Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cand am intrebat de cacao si eu tot la cereale ma refeream, ca plange mereu la castronul Alexandrei si imi e mila de el si tare i-as fi dat sa guste macar.

Cecilia, am vazut la Carrefour tot felul de joculete. Mie mi se pare prea mult puzzle de 200 piese pentru copil de 4 ani, maxim 50 as zice. Sunt niste puzzle superbe la Carrefour. I-am luat finului cel mare unul cu Pooh. Mai sunt niste joculete in care trebuie sa gasesti perechi. Alex a mea nu a avut rabdare cu trenuletele, lui poate ii plac mai mult. Poate ceva de construit. Mai sunt un fel de piste de masinute. Aaa, am vazut tot felul cu Fulger McQueen si mai nou cu Roary de la Minimax.

Luy, nu iti face griji cu mancarea pasata, si Bubu papa la fel. Insa daca ii place mai si crantane (adica paine, biscuiti, batoane de cereale si altele asemenea, banane). El insa a inceput sa scada in greutate de cand misuna atata, acum e putin sub 11 kg. Iar cu durerea...o sa merg si la un doctor, insa nu prea stiu cand.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Yaia, si dulcicul au accidentat la buzita, sper ca pana diseara sa nu mai fie nici umflat. Si Andrei mai cade pe scari, el da cu barba. Si eu sunt mereu langa el, mai nou nu il mai las sa urce singur il tin eu de maini si el doar paseste. Cat despre cacao, eu voiam sa ii dau de fapt cereale Nestle. Sau cate un checulet cu putina cacao, cum ii face mama Alexandrei. Aaa, si legat de strada cu pricina, nu era tocmai circulata, dar nu era nici cine stie ce catacomba. O straduta mai mica, dadea in strada mare, eram la maxim 50 m de intersectie.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Danielle, eu ii dadeam smecta in biberon amestecat, altfel nu primea.

Mariana, tare scumpica Xena ta, vazut pozele in parc. Eu cred ca nu i-a placut baietelul, ca altfel il pupa ea.

Papanash, un maaaare pentru tine. Ti s-au acumulat multe si imi pare tare rau ca ai atatea probleme si ca au probleme cei dragi tie. Ajuti si tu cum poti si daca poti, daca nu, asta este. Sanatate multa tatalui tau si prietenei! Iar tu mai lasa-l pe Ghighi pe jos ca am vazut ca se descurca si singur.

Luy, am asteptat sa citesc tot tot sa vad ce e cu Maria, dar nu ai dat nici un semn. Sper ca este bine dupa vaccin.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy
Am vazut ca s-a accidentat si Tudor delfinasul ieri, of... Pupam buzatul

Multumim! Trimitem si noi pupici fetitei cu aripioare de albinuta, sa treaca febra repede si 'Data'!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Yaia, si dulcicul au accidentat la buzita, sper ca pana diseara sa nu mai fie nici umflat. Si Andrei mai cade pe scari, el da cu barba. Si eu sunt mereu langa el, mai nou nu il mai las sa urce singur il tin eu de maini si el doar paseste. Cat despre cacao, eu voiam sa ii dau de fapt cereale Nestle. Sau cate un checulet cu putina cacao, cum ii face mama Alexandrei. Aaa, si legat de strada cu pricina, nu era tocmai circulata, dar nu era nici cine stie ce catacomba. O straduta mai mica, dadea in strada mare, eram la maxim 50 m de intersectie.

Rox , multumim!
Bine ca Andrei e mai bine, asta e cel mai important.
Auzi, dar cum sa refuzi anestezia locala la dentist? Never-ever! Am refuzat-o doar cand eram insarcinata, dar daca ma durea, faceam semn si se oprea. Evident ca suntem tot timpul langa el cand urca scara, fie eu, fie tati. Dar acum doar se indrepta spre ea, noi eram pe acolo si nici nu a ajuns bine la scara, ca s-a impiedicat si a venit cu buza de a doua treapta.
Cred ca daca ii e pofta, poti sa-i dai cereale, chiar si daca doar cateva, ca atare, sa le roada. Macar nu are bietul impresia ca a facut ceva rau de nu capata 'bunatatea' aia. Iar checul chiar e ok, parerea mea, ca e facut in casa.
Oricum, super ciudata faza cu masina. Ce o fi vrut individul ala? Tot ce-mi vine in cap e ca era vreun drogat ce voia sa te jefuiasca, un hot de profesie ar stii cum sa te fure, nu ar trage de portiere ca nebunul!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Yaia, si eu ma gandeam ca ala era or nebun or drogat, nu era coerent in actiuni. Daca voia geanta ar fi spart demult geamul fara prea multe discutii. Oricum a bagat frica in mine, dar cred ca si eu in el, nu se astepta sa dau cu masina in el.

Eu nu i-am dat cacao pana acum, ma tot stresez sa nu faca alergie. Singura alergie a atomicei a fost pusa pe seama cacao, desi peste cateva luni nu mai avea nici pe naiba de la ea si baga la greu acum. O sa incerc sa ii dau macar o cereala sa vad cum e.

Eu refuz totdeauna anestezia la dentist, de acum vreo 15 ani cand am lesinat de la ea. Era cu adrenalina, eu eram deja speriata si mi-am pierdut cunostinta. Ani buni dupa nu am mai facut nici o anestezie la dentist, pentru nimic, nici pentru omorat nervul. Suportam pur si simplu durerea. Apoi m-au m-ai convins la chestii majore sa folosim anestezie cu altceva decat adrenalina. Acum trebuia sa fie o banala inlocuire de plomba, dar surpriza, sub era era ditamai caria adanca si am cam suferit. Doctorita zice ca nimic din ce mai am de lucrat nu are cum sa fie mai dureros ca azi (cu exceptia maselei de minte) si ca atare le voi suporta pe toate fara anestezie. La cea de minte accept anestezia.

La dentistul asta am ajuns trimisa de sotul meu care nu suporta durerea, cere anestezie pentru orice lucrare. I-a zis doctorului ca daca il doare nu mai calca pe acolo. Cand m-am dus si eu, aia voiau sa imi faca anestezie pentru detartraj. Iti dai seama ca m-am crucit, eu facusem obturatii de canal pe viu si ei ma anesteziau pentru detartraj.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Salutute!
iaca am venit si noi de la vaccin...infarix penta! nu a plans deloc! in schimb a zis ca va face temperatura etc!
ma rog, bine ca am scapat si de asta! vom mai face varilix si poate prevenar!
Apropoz-prevenar..a facut cineva? e ok?
Roxana- urata patania cu masinutza, normal ca te-ai speriat cum naiba! bine ca ai reactionat! imi pare rau de cucuiele copilasilor!Legat de dentist, bine ca ai suportat, e neplacut, dar ce sa faci! dupa 2 nasteri...dintii mai au de suferit, si eu trec prin aceasta experienta, intotdeauna i-am invidiat pe cei care nu au pb cu dintii!
Yaia-i-am cumparat si eu copiilor Aqua doodle, abia astept sa il desfaca de craciun!
Danielle02- bravos, deci fetitza e pupacioasa, f bine!

Mergi la inceput

Legat de cacao- i-am dat sa guste din cerealele lui luca nestle, i-au placut, nu a mancat multe, dar oricum nu a avut nici un fel de alergie!
acum ii indop cu sucuri naturale pe care le fac din morcovi, portocale sau mandarine, mar si sfecla rosie!plus sirop imunogrip, plus oscilococcinum o doza pe saptamana!
Unde vreti sa facem petrecrea de Craciun????

Mergi la inceput

Papanash- treci printr-o perioada grea... multa putere si moral ridicat, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rox, esti curajoasa ca-i lasi sa-ti "lucreze" dintii fara anestezie. Si eu am avut probleme mari dupa sarcina, uneori a trebuit sa mai suport si "pe viu" durerea, ca alaptam inca si nu aveam cum sa fac anestezie.
Cum n-am scris ce-i cu Maria ? Avea 38.1 la ora 13, i-am pus un supozitor cu paracetamol, iar azi noapte i-am dat de 2 ori Nurofen ca mi s-a parut mai putin chinuitor pt ea. Desi saraca normal ca s-a trezit si plangea in timp ce-i indesam siropul in gura si zicea "Gata!Gata!" Si zau ca mi-era mila de ea, desi stiam ca ceea ce-i faceam nu-i provoca durere.
Insa numai faptul ca am trezit-o din somn, ca are o masea din care se vad 2 colti care ies acum si ca ea stie acum sa spuna de-acum ca nu mai vrea ceva ... Offff
Toata noaptea s-a vaicarit in somn si frigea tare, dar tot de mila nu am mai trezit-o sa-i mai bag termometrul in fundulet.
Sper ca noaptea asta sa nu mai fie la fel.
Si azi a fost maraita, nu-i convine nimic, cred ca o supara rau maseaua. Desi de papat a papat bine, ca de obicei.
Iar afara a adormit destul de greu...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput