Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Inainte de a citi ceva sa va pun cateva intrebari. Eu l-am scos saptamana trecuta pe David afara 1 ora si a ragusit, apoi l-am scos saptamana asta o ora si a inceput sa-i curga nasul, aseara l-am scos o ora si a ragusit din nou...
Am si eu cateva intrebari la voi, sa vad oare unde gresesc ?
1. Voi cat tineti copiii afara si la ce ora iesiti ? (eu l-am tinut o ora pe la orele 16-17)
2. Cu ce ii imbracati pe sub costumasul cosmonaut ? (eu un body cu maneca lunga, sosete si panatlon foarte subtire)
2. Le puneti fular la gat sau il puneti si pe gurita si pe nasuc? (eu ii pun la gat, si eventual la burita, dar la nascu ,nu)
Acum ma duc sa citesc din urma si revin.
Va pup si astept si parerile voastre...sunt sigura ca eu sunt de vina cu vesnica "raceala" a lui bebe.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nicole1980 spune:
AM revenit cu conspectul:
Simona , Alysh – eu ma gandeam aseara ca nu prea avem cum sa sincronizam copiii sa fie toti vioi la ora 11, sa fie mancati si tacuti, de aceea este mai greu sa mergem cu ei la masa. Poate e mai bine o intalnire pt foto si cadouri asa mai scurt de o ora si ceva, k daca ne intindem cu mancatul…. Al meu, daca e in carut de exemplu si nu doarme, trebuie sa-i misc carutul, k altfel cere in brate… Off, daca aveam si noi casa terminata sau daca aveam apartament de 3-4 camere …. Tu esti tare draguta Alysh sa ne inviti la tine; la mine in sufragerie mai mult de 5 persoane adulte nu prea intra…s-au strans atatea nimicuri, mai ales cu bebe…. Deci in concluzie eu sunt pt intalnirea la Alysh…
Am mai citit un pic.... Aceeasi parere o am si eu Alysh … aaa si poate ne vedem la Adriana, daca ne primeste.(50 mp este suuuuper loc pentru noi si bebicii nostri)
Alysh – ce matinala esti, ai facut déjà cumparaturile in Carrefour ? Noi abia ne-am trezit la 12….
Ylari – eu alocatia o primesc pe card, nu am stress. Du-te si du un extras de cont sa ti-I treaca pe card.
Andrada - eu dau Tnuva lui bebe si ii place tare mult
Bratafel – felicitari pentru cresterea Biancai. Ai dat la dosar si extras de cont si tot nu iti vin pe card ?
Inais – si la noi tot ce inseamna plati se fac on line, este mult mai comod asa. Ma bucur k s-a desteptat si RDS-ul, ca era singurul serviciu pe care nu-l puteam plati prin op.
Adriana – si eu am aceeasi parere ca tine, am scris mai sus. E super daca ai un spatiu mai mare si pe deasupra ne mai si inviti.
Miss – linisteste-te si mai gandeste-te inca o data. Nu cred ca solutia de a-ti salva casnicia este sa-l intarci pe David. Eu cred ca treci tu printr-un puseu la momentul asta….Nu dau sfaturi, insa te rog sa analizezi bine situatia inainte de a face chestia asta. Si eu zic ca il intarc si ma apuc de cura de slabire, ca ma simt foarte grasa…insa o sa am timp toata viata, acum trebuie sa ma ocup de bebe. El e mic, fara nici un ajutor, lapticul matern ii face bine psihic si fizic….de ce sa renunt pentru ceva ce voi avea toata viata. Gandeste-te.
Poze
Evolutie David
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
Mai fetelor, care va mai certati urat cu sotul din motive de forumeala? Ca eu am ajuns sa ma simt vinovata de fiecare data cand intru. Acum am intrat rapid si pe furis, Bogdan a iesit cu David la plimbare (rodul reprosurilor mele de ieri) si eu tre’ sa gatesc rapid o tocanita, ca apoi sa ma spal si pe cap pana se face seara, ca mi se usuca greu parul... Of... am ajuns ca o hoata, nu e de ajuns ca si dulciurile mi le ascund prin casa, acum si pe forum intru tot pe furis si pe ascunselea...
Ralu, ca vorbeai de petreceri la firma, firma noastra inca se respecta, am primit invitatie la masa de Craciun de pe 12 decembrie, la muzeul Senckenberg in Frankfurt, cu bufet/aperitiv, apoi masa de seara, apoi dans cu DJ si tot tacamul, plus taxi pana acasa...
Ylari, bafta multa in lupta cu Posta Romana Sa stii ca si eu imi doresc mult de tot sa vin in Romania si sa va cunosc, as fi vrut in primavara, dar stau prost de tot cu finantele si in plus nici nu as avea unde sa stau daca vin, ar trebui sa ma duc la hotel... Nu stiu, nu cred ca sunt sanse realiste... Sau poate ma impac cu tata, sa stau la el, hahaha
Micaela, esti o baftoasa ca ii ies dintisorii fara plansete si maraieli... Of, poate macar la dintisori om avea si noi noroc...
bratafel, si eu tot asa ma trezesc, calcata de cinci trenuri si apoi batuta de o gasca de negri carora li s-au furat drogurile
inais, pentru primul dintisor se folosesc betigase de vata sau o periuta speciala care se baga pe deget, se maseaza cam 10-15 secunde dupa fiecare masa. Abia cand ies toti se trece la periuta speciala de bebei cu pasta de dinti tot speciala pentru bebei. Asa zice aici la noi.
Iulia, uite ai aici linkul cu calendarele noastre
stefany, exact asa i-am spus si eu lui Bogdan ieri: in loc sa fim fericiti ca ne-a dat D-zeu un copil frumos, sanatos, destept, vesel, noi ne certam ca prostii...
Getutza, unde esti? Ca si tu parca treceai prin momente asemanatoare... of...
Nicole, si eu cam tot o ora il scot pe David, dar ii pun body, strampler si o bluzita, toate cu maneca lunga, pantalonasi subtiri si sosete, apoi il bag in costumasul de Mos Craciun care e bine vatuit (dar nu chiar ca un din ala de cosmonaut)... si ii pun si caciulita de leu sa-i tina cald la urechi... In rest, pentru nas si gura nu am nimic. Oricum, s-ar putea ca Daviducul tau sa fi luat ceva din aer, vreun virus, nu neaparat de la cum il imbraci, mie mi se pare ca-l imbraci foarte bine...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
MissParker spune:
LA MULTI ANI pentru ELIZA ELENA, SARA MARIA si pentru PATRICK si IOAN TEODOR
Multa sanatate, iubire, fericire, bucurii, succese si noroc in viata!!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicole1980 Inainte de a citi ceva sa va pun cateva intrebari. Eu l-am scos saptamana trecuta pe David afara 1 ora si a ragusit, apoi l-am scos saptamana asta o ora si a inceput sa-i curga nasul, aseara l-am scos o ora si a ragusit din nou... Am si eu cateva intrebari la voi, sa vad oare unde gresesc ? ![]() ![]() ![]() 1. Voi cat tineti copiii afara si la ce ora iesiti ? (eu l-am tinut o ora pe la orele 16-17) 2. Cu ce ii imbracati pe sub costumasul cosmonaut ? (eu un body cu maneca lunga, sosete si panatlon foarte subtire) 2. Le puneti fular la gat sau il puneti si pe gurita si pe nasuc? (eu ii pun la gat, si eventual la burita, dar la nascu ,nu) Acum ma duc sa citesc din urma si revin. ![]() Va pup si astept si parerile voastre...sunt sigura ca eu sunt de vina cu vesnica "raceala" a lui bebe. Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
!.Eu afara stau cam in jur de o ora!!si iesim pe la 13-14 cam asa!iar de imbracat il imbrac in bady cy gat,bluzita groasa,ciorapei, si o pereche de pantaloni subtirei plus salopeta de cosmonaut!II pun si fular peste nasuc sa nu insipere aerul rece
Poze
Andreea ,
![](mamica.gif)
Nicole1980 spune:
Ia uitati aici ce doarme micul meu print dupa ce s-a jucat la el in patut.
Poze
Evolutie David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Nicole 1.cam o ora 2. body cu maneca lunga sau salepeta cu care e in casa peste care in unele zile i-am mai pus o salopetica flaushata apoi cosmonaut cu caciula si fular, daca bate vantul trag si peste nas 3. am raspuns parca..pun fular gurita si nas daca e vant.
Cat despre intalnire eu sugeram we, nu ca vreau eu sa-l iau pe tati, ci pt ca ne-ar aduce cu masina, nu stau stresata ca urla copilul in taxi ca n-am scoica, ca il apuca pe sofer vreun fumat de nervi de trafic... Ralu n-am cum maica sa iau si baza si ditamai scoica si carutul in taxi..plus ca se prinde isofix... prea mult pt mine.
Adriana pai 50 m patrai nu are nici apartamentul meu cu totul cred... prin ce zona stai?
In orice caz, voi stabiliti acolo ce vrea majoritatea si daca noi ne putem plia pe locatie+data venim cu mare drag cu surle si trambite.
Miss eu din pacate am multe meciuri cu sosul, din motive de forum nu, insa din orice alte motive da. orice vrei..you name..noi ne certam... E trist, ca parca nu ma pot bucura de momentele astea minunate ale vietii...cand ma gandesc ca mai frumoasa de atat nu a fost niciodata viata mea... uite ia pup si ia si de la mine 2 ore de somn sau pt spalat/pensat ceva ..nici eu nu dorm dar ti le cedez o noapte doua acolo din simpatie, empatie... mi le dai tu inapoi cand iti revii.
Inais pana la 1 an nu se pune pasta de dinti, eventual stergi cu o compresuta coltisorul/ii ; apoi..exista de la oral B de exemplu si nu numai un set de 3 periute..stages, ceva..la incare prima e pus si simplu cauciuc cu zimtisori, curata si ea acolo prin gurita plus ca are opritor, i-o poti da sa se spele singura si nu si-o vara pe gat. mami si nora.
Pup toata lumea si mai ales fetele care ne-au aratat pozici superbe... hihih Andrea ce cornite de ren are ardeleanul nostru!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
de spalat pe dinti, am luat ieri de la Donna de la Big Berceni, un set eftin 10 lei de la Campol, parca, cu 3 periute cu cap siliconat, moale:
- pt inainte de a ieshi
- cand ies
- si dupa ce ies - asta nu mai stiu cum e , ca nu am scos=o.
deocamdata suntem la prima, pe care o roade fiica mea. Ca iese si dintisoru 2.
Deja m-a compostat. Credeti ca asta e motiv mai serios sa ma gandesc la intarcare?
Pe de alta parte, de cand cu diversificarea, din alimentarie i s-au inlocuit cam asha:
-50ml dimineatsa pe la 10- branzuca cu fructe (creshtem cantitatea, deocamdata scuipam cu brio branzuca, dar mami persevereaza). Alaptat
-150ml supa crema la 14. Nu prea mai intra lapte deloc. Doar cateva guritse, cred ca de sete, ca e supa e groasa, sta in lingura
-50-60ml de cereale la 18. Dupa aia mai papa san bine
dar oricum io am sanii destul de plini, deci e clar - cererea a scazut, oferta incepe sa se regleze. Noaptea insa papa 1-2-3 mese, care sunt zdravene, pt ca nu se apuca la batzait tsopait, tras, impins, mushcat. No, zic ca de acu incolo nu o sa mai fie la fel.
Si azi la joaca, a zis fata: Ta ta.. sau ta tea. La topit pe tati, mie mi-au dat lacrimile. Si la masa, miorlaia: ma ma mamama. Vorba aia: mama, nu e buna supa! CUm erau superstitiile alea? Urmatoarea sarcina= gemeni?
Ash vrea sa dorm. Negociati voi cu fiica mea sa ma lase?
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
Multumim fetelor pentru urari, sunteti niste dragute, Monik, Stefany, Nicole, Cleo, Simonacip, Inais, Alysh, Miss, sper ca nu am uitat pe nimeni!
Inais foarte interesant despre iaurt. Cum se prepara iaurtul de casa? Aici am citit ca trebuie periuta si pasta inca din momentul aparitiei primului dintisor, cum zicea si Stefany Cred ca la farmacii la noi exista speciale pentru ei. Am sa merg si eu zilele astea sa intreb ca deja avem doi dintuci.
Miss imi pare rau sa aud de certuri! Trebuie sa-i spui lui Bogdan ca astea sunt momentele tale de socializare, nu are cum sa ti le reproseze! Noi seara cand veneam de la servici si mancam ne povesteam unul altuia ce am facut peste zi, acum, ca nu mai ies pe nicaieri sotul imi povesteste ce a facut la servici si eu ii povestesc ce au facut fetele pe forum. Si de momente de socializare, cand mai iesi putin din rutina schimbat-mancat-alintat-vorbit cu bebe ai nevoie ca de aer. Mai ales ca aici tot despre ei vorbim. Si daca incepi diversificarea nu inseamna ca automat o sa-l intarci, poti continua in paralel. Eu ii dau si san, si formula si mancare.
jozsaerika spune:
buna fetelor,
precum Alysh si io am fost devreme la Carrefour si am facut cumparaturi la 11.30 venea sotzul dupa mine, am vazut si io costumatiile de Mos dar eu am multe cheltuieli acum cu Sarbatorile si ziua lui Norbert asa ca nu am sa-i cumpar, i-am cumparat oricum de la bazarul pt Sonia 2 rochite pt. Sarbatori si astfel am facut si act caritabil.
deci , io mai am probleme cu barbatu-mi-o pt forum...intr-o dimineatza mi-a scos cablul de internet de la calc......o crezut ca nu ma prind
....apoi am avut o "discutie" frumoasa si s-o calmat.Io forumesc in genere cand mananc, mi-ar placea si alta data dar nu prea pot
....da' mananc incet de tot
.Miss cand povestesti parca ma vad pe mine la primul copil ...si noi greu ne-am regasit echilibrul si noul loc in familia extinsa
.
Io mai fac asa cand ma apuca si-s satula de diverse : gatit, curatenie, spalat, platit facturi, ocupat de copii, ocupat cu cump cadourilor etc. declar zi de somaj si nu gatesc...se apuca el ca ii place lui da nu prea are timp si face ceva de papa ...mai rau ii ca ramane dezastru in bucatarie dupa sau -ca si azi dimineata- ma imbrac si ii spun ca merg la cumparaturi si ca il voi suna cand sa vina dupa mine
...pregatesc hainele pt copii...ca altfel imi goleste dulapurile
ca nu stie unde sunt ...celui mare stie el sa ii de-a mancare iar pe Beatrice a mai fost ca o luam cu mine dar azi am lasat-o ca era satula. Trebuie sa iti gasesti un ritm si cel putin o vreme incearca sa intri doar cand e la serviciu si seara dedicati-o voua.
Esme nu mi-am facut cont pe culinar dar bucataresc mult de acolo...multumesc muuuuult pentru retete si tot ajutorul care e pe forumul culinar ....
Nicole avem si noi fix acelasi model la plapumioara...si nu iti fa procese ca nu tu esti vinovata pt raceli la fel de bine poate sa aduca oricine virusul in casa. Nu e bine sa pui fular peste nas , eu in guritza ii pun suzeta daca incepe sa povesteasca . Eu fiind mai friguroasa am impresia ca si Beatrice este asa ca o infofolesc sau poate ca nu ?? eu ii dau body maneca lunga pulovaras sau bluza polar , ciorapi si pantalonas subtire, peste astea vin costumul cosmonaut (am 3 si mai gros si mai subtire si-l folosesc in fctie de vreme) si apoi o bag in sac din ala cum am vazut la miss ...mai ales daca sta in carucior si nu se misca. Daca o duc in marsupiu ii dau cosmonautul gros.A, si ii pun un fular din cel subtire de fitze doar si nu il pun peste nimik nas-gura. Noi stam minim 1 ora dar a fost si cand au fost 2 ore in genere la pranz 12-13-14.
no mi-am terminat si desertul...ma duc la treaba
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze