Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluk31 spune:
Andreea,buna ocazie sa reveniti...mergeti si cultivati pruni,ca-i zona buna de palinca
Ma bucur ca n-a suferit mult AmbraCe fetita mare,sa pape ea singurica..Anais mozoleste un pic lingurita la final de masa
Petro,noi nu suntem cu iaurtul..
Am inteles bine,3000?Ca poate am citit printre randuri..Noi suntem cu 2000 si cu chirie de 600.Si cheltuim mereu mai mult decat avem
Bine macar ca au gasit astia masina,ca daca nu,trebuia sa luam una!
Mamii,vezi sa nu te mai demoralizezi pe parcurs
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
salut
ce ati mai scris nu gluma
Raluca si Petro-cit de scumpe sint printesele in zapada
Ralu-a nins bine la voi
aici a plouat ffff tare
Irina-lasa ca o sa remborsam cu cafeaua,asa e daca te trezesti devreme
eu nu am timp dimineata
Mamii-doamne ajuta sa te muti cit mai repede
Giorgy-sper ca nu e nimic grav ce te deranjeazain sarcina
Bionda-hai curaj ca nu mai e mult,asa e pe ultima suta de metri
Berarpiri-ma bucur ca a fost cumintica Ambra
imi pare rau pt servici,incercati sa intrebati de pe acum
e cam greu si cu serviciul se gaseste cam greu
ticker
deGiulia (20/06/07)
mamii spune:
katia bine ai revenit.Ce mai face giuliaa...Poa ne vdm duminik sa imi dai bibironu CHE DICI?
abramburika spune:
ralu - da, ai inteles bine ... pai de cheltuit si noi cheltuim ... stii tu cum e ... mult ai, mult cheltui ...
o broscuta mica, mica ...
georgyiuly spune:
Si eu sunt tot in situatia ta Mamii...el a venit primul aici iar eu l-am urmat la scurt timp (dragoste mare).Am lasat balta tot acasa si ....de atunci traiesc pt satisfactiile vietii de familie si ale dragostei , ca altele nu am.Prietenii nu prea am facut ca nu socializez eu asa usor, sunt destul de rezervata.Doar cateva cunostinte mai mult ale lui, pe care le-am adoptat si eu.Din fericire in tara nu am pierdut contactul cu prietenii si de ani de zile le tot promitem ca ne intoarcem acasa...sa mai petrecem sarbatori, aniversari....casatorii, botezuri, etc impreuna ( ca in vremurile bune).Eu aici intotdeauna mi-am gasit de munca numai ca intotdeauna departe de casa, mereu naveta, plecat dimineata si intors seara, fara sarbatori , fara momente linistite de petrecut cu familia...mereu pe fuga, mereu obosita, mereu stresata....asa ca de vreun an de zile am renuntat...cateva ore de munca pe saptamana tot mai am( sa ma mentin in forma)dar macar am timp de multe lucruri, de casa, de familie!!!
Si mai ales am gasit timpul sa concepem bebelina ( glumesc).
Si eu imi doresc mult acasa dar sunt constienta ca probabil mai dureaza, mai ales acum ca e si responsabilitatea unui copil.Acum de bine, de rau imi fac planuri linistita pt cheltuielile pe care le implica un copil...in tara nu stiu cum ar fi.Intre timp mai vizes...si zic mereu ca asta e ultimul an!!!
Katia nu am probleme cu sarcina , multumesc lui D-zeu, doar ca daca pana acum nu prea am simtit ca gravida...de acum incep sa simt!!! Burta e marisoara, s-a ridicat si cateodata ma deranjeaza ( un deranj minim), obosesc mai repede...si cand ma mai duc si la vreo munca bebelina mea se pune contra si ma cam incomodeaza. Acum simt si eu ca sunt gravida !Dar nu ma pot plange!
Ce frumoase sunt pozele cu zapada!!!
24+ Daria sau Giulia
georgiana
http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
Berarpiri spune:
katia cred ca va deschide firma pana
la urma,ca de gasit lucru...vorba ta.Nu stim inca sigur.
mamii sunt din Zalau-jud Salaj.
Am pus poze cu caciulita,si cum mananca singurica.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Fetelor eu vreau sa-i dau lapte normal la Ambra.E prea repede,
la 14 luni?Oricum o s-o sun pe pediatra,dar pana luni nu
pot vorbi cu ea.Voi ce ziceti?Sa il fierb,si sa-i dau?
Cred ca intru mai tarziu,ca tre' sa vina la noi un baietel
cam deodata cu Ambra.Ne ,,auzim " diseara.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
micio spune:
Berarpiri, ii poti da lapte fresco la varsta asta, doar ca la inceput trebuie sa il diluiezi cu apa sau ceai(nu mai stiu exact cantitatile), nu se fierbe ca isi pierde calitatile nutritive. Vrei sa o intarci? Frumoasa pitica cu caciulita! Mananca paste singurica, bravo ei!
Petro, deci trebuie sanie la fata daca ii place la zapada! E tare scumpa!
www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06