Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 4
bamboletta spune:
La multi ani Ana Maria !!! 
La mult ani Ivan!!!
Marani,Dayanara sa va aduca numai bucurii si fericire 

Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
Buna fetele
Am cam absentat duminica am fost la ziua finutului Andrei si la baiatul nasilor tot Andrei
ne-am chefuit bine ![]()
Eu am vazut pozele cu Dani si mireasa
gagicar de pe acum 
Dbunny-inca nu am fost la varice,cred dupa sarbatori(azi trebuia sa merg la control la gineco dar mi-a venit cine stie cand ma mai duc
)
Aelita-inca nu stiu ce ne va aduce mos neculai ma mai gandesc
,de la bunici vor veni ghetutele cu totul
si o nuielusa ![]()
ma duc sa fac o ciurbita de pui
sunt in pana de idei si fara chef
Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dolores spune:
La multi ani Ana Maria si La mult ani Ivan
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"
Mirona spune:
La multi ani! Bubamara.
sa-ti traiasca odorul Marani. 
La multi ani! Ivan.
mami Dayanara - pupam dulce flacaul. 
cu mare intarziere La multi ani! Paul
- mami danita - sper sa fi primit sms-ul meu.
noi bolim in continuare. Kara mai putin, tati deloc, eu abia mai respir.
va pupam pe toate
Miro
18+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
dastefa spune:
La multi ani Ivan sa cresti mare ,voios , sanatos si la punga gros
Bubamara si pt tine toate gandurile bune (Marani ne mai citesti?stie cineva de ce nu ne mai scrie?)
cat despre pozele promise de mine cred ca vor veni odata cu cele de la Mos.Astept sa mai iau de la niste prieteni ca pe ale mele le-am compromis-aparatul ramasese reglat pe filmare iar la ziua finutui Andrei mi s-au terminat bateriile dupa 2 poze
-ca la tampiti
La ziua finutului a fost f f f frumos-cred ca vreo 15 copii si vreo 20 adulti-noroc ca au un apartament in care am incaput fara sa ne sufocam.Au fost o groaza de jucarii primite care i-a captat pe toti,ceva incercari de costumare de carnaval si multa voie buna.Daria nu a suportat nici ochelarii de carnaval nici coiful nu a rezistat mai mult de 5 minute pe capul ei.Cat despre pictat pe fata nici nu a vrut sa auda.Dbunny f buna ideea pe care mi-ai dat-o si f ieftina dar era prea tarziu-asta sa-mi fie invatatura de minte sisa dau strigare din timp cand sunt in pana de idei
Carla ti-ai mai intrat in mana cu serviciul?Tot zombi esti?La mine oboseala e deja boala cronica drept pt care astept vacanta mai tare decat elevii
Ce mai face Alex?M-ai dat gata la faza cu engleza-bravo ei .Oricum ea facea propozitii destul de complexe pe vremea cand Daria nu lega nici 2 cuvinte-nu ca acum am fi avansat prea tare
Dodo dar ce mare s-a facut samburelul tau!Ce e daca nu e secret?sau poate ne-ai zis deja si am ratat eu mesajul?

pt toate fetele dragi
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
roana spune:
Buna gagicilor frumoaselor,
mii de scuze ca nu am apucat sa mai intru sa spun macar la multi ani dar:
am fost in Timisoara la o conferinta (Miro nu am apucat nici sa mananc si de aceea nu te-am mai deranjat la telefon ca nu avea rost). nu aveam cand sa ne vedem. am stat doar 2 zile. abea am apucat sa imi vad neamurile. asa ca sper sa ma ierti
.
Nu am prea citit dar vreau sa spun :
La multi Ani: Ivan, Ana-Maria, Paul si toti cei care au sarbatorit.
Mi-e dor tare de voi, va pup mult si sper sa apuc sa mai revin.
Mi s-a stricat laptopul deci acasa nu mai am cum intra pana mi-l repara, aici la servici nu prea am timp dar sa stiti ca va iubesc si cum am timp va citesc.
Pupcii multi multi la toate
Dbunny spune:
O cafeluta, o maslinuta ceva? nimeni nimic?
Dayanara inteleg ca lui ivan nu-i dai tort de ziua lui din cauza oului, dar sa stii ca noi nu suntem alergice![]()
Spune-mi cum a fost la revizia tehnica de la 2 ani...
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
fetelor multumim pentru urari 
dbunny, la masurat 92 cm si 14.700 a dat ieri pe cantar, la urgente acum 2 saptamani parca , cand l.am dus cu febra 14,800, oricum nu conteaza, mi.a zis ca e totul bine, sa manance variat multe fructe si legume e foarte important sa bea lapte pe zi , carne etc etc
voua va dau tort de care vreti 
ivan si dayanara
angi_m spune:
Chiar daca urarea mea vine mai tarziu, La multi ani, Ivan! Sa cresti mare, sanatos si sa asculti pe mami si tati
Dayanara, sa-ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el 
Am vorbit astazi cu Marani si va multumeste pentru toate urarile. Si va si pupa
Din cate am vazut, au petrecut aseara la un loc de joaca si a fost foarte frumos... copii multi... veselie... iar Bubamara o frumoasa 
Mirona, de unde ai luat raceala (gripa) asta? Tocmai acum? Ai grija de tine. 
Dolores, voi cum mai sunteti? Cum se mai simte David?
Danita, tu mai esti racita? Si mai iesi din butoiul ala odata... Vezi ca daca depasesti o saptamana de stat in butoi se plateste chirie
Ceva poze de la cheful lui Paul nu bagi?
Aelita, nu cred ca conteaza marimea ghetutzelor. O sa pun cadoul peste ghetutze (si probabil ca nu se vor mai vedea deloc ghetutzele
)... Si ceva dulciuri... Probabil ii voi spune ca Mos Craciun il trimite inainte pe prietenul lui, Mos Nicolae, sa vada daca sunt copiii cuminti si daca isi fac ghetutele, ca sa stie Mos Craciun ce cadouri sa pregateasca pentru Craciun. ![]()
Noi suntem cuminti. Chestia aia cu pampersul gol peste noapte a fost o poveste... A tinut doar o noapte... De atunci a facut mereu pishu noaptea pe ea.
Sambata am fost la ziua prietenului Iuliei care a facut 2 ani. Pe 1 decembrie am fost in centrul orasului si a vazut luminitele multe si pomii de craciun impodobiti cu multe lumini si stelute. I-a placut tare mult... era cu ochii numai pe ele.. nu a mai vrut sa ne tina de mana ca sa mearga ea pe unde vroia sa vada luminile...
Acum incercam sa gasim o metoda sa o trezim pe Iulia mai devreme. Se trezeste numai pe la 9 jumate si chiar 10. Probabil ca de-aia bona nu reuseste sa o adoarma mai devreme de 3 jumate, iar seara adoarme aproape de 11.
Prima incercare a fost azi-noapte: nu i-am dat laptele de dimineata (i-l dadeam in jur de ora 7 si adormea imediat dupa el). De la 7 jumate incepu sa se foiasca, mai dadea sa planga... pe la 8 se linisti si dormi pana la 9
Laptele l-a servit dupa masa de dimineata. Deocamdata este prima zi, sa vedem cum sunt cele ce urmeaza.
Am mai pus si cateva poze si filmulete, de aici incolo.
Este timpul sa merg si eu acasa. Va pup 
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal