Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 6
luy spune:
Pinacolada, de unde ai luat Aqua Doodle ?
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
Maria nu vrea nici un fel de suc de fructe, i-am pus in canuta din care bea apa si nu vrea sa bea, chiar daca am "lungit" sucul cu multa apa ( ii facusem de mandarine si m-am gandit sa nu fie prea acru )
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Va sa zica deja v-ati ocupat de cadourile de Mos Nicolae... Eu inca nu, as fi vrut sa ajung la Carrefour, ca tot zice Rox ca-s jucarii frumoase, iar astia se lauda ca acolo-s cele mai ieftine. Insa imi inchipui ca-i nebunie si nu prea as vrea s-o iau si pe Maria cu mine in aglomeratia aceea. Poate negociez cu tati sa ma trezesc mai devreme intr-o zi in weekend si sa trag eu o fuga pana acolo, iar el sa stea cu Maria ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Si daca tot m-ati lasat singura pe aici, ma duc sa-i pregatesc papica somnoroasei mele care sforaie in carucior inca, exact asa cum am adus-o de afara.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Pinacolada spune:
Luy- am luat aqua doodle de la miniblu! aveau 3 variante, unul pt copii f mici de 60 ron, unul pt copii peste 3 ani de 150 ron si unul de 256 ron ceva de genul! eu l-am luat pe cel de 150 ron si am mai luat o carioaca ca sa se joace amandoi! diferenta e dimensiunea plansei de desenat, iar cel mai scum are si o locomotiva care merge pe sinele desenate de copil!
La sucul de madarine adauga si morcov ca sa-l mai indulceasca sau fa putin sirop de zahar pe care il fierbi, vezi daca il bea asa!
papanash spune:
Rox, am vorbit, e super tipa, merci, a ramas sa mai vb saptamana viitoare pt. alte detalii. am scris la subiect despre ea.
am problema unde sa strangem jucariile, ce ziceti ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
slippers76 spune:
Papanash, o varianta cu jucariile ar fi sa le strangem in data in care se vor da copiilor. Nu-mi dau seama cam ce volum de jucarii s-ar putea strange, dar intr-adevar e o problema cu depozitarea lor. Ai idee cum procedam cu banii pe care-i dam? Ca la mine varianta cu jucariile nu prea sta in picioare din cauza Mirunei. Si-a depasit deja pragul de generozitate pe anul asta. Sanatate tie si apropiatilor tai.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Rox, nici eu nu prestez lucrari dentare cu anestezie. Nu stiu daca mai tii minte, dar eu am probleme cu anesteziile si mie-e ingrozitor de frica de ele. Prefer sa suport durerea. Bubu e mai bine?
Yaia, pupam si delfinasul buzat. Asa a stat si al meu alaltaieri seara: sugandu-si buzele.
Luy, pupam ochioasa sa treaca repede de faza asta cu febra de la vaccin.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Pinacolada, multumesc pentru pontul cu aqua-doodle.
Am luat deja cadourile copiilor dar unul in plus nu strica, mai ales daca-i pentru Praslea. Auzi, dar tu de ce nu-ti faci si o fetita?
Vad ca ti-o doresti mult...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)