Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE :
DILARA GABRIELA
AMALIA GABRIELA
TIMEEA CRISTINA
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
de MIKYCRIS mai stiti ceva? ca nu a mai intrat de mult?
Ingry bine ai revenit si bine ca sunteti o
IrlandeAzia am pus si eu 2 poze ni le faci si noua felicitare sau imi explici cum sa le fac eu ?
cea cu tati si cea in care sta intre perne 
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
oanasm spune:
cu voi io numa' nu poci tine pasu'....ati scris iar de le-ati rupt...merg sa cetesc....
Oana
de
Raul
ariadnabr spune:
Buna dimineata,
Iar n-am dormit 
si-am adormit cu fata pe la 6,30 si s-a gasit irlandezu' (pune-i-as foc sub c**) sa tranteasca o usa si-a trezit-o
si in nici 30 de secunde eram din nou mama de doo fete, ca s-a trezit si Sonia...IL SPANZUR!!!
Afara doarme la noapte! ![]()
Raspund pe scurt...
Marimar reteta...
Se iau doi cupii, unu' care tuseste si maraie toata noaptea si se trezeste la 5 am si unu' care baga somn de nuapte de la 5 pm si se trezeste la 4 am cu chef de cantec, deci nu se doarme ca lumea vreo saptamana...apoi, se foloseste timpul in care cupii dorm extenuati in timpu' zilei si se sta calare pe laptop si se lucreaza in super viteza (hence the small mistakes) la surpriza
fiind atat de obosita, nu mai simti ca-s o mie de poze, si...voila!
Tehnic...se ia una bucata software, Belltech Greeting card, super simplu de folosit, din pacate putin prea sarac in templat-uri, deci limitat in posibilitati.

Moni am modificat poza, sper sa fie ok de data asta! 
Repet pentru restul de fete daca nu v-am facut felicitare e pt ca nu am avut material pe picasa. Din pacate nu am timp sa iau mesaj de mesaj si sa ma uit la poze, nici sa verific cine nu are, asa ca va rog sa ma trageti de maneca daca doriti, sau doriti modificari, le voi face/modifica in limita timpului disponibil. 
Going back in my cave!
O zi buna sa aveti! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Kamelya ai felicitare, presupun ca vrei alta poza, care din ele? Sau amandoo?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Kimmy spune:
Mada de irlanda multumesc din suflet pentru felicitare!Oau ce surpriza placut.Te iubesc tare fata!Esti minunata 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
kamelya spune:
Ingry ce bine ca sunteti ok, sper sa scrii mai des
ce ce crema ii dati pe bebei pe fata inainte sa iesiti afara?
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
kamelya spune:
IrlandeAzia daca nu-ti rapesc prea mult timp in a le face as dori amandoua ca veni ziua lui tati sa ma gandeam sa le pun in rama si sa-i dau una pe langa cadoul ce-l cumpar ptr el; cea in care este intre pernea si cea in care o tine taty in brate 
buburuza mea
de Daria 14.07.2008
ariadnabr spune:
Kamelya its done!
Sonia si bebe Julia
Mitzi76 spune:
Sa raspund si eu la subect interesant cu nesomnul. Cand aveam pe cel mare mic de tot ii pun pe la sase dimineata un ceai la foc cu nitel zahar. Ma iau cu joaca 9era tare matinal) si cand imi miroase a zahar ars zic: "Care draq face zahar ars la ora asta?". Si am mai facut si oua coapte si supa gen pizza! Alta data, cand era cel de-al doilea bebelan, citeam seara poveste celui mare. Tot cititnd, ma apuca visul cu ochii deschisi si nu-mi dau seama cand incep si strig pe cel mic (care dormea de mult in patutul lui): "Daaaaviiid!". Cu ochii deschisi!
Cea mai recenta e de cand eram gravida si pe intuneric spuneam un cantec despre un cuc si o mierla. La un moment dat ma intreaba mijlociul: "Mama, la gradina zoologica sunt mierle?", la care eu nonsalanta: "Nuuu, ca am mai gasit eu o bucata de telemea in frigider si v-am facut paste cu aia!". Na raspuns de adormita!!!!
PICA VREAU SI EU PM CU MAGAZINUL DE UNDE AI LUAT SENZORI DE PRESIUNE SI CAT ESTE UNUL? STIE CINEVA PAPUSI TELETUBBIES DE PLUSH LA SECOND? CA SUNT SCUMPE RAU NOI!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!