris!!!!

Am un singur sfarc ombilicat care este extrem de sensibil si de mofturos. Aseara mi-am facut putin masaj cu prosopul si m-a usturat apoi cand am aplicat crema. Vreau sa-mi iau un sutien cum au , am observat ca daca port sutien care are cupa foarte decoltata da si el semne ca ii place pe afara :-) Asa ca voi cauta ceva de sustinere dar cu sfarcurile libere - oare cele pentru alaptare ar fi o idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua la toate burticelele!!! Va pe toate!!
N-am mai intrat de ceva vreme, nici nu am mai citit ce ati scris , pt ca am avut o stare depresiva naspa cand v-am citit ultima oara (pe la cap 34 crded) si de atunci mi-a zis sotul meu sa nu mai intru sa citesc ca o sa ma imbolnavesc de sup.....Adevarul este ca-mi provoaca asa o stare de sup si cuida ca ma gandesc ca as fi putut sa vb si eu acum de loviturile lu fimiu..si ma apuca .
Acum sunt mai optimista pt ca am progr pe 2 dec la Medlife pt anal genetice, da va trebui sa asteptam 3 sapt pana avem rezultatul.
Sper ca in febr sa pot anunta ca sint gravida
Imi cer scuze ca n-am mai citit si nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici!! As vrea sa stiu totusi ce s-a intamplat cu JOANNA , A IESIT DIN SPITAL???
Daca este vreo burticutza pe aici care ma poate informa si pe mine cu evenimentele mai importante din ultimul timp o si-i dau si

Poze NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Fetelor am si eu o intrebare: ce fel de sutiene purtati???? Ca eu nu port decat bustiere si atunci doar cand ies pe undeva!!!!( foarte rar).Am inteles ca e foarte important si tipul de sutien ....pentru a avea un san frumos si mai incolo!!! In plus mie prin a 3 a luna pe un san mi-au iesit niste vinisoare foarte fine dar destule, acestea dispar???? ( am inteles ca sunt din cauza fluxului mare de sange ...si dispar cand fluxul revine la normal!). !

24+Daria sau Giulia

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput