Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 5
katiapam spune:
Berarpiri-bafta in ceea ce va propuneti
eu lapte i-am dat de la 8 luni fresco intero
la inceput l-am diluat cu apa dar doar primele 3 dati cind i-am dat apoi fara si nu se fierbe
eu zic ca poti sa-i dai linistita eu ii dau demult
ticker
deGiulia (20/06/07)
Ginger00 spune:
Berarpiri - se da 3 parti lapte si o parte apa...si eu as vrea sa trec ca asta praf nu-l prea mai mananca.Avem 11 luni trecute...mi-au zis insa sa mai astept anul (adik 13 luni la noi ca suntem nascuti prima ).Mancare le fac,sa fiu sincera cu lapte normal...mai ales mamaliga ca le place foarte mult
Irina20 spune:
Salut fetelor,eu sunt franta,am profitat ca e sotul acasa si miam facut si eu un pic de curatenie.
Imi cer mii de scuze,stiu ca am promis ca va dau poze sa vedeti zapada de aici,dar miam adus aminte tarziu si sa intunecat deja,dar maine dimineata dupa ce hranesc baiatul(daca nui tuna altceva sotului) le fac si vi le arat.
Eu stau in provincia Cuneo,daca stiti,e pe langa Torino mai in jos spre Savona.
Eu nu mai pot sunt terminatac
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Berarpiri spune:
Va multumesc pt. sfaturi!
micio nu vreau sa o intarc,doar ca vreau sa
ii inlocuiesc micul dejun(fruct+biscuiti) cu lapte+biscuiti;si atunci mut fructul la pranz si la cina.
katia multumim!Chiar avem nevoie de
multa bafta.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
micio scuze,mai devreme mi se ardea
mancarea,si m-am grabit,nu am terminat de zis tot.Multumim
pt. compliment!Nu vreau sa o intarc inca,pt. ca ea biberonul
nu l-a vrut niciodata,asa ca nu m-as descurca noaptea cand
se simte rau(cand o dor gingiile sau burtica).Prefer sa mai
trag umpic eu,chiar daca e greu (nu pot manca orice...stii tu).
Chiar ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa o
intarc,ca nu stiu cum tre' sa fac.Nici nu am pe nimeni,sa o
pot lasa la cineva,am inteles ca asa ar fi cel mai usor.
I-a placut f. mult cu baietelul care a venit in vizita.E f.
cuminte,chiar ma mir cateodata si eu.
O seara placuta!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Am facut cateva poze ,maine mai fac
Noapte buna!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Irina20 spune:
Uitativa aici
nou
bionda spune:
Uauuuu....no coment,copil alaptat pana la opt ani?!
Irina eu am trecut de multe ori prin Cuneo.Acum doua saptamani am fost fost in vizita la cumnata mea in Alba daca stii unde e si am trecut pe acolo
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Raluk31 spune:
Irinuca cea harnica,e intuneric tare in pozele tale
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Irina20 spune:
Bionda stiu unde e Alba dar e departe de mine,si pana la cuneo de la mine fac o ora,orasul in care stau se numeste Ceva.
Raluka da ca e noapte,dar am sa fac si maine pe ziua
nou