Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 8
khristin spune:
La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor
Ana, sanatate multa tatalui tau, iar voi sa aveti o vacanta pe cinste in RO
Magdone, vazut pozele... Olivia arata mult mai mare decat cele 6 luni pe care la are, m-a socat cand am vazut-o deja in funduletz ma asteptam sa vad tot bebelusa pe care o stiam, sa-ti traiasca scumpa mica. La multi ani, Olivia
Simi, vazut si pozele voastre si pot sa spun ca nu numai ca fiul e un frumos, dar tu arati ca girlfriendu' lui draga in loc de mamica . Felicitari fiului pt. absolvire, toata familia voastra e frumoasa
PS: Am uitat sa va multumesc de explicatiile referitoare la CM. Aici in ON nu exista optiunile pe care le aveti voi in QC...plus ca eu ma intorc la 11 luni ale lui fiimu la scoala, odata cu inceperea anului scolar...si n-a mai ramas prea mult parca ...
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
stefany_p spune:
Fetelor, cum se numeste clinica pentru copii din Montreal unde iti faci programare pe net si primesti randez vous in aceeasi zi?
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefany_p Fetelor, cum se numeste clinica pentru copii din Montreal unde iti faci programare pe net si primesti randez vous in aceeasi zi? |
www.tinytots.ca/" target="_blank">Tiny tots?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
cge spune:
Stefania, du-te, noi am fost cu Anca acum o sapt. si nu am asteptat deloc.
Sanatate !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Dragaica spune:
La multi ani!! sarbatoritilor zilei de astazi.
Noi am inceput de luni cu chefurile, mai ales ca suntem 2(eu +una bucata sot) si restu verisori si nasi, toti cu nume de Andrei.
Acum ca le-am facut inventarul cred ca este o problema la mine in familie cu numele asta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
Ica 1975 spune:
La multi ani Dragaica, tie si sotului, de ziua numelui
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf Andrei
Noi
Ce spui sa si infaptuiesti !
Ina869 spune:
Buna dragelor!
Am intrat sa felicit doua mamici, posesoare a doi baieti voinicei:
Cristina, sa-ti traiasca sanatos si voios Chris, felicitari pentru nasyerea lui, am auzit ca-u un dulce si-un scumpic!
Nelia,parca mai ieri postai ca a mai trecut inca o zi si nu ai nascut...si acum, ai un flacau de un an!!!!
sa-ti traiasca Lisandru, sa va bucurati de el si el de voi si surioarele mai mari!
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor! sa aveti o zi cu surprize frumoase!
eu sint ocupata cu piticii mei, nu stau o clipa, ar trebui sa fiu slaba-tzar dar nu stiu cum naiba se face ca tot fund mare am, desi alerg pe scari toata ziulica si nu stau nici sa-mi trag rasuflarea.
nici eu nu am chef de shopuiala,desi sint clienta fidela a magazinelor de orice fel, bucuria de a cumpara este mai mare decit orice pe lumea asta ( chiar daca nu am nevoie de ceva anume ) dar uite ca anul acesta ma deprima situatia economica si cind vad oameni care-si pierd joburile, companii care se inchid si magazinele goale, zau daca-mi mai vine sa ma urnesc de-acasa.
of, de abia a adormit pitica mea si acum s-a trezit piticotul!!!
fug!
va pup, pe curind ( sper!)
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
pitilache spune:
Ina multi pupici la pitici si La multi ani lui Rachel pentru acum o saptamana! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
La multi ani si din partea mea Andreelor si Andreilor!
Si noi il avem pe Seba sarbatorit caci il cheama si Andrei. Dar nu prea am apucat sa-l sarbatorim ca suntem tot cu santier in subsol si numai asta facem seara de seara, w/e de w/e. Sper sa terminam, macar partial, pana de Craciun.
Simo, cum stati cu cutiile? Ati reusit sa mai deschideti din ele? Mai da un semn de viata cand ai timp.
Simi foarte frumoase pozele. Felictari absolventului!
Si felicitari tuturor scolarilor!
stefany_p spune:
multumesc Donia, cge il necajesc niste muci si cand se trezeste tuseste. febra nu are, dintii nu ies (are 5 luni)
Ina869 spune:
Roxi, sarut' mana, la fel si piticotilor tai, sa fie sanatosi!
eram datoare cu niste poze alb-negru la tine ( + ramele) si nu mai tin minte daca ti-am trimis e-mail anul trecut sau nu?.. ca neuronii mei ( si asa putini la numar ) nu prea mai functioneaza, uit mereu cite ceva.
aveti idee de unde pot achizitiona un costum de Mos Craciun?
vrem sa delegam un prieten de-al familiei sa faca pe mosu' dar nu i-am gasit inca costum, si caut de ceva vreme dar nu am avut noroc.
Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)
Today is a wonderful day; I choose to make it so.