Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
iulia83 spune:
am revenit! copii mei dorm -stiti ca am 2- ii hranii si-i trimisei la culcare...
cat despre intalnire...sapt viit avem programata o vizita la Buc, pt shoppingareala si treburi d-ale lui socru-meu, vine pana la minister cu nush ce treaba si am zis sa vin si eu cu ei...apropos! a luat sotul examenul, a trecut de interviu, cred ca de sapt viit incepe serviciul. ce o sa fie cam nasoleanu e ca il are pe tac-so director executiv si ala o sa-l frece cel mai tare, ca e foarte exigent si vrea sa demonstreze ca fiu-so e cel mai cel..adica n-o sa aibe saracu timp nici sa respire, da asta e..poate ne maturizam si noi cu responsabilitati in plus
hehe..
asa...nicole eu ies in oras numai daca am treaba si iau si fata cu mine. adica, deja nu mai e de parc, plimbare, etc..o scot dupa ora 2 de obicei dupa ce i-am dat ambele mese solide, si mergem pana in centru la o farmacie, mall, magazine, etc...dar tot timpul ocolesc, sa fie plimbarea mai lunga. am zile cand ies cu ea si cate 3-4 ore. cat despre fular, il pun, dar am unul subtirel, nu d-ala gros, lucrat si nu i-l trag niciodata peste gurita..putin la gatulet sa tina. ii dau mereu suzi in gurita sa nu traga aer rece. eu inca nu i-am intors carutul, chiar daca abia mai are loc in el. pana la primavara il las asa, pt ca o vreau cu fata la mine, nu sa bata tot vantul spre ea...intrebai de imbracat...poate sunt nebuna, dar cand ne deplasam cu masina scurt paana la magazin/socrii, etc, nu ii mai dau geaca/costum d-ala cu totul..un hanoracel mai grosut peste un body si o bluza...in rest, cand iesim cu carutul, n-o imbrac prea gros ca oricum sta inauntru cu protectie de picioare /paturica si nu intra frigul la ea..deci:strampanei grosi (luati de la mondex, foarte buni si-s multumita de ei), soseta groasa, pantalon grosut, nu exagerat...body dar nu subtire, d-ala cu interiorul moale si cu gat neaparat, bluzita de corp de bumbacel, hanoracel si eventual peste toate astea, o gecuta sau costum cu totul, caciula, fular si manusele. am gasit un set misto cu Minnie, sotia lui Mikey si manusitele ii vin super..se mai supara ea pe ele si le scoate cu gura, dar asta e..daca puiul tau e asa sensibil, incearca sa-i pui la gurita ceva sa nu traga aer rece, sau caruciorul, intoarce-l daca il ai cu fata spre sensul de mers eventual nu iesi cu el brusc de la caldura afara...imbraca-l repede sa te asiguri ca nu transpira in casa la caldura si il scoti incins afara...nu mai am idei multa sanatate
miss de ce-ti ascunzi dulciurile??? stai linistita, el acum e probabil nervos si nerabdator sa revina la linistea dormitorului de altadata...crede-ma ca totusi ai un sot de nota 10 din cate ne-ai povestit tu. cine a vazut masaj la picioare in timpul sarcinii? eu nu, in mod sigur...iar cu forumul, o sa-i treaca. toti taticii trebuie sa treaca printr-o perioada d-asta. si sa treaca mai repede starea asta de rau...
ah! si multumesc de link .. ce sa mai? nu ma pot ridica la talentul tau
nicole m-ai terminat cu poza aia...
stai ca nu ma pot opri din ras am trezit si fata, ooofff!!! revin
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iulia83 spune:
nicole - tu sa nu te vaieti ca ai copil rau !!! pai iti mananca, doarme singurel...sa nici nu aud!!! facem schimb? The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Nu ma simt in stare sa conspectez, dar scriu din amintiri
Cleo..gemeni...brrr. Ma gindesc cum ar fi sa fac eu gemenia treia sarcina..cu inca 2 acasa..si culmea sa fie tot baieti
Nicole, eu il imbrac tot asa mai grosut, cam cum spune Josaerika. SI intotdeuna dres si vesta...
Miss, Lorich, fetele, imi pare rau de conflicte, dar trec ele..
Cu intilnirea si eu zic la fel ca Lorich, cum decideti asa facem.Pina la urma sper sa pot veni oricum ar fi.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Am fost in Carrefour, aglomeratie ca la balamuc. Adriana, am vazut si costumase de Craciunei si Craciunite, preturi bune.
La multi ani puiutilor de azi, Patrick, Lizuca, Sara Maria, Ioan Teodor
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Fetele am si eu o intrebare pt cele care dati iaurt puiutilor. Ce fel de iaurt le dati? Noua doctora ne-a recomandat baby yoghurt de la Nestle. Mai da cineva pt ca pe site-ul lor nu am vazut decat de la 8 luni si parca nu as vrea sa ii dau daca scrie ca de la 8 luni. Poate este altul care se poate da si de la 6 luni! ![]() |
Exista la Humana ptr 6 luni...chiar azi i-am dat lu` Eli unu` cu fructe de padure.
mihaser spune:
Salutare!
Am fost la un test ptr un job. Marti merg si la interviu! E posibil sa ma angajez si nu stiu inca ce o sa facem cu pitica. Diana, Biabus si
tuturor sarbatoritilor de joi, ieri si de azi!
Gabitza si eu am manzu mare virusat! Sper sa nu dea nimic mai departe!
Sper ca bebeii cu rubeola sunt ok...Ii pupam!
Miss e f faina felicitrea!
Va pup! Weekend placut!
iulia83 spune:
fetelor, in afara de Pampers si Happy (ultimul e testat si nu mi-a placut) ce alte scutece mai exista? aici numai marcile astea 2 exista. stiti un site de unde pot comanda alte scutece bune??? ca Pampers nu se mai gasesc cu elastic pe nicaieri pe aici. toate sunt cu promotia unicef si sunt de kko. cred ca incearca sa-si scoata parleala cumva, ca nu mai fac d-alea cu elastic..am cautat de am inebunit printre baxuri..pana la urma am luat tot d-ala fara elastic dar asa m-am enervat...se uda fata prin ei,.. gata, pana nu apar iara aia cu elastic, renunt la pampers..helppp!!!The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](teiubesc.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Fetelor multumesc mult de raspunsuri .
Ma gandesc ca poate o fi el mai sensibilos, nu stiu ce sa mai zic....si cand ma gandesc ca mie nu-mi place sa-l infofolesc, am avut intotdeauna dispute cu mama, soacra, ca nu-i dau caciula in casa...
Azi nu-l mai scot afara.
Legat de intalnire eu in weekendul 12-14 sunt ocupata , vin sora cumnatul, nepotica si stau cateva zile la noi. Daca totusi va hotarati atunci, nu-i nimic, nu ma supar... Poate mai facem o intalnire alta data. Eu sunt pentru cursul saptamanii, dar asta pt ca am masina si ma pot deplasa oriunde...altfel, as fi preferat si eu sa ma aduca tati, decat sa vin cu taxiul. Asa ca hotarti ziua si ma supun majoritatii daca pot...
Iulia - al meu s-a obisnuit sa adoarma singur de o luna..mai ales ziua... Seara uneori mai plange si trebuie sa stau putin pana adoarme. Insa are si el momentele lui, daca-l laud, poate aude...si se schimba
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
iaurt de casa, reteta de la mamaia mea :
- lapte cald, cel mai gras - nu UHT -se pune intr-o cana/borcan, o farfurie deasupra;
- se adauga 1 lingura smantana sau 1 lingura din alt iaurt (sa se acreasca mai repede)
- se lasa la cald, sa fermenteze (la mamaia era oala de lut pe soba, uneori le invelea cu patura sa pastreze caldura...)
In 24 de ore ar trebui sa fie gata. Deaspura se aduna smantana. Mamaia smantanea - asha se strange traditional o parte din smantana de pe lapte.
Data viitoare va zic cum se face smantana dulce , dar vaca mamaiei da lapte cu grasime de 4.3- 4.2. Cel putin, asha il evalueaza fabrica de lapte care il cumpara la frumosul pret de 70 bani/l. Macar de i-ar da banii repede, dar ii da dupa 2-3 luni.
Acu, mamaia facea cu lapte crud, dar si cu lapte fiert. Diferentsa e: unu e sana, unu iaurt. Nu stiu care si cum, niciodata nu l-am deosebit.
Iaurtu facut in casa difera de cel din comert:
- e mai acru (in comert il grabesc si apoi il opresc din fermentat, iar pt asta adauga alte chestii)
-are mai mult zer (asta se poa scurge, in comert ii baga amidon sa il lege)
- e mai gras (cred ca cel mai apropiat din comert de copilaria mea e iaurtu Cedra de bivolitsa, de care si mancam)
La servirea cupilului, dati cu o lingura de deasupra smantana care se ridica, e vizibil mai galbena. si dedesupt e iaurtu mult visat.
Nu lasati mai mult de 48 ore la cald. Devine prea acru, sau mai rau, dospeshte. Produsele din magazin au garantie mai mare, ca opresc cumva fermentarea, omoara bacteriile care l-au facut acru. Organismul uman, de fapt intestinele au nevoie de aceste bacterii. De aceea dupa o cura de antibiotice, se recomanda o cura cu iaurturi - sa refaca flora. Poa si de aceea pers. care iau pastile des au probleme cu tranzitu intestinal.
Fug.
Noroc ca tastez repede
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii