Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 3
dastefa spune:
La multi ani!!! tuturor sarbatoritilor acestei zile ,petrecere frumoasa
Si eu am un finut Andrei si ne pregatim de petrecere.Cumatra mea zicea ca vrea sa costumam copii de carnaval asa ca m-am conformat si am mers sa-i iau Dariei ceva.Prea tare nu m-am aruncat ca nu sunt sigura ca va avea chef sa poarte-i-am luat un coif si o mascuta.Cica a luat si culori sa-i picteze-aici chiar am emotii mari pt ca odata cand a venit verisoara Dariei ,pe care o vede zilnic,pictata nu s-a linistit din plans pana nu a vazut-o plecata.Om vedea....
Dumineca placuta in continuare 

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
kokorina spune:
AELITA.....imi place ideea,de fapt nimic nu e nou ca sa zic asa.noi cu lucruri de astea am crescut.aici se tine mos neculai dar nu neaparat cu cizmulitele.iti da in manuta un saculet cu dulciuri sau stiu eu ce papitzoi si asta este.sau vine mos neculai direct la tine acasa,cum si noi am vrut sa facem,sa inchiriem unul.dar mi-ai adus aminte de un obicei frumos,si care nu trebuie uitat.copii pot invata multe din asta,plus ca bucuria de pe chipul lor,atunci cand cauta in cizmulite inca de dimineatacand...iti face ziua si tie fericita.mersi de aduceri aminte si nostalgii,pun in aplicare clar.si vorba ta,ca sa ma gandisem si eu.nici noi nu cumparam de mos neculai cadouri mari,alea sant pt craciun..mos neculai aduce dulciuriasta numai daca cizmele sant lustruite.
noi am fost in oras si am facut o tura cu caleasca cu cai.sophia vroia sa calareasca pony dar era cam inghetata si am lasat-o pe data viitoare.asa ca s-au multumit numai cu mangaiatul pony-ului.tare frumos e aici la noi in markt-ul de craciun dar atatia italieni sa te fereasca sfantul...bine mie nu-mi displace ca imi mai clatesc opchii,la cati spalaciti de austrieci vad in fiecare zi,macar de carciun sa vad si eu unul mai "bronet" asa ca mine.
o noapte linistita!
kokorina spune:
DASTEFA.....ca am trimis mesajul si uitasem sa-ti spun.sa ne pui poze cu daria pictata pe fata daca o sa vrea sa stea....si nu numia pictata,si fara merge...poze sa ne mai pui,ok?
Dbunny spune:
Danita, dolores cum sunt piticii?
Bambo cu ce-ati scapat de tuse? nu ca am tusi, dar na, pt orice eventualitate...
Koko baga repede poze cu perdelele ca-mi trebe si mie...pana acu am avut d'alea de aluminiu, dar deja le-a indoit Dani de numa...asa ca, da-mi idei..brrrr nu-i frig in caleasca? sau merje inshetutz calu...
Dastefa...incearca sa nu-i pui multe pe fata...adica masca, n-o s-o tina mult...fa-o ingeras sau steluta...o bucata de material alb indoit in doua, ii faci gaura pt cap in forma de romb, si-i cosi beteala pe unde poti, vrei...
Dayanara donde estás?
Aelita...noi zicem pas la Mos neculai...intre Craciun, magii, ziua lui...prea mmulte cadouri deodata...si de semnificatia zilei...nu-i pasa![]()
Noi am fost sambata la nunta…niste prieteni de 45-50 s-au hotarat sa se mai incumete la a 2-a casatorie. Fiind doar cuninie civila, ne-am asteptat sa fie ceva lejer, tip chef cu prietenii, dar a fost o nunta foarte detaliata si frumoasa. Noi ne-am propus sa-l luam pe Dani cu noi (e mare deja! Poate participa in evenimente familiare…). Cand am ajuns la restaurant(la 9.30 )el a adormit…deci ne-a lasat sa cinam linistiti…insa la 10.30 s-a trezi, a cascat okii, s-a indragostit de mireasa, altceva nu zicea decat novia, novia novia, si intindea gatul sa se uite dupa mireasa…a stat cuminte in carut timp de 2,5 ore(ˇ!!!ˇˇ), apoi dupa tort si dansul mirilor pe la 1 am luat-o spre casa(chit ca Dani era pus pe dansuri si aplauze).
Am casa plina oki de masinute, ieri radeau prietenii nostrii de noi ca oriunde mergeam(baie, bucatarie, sufragerie, holuri, peste tot gaseau cateva masinute, macarale sau autobuz).
La noi e frig, asa tare incat a trebuit sa-i iau Danielului o caciulita de lana…cu chiu cu vai o acepta…am sa pun si poze…
In rest, nu mai imi ajunge timpul…odata pe saptamana merg cu un grup de fete si facem lucru manual, deobicei seara la 7 cand ajung mergem la cumparaturi cu Paco si Dani, in weekend cam avem musafiri la cina(si azi imi vin 2 baieti) casa o frec ori sambata dimineata ori noaptea dupa 10.30 cand Dani si Paco au adormit si eu pot sa-mi dau talentele linistita(a se citi dancing cu mopul)….mai un Webcam cu mama, mai un film pregatit de Paco…mai o calareala cu Dani…
Pup ca am de lucruuu
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danita spune:
salutare
P e mai bine dar continaum tratamentul ! si eu sunt mai bine daca n-as tusii atata ..... maine back to job;)
D
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Bambo cu ce-ati scapat de tuse? nu ca am tusi, dar na, pt orice eventualitate.. Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
pt tuse am luat STODAL sirop homeopat
multa sanatate bolnaviorilor

sunt in fuga calului nebun

va pup

Bamboletta
si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dbunny spune:
La multi ani Ivan !! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci multe bucurii la mami si la tati!
Am facut efortu' de-am pus
www.flickr.com/photos/dbunny/3075796090/" target="_blank">2 poze
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dolores spune:
nu se vad pozele
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny La multi ani Ivan !! Sa cresti mare si sanatos si sa aduci multe bucurii la mami si la tati! Am facut efortu' de-am pus www.flickr.com/photos/dbunny/3075796082/in/set-72157602046643632/l" target="_blank">2poze Dbunny si Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel I never said it would be easy, I only said it would be worth it... |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Nu cred in sfaturi spuse pur si simplu, cred in sustinere, in omul care iti e neconditionat alaturi, fara interese. In cel care are rabdare sa te asculte si te indruma sa-ti urmezi instinctul"