Pepenasi de iulie-august 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
ankalaura spune:
Bei, va rog sa ii lasati spatiu irlandezei, si prin spatiu I MEAN timp, ca i-am dat tema sa imi faca in particular mai multe felicitari ca am familie mare! Plus doi copii
Multumiri anticipate.
Ma duc acuma sa calc 
struluta spune:
Neata'!
LA MULTE, MULTE LUNITE :

DILARA GABRIELA
AMALIA GABRIELA
TIMEEA CRISTINA

Ariadna:
multumim!!!
Fug si eu sa imi echipez puiutul ca tati ne scoate la plimbarici!![]()
O zi frumoasa tuturor
ariadnabr spune:
Kamelya trimite-mi te rog o adresa de mail sa-ti trimit felicitarea. E pdf, sper sa o poti printa. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ladymina77 spune:
Neata si noi,
Turturel,nasoala singuratatea asta insa si noi oamenii suntem ca vremea ,adica eu de ex.anul trecut pe vremea asta ii ziceam sotului ca m-as duce undeva sa stau singura ,sa nu mai aud telefoane la serviciu ,sa nu mai vad calculator ,sa fiu doar eu cu linistea de la tara.Cand eram mai mica n=as fi stat nici 5 min departe de oras.
Oricum,ma bucur ca ti-ai facut curaj sa pleci cu Mara.Prima data e mai greu pe urma ti-i se pare jucarie.Succes
Bujo,sa-ti fie de bine reintalnirea cu "calul balan".
Nu mai stiu ce-am vrut sa scriui,ies afara la aerisit creierii ca-i super frumos.
O zi calda va doresc!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dma2007 spune:
frate ce viteza aveti la scris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neata si de la noi, a iesit soarele asa ca azi mergem la plimbare
diana ai fost la intalnire?da-ne si noua site-ul acela de unde comanzi tu borcanele
despre intalnire, nu a fost asa interesanta cum ma asteptam , mai mult reclama la borcanele si am aflat ca in ultima vreme alergiile apar si la cele mai neateptatae legume si fructe: concluzia copii trebuie supraveghiati cand incepem diversificarea
sunt hotarata sa-i fac eu mariei pt duminica primul tort, sper sa fie ok
M.A.
de minune ANDREEA MARIA (15.08.2008)http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
ana_a spune:
mada de irlandezia am salvat si eu felicitarea noastra si am sa o listez pentru nasa lui Matei. Multumim tare mult!Esti o draguta! 
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Mitzi76 spune:
Ia vedeti articol!
http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-11-28&id=246105
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
tiberica spune:
Neatza fetelor,
Am un moment de libertate!![]()
Fetelor, nu mai vorbiti de dulciuri ca eu de 3 luni mananc doar fructe, legume si gratar nu mai stiu ce i acela dulce sau paine si tot nu slabesc!!!!
Sun , tu te plangi de 51 kg!!! eu visez la 58 ! si cand poti please m ai facut aici sa mor de pofta ca azi tin si post cu cornuletele...sunt singurele pentru care as renunta la regim!arunca si tu un cornulet, te rog !
Narcisa si sotul meu cand a vazut pozele a crezut ca Anais e baietel...asa ca e scuzabil nu e singurul.
Capri, ciudat dar mi e dor de tine! mesajele tale calde!
V apup pe toate , scuze ca scriu si citesc rar, dar , sincer, sunt fffff prinsa!
M&M spune:
..deci, am pierdut mesaju...

NU stiu cuma am reusit...

Sun, da, si eu sunt mandra de mine uneori( asta ca sa ma laud si eu putin ) , dar il am si pe Mihaita tare cumintel, iar sotul ma ajuta tare muuult!!!
Turtu, pe de-o parte de compatimesc , pe de alta parte ce n-as da si eu sa ma parte de liniste. Sa ies linistita cu bebe afara, sa ne plimbam la aer curat, sa nu se mai ia nicio baba nebuna de noi...

AM vazut ca intre timp ati reusit sa va si plimbati cu trenul si sa te relaxezi si tu puitn. Felicitari[lo]
Narci...misto faza!!! Eu as face asa cum zice Vio : " Nu va suparati. dar va cunosc de undeva??"
Mina, iesi tare buuun salamul de biscuiti...Ce mai face nora cea scumpa???
Ingry, bune revenit tie si puiutului Alex!!! Ma bucur ca sunteit bine , mai ales dupa ce ati trecut prin atatea..
Mona, ce mai faceti?? Cris? Codrin?? 
Denisa, ce mai fae Raducu???
A dat soarele !!! Ura!!!!!Iesim sa ne plimbam !!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Maya (27.06.2008)