Sezatoarea canadiana (117)
Raspunsuri - Pagina 9
Adaf7 spune:
Multumim de urari!
La rindul meu, urez si eu Sanatate, noroc si indeplinirea tuturor dorintelor Tizelor si Tizilor mei.
Andreea
Ktrinel spune:
LA MULTI ANI ANDREE SI ANDREI!
LA MULTI ANI Andrei( Maru ), Emma Andreea (denisam), Dragaica, sotz de Dragaica si alte neamuri de Dragaica
, Adaf, Seba ...si eu
...si care mai sunteti ascunsi.
Ktrinel spune:
Simi...si eu recunosc ca mi-am aranjat
un pic frizura uitandu-ma la baiatul tau
...ce familie frumoasa!
columbiana spune:
LA MULTI ANI!!!Andreea, Andrei, pentru toate fetele, sotii, cei apropriati cu numele asta!!!!
Ktrinel asa deci
, na, io's mai batrina da'tot zic ce familie frumoasa, Simi! arati mai degraba a sora decit a mama flacaului tau, frumusel rau!
mersi frumos fetelor
, sper sa fie bine totusi acasa pe cind ajung, anul asta au fost cam multe....
http://www.floriinro.ro/
laurajr spune:
In primul rand vreau sa ma multumesc pt toate urarile pt ziua lui David! In al doilea rand sa-I felicit pe Lisandru si pe toti Andreii si Andrelele de pe forumul nostru !
Simi, cum te simti cu baiat asa mare si frumos, tu ca mama tanara ? Avem si noi prieteni care au 40 si 41 de ani si baiatul are 21…e asa fain, parintii parka traiesc a doua dragoste acum…
Mult success Salina baietelului tau la inceperea scolii ! Ii va fi putin greu la inceput, dar copiii invata fantastic de repede o limba straina…in cativa ani ne invata ei pe noi, ori ne corecteaza !
Nelia, sanatate bolnaviorului si succes sportivei micute!
Ana, sanatate ii doresc si tatalui tau !
Am si eu o intrebare arzatoare : am hotarat sa ma duc la fitness…problema mea sunt colaceii de pe burta, soldurile si pulpele…am 59kg la 1.62m si as vrea sa ajung la 56-57 macar. Stiu ca unora asta nu pare o problema, dar pt mine care pana anul trecut nu depasisem 52 de kg ( doar la sarcini ajunsesem la 62-64) e motiv de ingrijorare.
Problema e ca nu stiu unde sa ma duc…la Good Life, am intrat pe site si nu prea inteleg, cat ar fi membership-ul…eu as vrea sa merg de 2 ori pe saptamana si nu cred ca personal trainer ar fi o optiune, ca prea multi bani nu vreau sa dau.
Voi ce faceti, cardio ? Ce puteti sfatui un incepator sa ceara cand se duce la un gym-club prima oara ?
Sa merg la YMCA ? Va rog ajutati-ma cu un raspuns, o indrumare ceva…
Si daca e de lauda, sa o laud si eu pe Ioana pt rezultate exceptionale, are A pe linie si un B+ la educatie fizica,,,asta e de mirare, la cat sare ca o caprita mereu…suntem asa mandrii de ea !!!
Si vreau sa-I pregatesc cadou invatatoarei de anul asta ( e de-a dreptul extraordinara, il dau cu toata placerea ) dar mi-am stability un target de 20 cad.
Si cu prietenii ne-am vorbit, in seara de Craciun cand vin la noi cu copiii si vine Mosu, max 20 cad de cadou . E vremuri grele taica…
Dar aseara sau azi , cand ne-am uitat , Costco era plin, parcarea la Canadian Tire bucsita, uneori ai impresia ca se da gratis, asa da lumea buluc !
Cineva a intrebat de costum de Mosu : eu am luat pe 22-23 dec acum 1 an de la SuperStore si acum va fi al 3 lea an cand il utilizam…mai greu e cu burta,, anul trecut Mosu era tinerel si au trebuit prinse pernutze pe abdomen…dar Mosu a fost taaare haios !
nelia spune:
Buna seara si de la noi! Astazi am reusit sa fac un tort, adica o tarta pina la urma, cu multe fructe... Dar sa stiti ca arata mai bine in frigider.
CInd l-am scos nu am avut ce face si l-am coborit la nivelul lui Lisandru ca sa-l vada... si harsti! una peste el, l-a umplut de spume!
Si pina cind i-am cintat la multi ani numai asta a facut, stiti cum a ajuns saracul tort pina la urma... Am pus un filmulet sa-l vedeti, e mortal cum se agita sa ajunga nu numai cu miinile, dar chiar si cu picioarele in tort. Scuzati si aparitia mamei, i-am zis lui Octav sa nu ma filmeze, ca-s iesit din bucatarie, dar nu am avut incotro si a trebuit sa-l tin pe Lisandru, care voia sa se urce pe masa, la tort... Ne-am distrat, ce mai! Si pina la urma, am lasat toti trei copiii sa se joace si sa manince cum vor din el... distractie mare pe ei!
Dupa-amiaza am fost la teatru, apoi am dus fetele la un restaurant, au fost foarte incintate si de piesa Micul print si de luatul mesei in oras. Lisandru a dormit tot timpul in brate la mine, asa ca acum e in forma... ii face Tudorei curatenie in camera.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
oanagabriela spune:
La multi ani tuturor celor care se serbeaza de Sf.Andrei ! 
Ana, multa sanatate tatalui tau 
Antonia este tot bolnavioara, tuseste si ii curge nasul. Am fost cu ea la doctor, preventiv, si nu are nici o infectie, doar ceva virusi 
Ieri am fost la un Mos Craciun la mine la servici. A fost f.frumos, am inaugurat sezonul de cadouri
. Uitati citeva poze:
http://picasaweb.google.com/Antonia13052000/2008CraciunCuCopiiBirouOana#
nelia spune:
Pozele si filmuletu, ca poate nu stie toata lumea unde sint:
www.dropshots.com/aurice
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Salina spune:
LA MULTI ANI cu sanatate tuturor sarbatoritilor zilei!!!!
Mersi Oana si Cristina, am fost in Rockland pana la urma si l-am tuns, super ok a fost, n-am asteptat decat 2 minute, lucreaza rapid si bine fetele alea.
Acum suntem pregatiti, am fost si am cumparat impreuna cu David cate ceva din ce-am inteles de pe listuta data de secretara. Imi spuneti si mie, va rog, ce inseamna 'duo-tang' ??? Am luat cate ceva din fiecare ca sa aiba la el, am facut ghiozdanelul impreuna, am pregatit hainutele...
I-am dat un cadouas, un ceas, a fost tare fericit! Sper sa aiba voie cu el la scoala.
Nu va zic cum fierb, da? 
Laura- daca n-ai mai facut fitness pana acum eu zic ca ar fi bine sa ai un antrenor personal o luna-doua, pana inveti cum sa lucrezi corect.
Ana- sanatate tatalui tau, sa petreceti niste sarbatori frumoase si fericite impreuna 
Nelia- ce zi frumoasa ati avut!!!! Ma bucur ca v-ati simiti bine si v-ati mai relaxat putin. Maine e luni iar ![]()
Oana, am admirat-o pe Antonia in poze, ce delicata e si ce frumos pozeaza! Si ce par frumos are
!
Apropo de par azi, dupa ce l-a tuns pe David, tanti aia vroia sa o ia si pe Eva in primire
. Dupa ce ca are 3 fire si alea ondulate... zau daca imi dau seama ce vroia sa tunda la ea
.
mikiion spune:
La Multi Ani!! De Sf. Andrei.
Mult succes la scoala!!!!Salina
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc