Regasiri (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragi regasite,
poftiti la si

BB2 nu a vrut dr meu gineco sa-mi spuna ce sex are.

La multi ani sarbatoritilor din aceste zilelor acestea

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

fetelor m-ati speriat-tocmai pe pagina 3?!?!
Iaca cine vorbeste- eu care reusesc asa rar sa intru

Angi frumoasa gimnasta.Uneori nu-mi vine sa cred cate pot copii astia sa faca la 2 ani.Recunosc ca nu stiam prea multe despre psihologia copilului mic drept pt care nici prin capnu-mi trecea ca la 2 ani pot sti atatea
In legatura cu programul de somn-Daria se trezea la fel la 9.30-10 si se culca la 11-12 noaptea dar asta pana am inceput sa mergem la cresa.Primele zile a fost destul de greu dar acum s-a obisnuit.Trebuie sa ai rabdare si eventual sa o iei treptat devansand scularea cu cate o jumatate de ora.Trebuie sa fii destul de tare pt ca la inceput te simti vinovat ca-i strici somnul cand doarme asa frumos

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna seara,

david e putin mai bine, eu ocupata cu serviciul...si uite ca maine seara vine moshul.... ;)

va pup

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

La multi ani Ana Maria !!!
La mult ani Ivan!!!

scuze pt intarziere.dar imi pare bine ca am reusit sa intru si acum.fetelor,am crezut ca e o bagatela sa lucrezi intr-o parfumerie,sau poate ca este....dar in luna decembrie,cu siguranta nu este.sant rupta de oboseala,m-am lovit la un picior si abia merg,nu pot calca in el,randament trebuie sa dau si la munca si acasa...cu alte cuvinte,vai de capul meu.dar maine am liber si o sa am timp cand dorm copchii sa va povestesc prin ce-am trecut cu doua austriece....dar atat va spun: tare-i greu printre straini,of! of!

va pupa mama si va iubeste pe toti!nu am putere sa citesc din urma si nici sa scriu,dar maine ne bem cafeaua.oki doki?

sa aveti o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

neatza, v-ati pregatit ghetutzele?

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

POVESTE:

intamplator lucreaza la parfumeria unde lucrez si eu...o romanca.m-am bucurat,mai ales ca eu in prima zi de munca ma simt ca un copil pe care il lasa mama la gradinita.am schimbat cateva vorbe si apoi fiecare a plecat la locul ei de munca,ea la raionul de jucarii cu un etaj mai jos,eu la cosmetice.in pauza,iar intamplator am dat de ea(ca putea foarte bine sa ne nimerim separat in pauze)...clar ca atunci cand dai peste un roman in alta tara sa vorbesti cu el,sa schimbi tot felul de vorbe.....in camera unde am luat pauza era o masa si in jurul ei scaune.noi stateam una langa alta si vorbeam,in fata noastra erau doua austriece care mancau,iar cumva mai in spatele meu mai era una care se uita la noi cum vorbeam..mai chioras asa.romanca asta cu care vorbeam o observa pe aia cum se uita la noi si ii spune pe germana "ce te gandesti tu acuma?ce-i cu limba asta curioasa?"....nu a fost ironica,dimpotriva a glumit cu ea.la care eu ma intorc ma uit la ea si spun..tot pe germana "nu e o limba curioasa,e o limba frumoasa,o limba latina"....la nici un minut s-au ridicat alea doua austriece de la masa si eu plecat.doar sesizasem ca ele pleaca,nu mi-am dat sweama caele erau deranjate.vine mai apoi sefa si ne spune ca aici trebuie sa vorbim germana si ca cele doua colege s-au simtit deranjate de limba noastra,ca ele nu inteleg nimic si le-am stricat pauza.................................................................
fetelor am inmarmurit,am crezut ca mor acolo,cad jos.....mi-am cerut scuze si am spus ca nu m-am gandit o secunda ca pot deranja pe cineva vorbind cu romanul meu pe limba noastra si ca ne putem conforma conform regulei,sa vorbim pe germana.ok,ne-am conformat dar mintea mea imi statea la cat de rele au fost si pana unde au dus rasismul din ele,avand in vedere ca vorbeam de joburi si dadaeam nume de institutii cunoscute lor,asa ca nu trebuia sa vorbim toate aceleasi limba sa-si dea seama numai dupa numele firmelor sau magazinelor din oras....repet,cunoscute lor si tuturor,ca nu vorbeam naibii de ele.dar ofticareala e mare.....
nu am sa las lucrurile asa,o sa o sun pe avocata de aici care se ocupa de treburile romanilor si am sa o intreb daca exista vreo lege care interzice la locul de munca vorbitul altei limbi decat germana ....SAAAAUUUUU,exista vreo lege care imi protejeaza drepturile omului,asta fiind in favoarea mea.deci mie mi se pare aberant sa vorbesc cu romanul meu,in pauza unde fac ce vreau eu,e timpul meu privat....ca doar nu am vorbit in magazin cu ea sa ne auda clientii...asta nu as face-o eu,m-as simti eu ca naiba.dar eram in pauza unde daca vreau stau cu cracii in sus....ce sa-ti povestesc,le-am deranjat cu limb romana.si daca ati vedea cine ne-a reclamat....una grasa de vreo 300 kg si cu un par slinos,ii putzea urma si cealalta o gheboasa care arata mai mult a barbat decat femeie.....asta e fetelor!romancele sant dichisite,frumusele,prietenoase,emana din ele ceva ce ele nu au si de aici ofticareala....asta mi-a fost mie dat sa traiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetele...scuze ca nu am mai intrat...ne-a lovit criza si am ramas fara net acasa, azi il platim si in we sper sa avem net!
Noi suntem bine, Alex il asteapta pe Mosul, cred ca le spune la gradi de Mos Craciun ca m-a innebunit, il suna ii spune sa-i aduca "cadoiuri muulte", aseara dabea a adormit ca nu stia unde sa-i lase mosul cadourile, cand credeam ca a adormit se ridica in fund si zicea:"Mami sa puna cadoiurile langa usa" apoi :"Sa puna cadourile langa patut", apoi ca trebuie sa impodobim bradutul etc...imi e un drag de ea de mor....
Sper sa am net zilele astea sa va si citesc mai pe indelete ca aici la munca nu am timp nici sa merg la WC! Va pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

KOKORINA-

Citat:
nu am sa las lucrurile asa,o sa o sun pe avocata de aici care se ocupa de treburile romanilor si am sa o intreb daca exista vreo lege care interzice la locul de munca vorbitul altei limbi decat germana ....SAAAAUUUUU,exista vreo lege care imi protejeaza drepturile omului,asta fiind in favoarea mea.deci mie mi se pare aberant sa vorbesc cu romanul meu,in pauza unde fac ce vreau eu,e timpul meu privat....ca doar nu am vorbit in magazin cu ea sa ne auda clientii...asta nu as face-o eu,m-as simti eu ca naiba.dar eram in pauza unde daca vreau stau cu cracii in sus....
foarte bine faci !
sunt curioasa ce iti spune avocatul,sa ne tii la curent neaparat !!!
bafta!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,

desi sunt franta de oboseala, am intrat scurt sa-i urez La multi ani! dragei noastre MARANI.Te iubim si te mai asteptam sa ne incanti cu pozele voastre minunate. multi ani fericiti alaturi de familia ta frumoasa.

va pupa Miro pe toate

sper sa ajung in acest w/e sa va scriu cateva vorbe.
v-am pupat

P.S. Koko - pe ele - pe mama lor. eu cred ca le luam de gat - nesimtitele. te pupa Miro apasat

Miro 18+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

AAAMMMM net acasaaaa!!!!
Koko sa ne spui cum evolueaza treaba cu colegele ca sunt tare curioasa...

Merg sa citesc din urma!

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat din lipsa de net!

Gravidutzele noastre cum se mai simt?

Pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput