Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pentru fetele care sunt in aceeasi oala cu mine adica azi este ultima zi de serviciu vreau sa va urez un concediu frumos, plin de activitati placute si FARA PLICTISEALA!!!

Acum va las, ca plec de la serviciusi ca sa sarbatoresc o sa ma duc la un expozitie de haine yupiiiiiiiiiiii....

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Porumbita, eu il schimbam pe Petrisor si de 3 ori pe zi, deci trebuie hainute multe si marunte. Pentru ca regurgiteaza, pentru ca face kk de cate ori mananca, la inceput 7-8 ori/zi, mai iese pipi... Apoi toate astea se 'produc' si pe cearsaf sau scutec si trebuie sa le speli si pe acelea. Apoi se mai adauga si prosoapele in care il pui dupa baita, sa vezi, se aduna de vreo masina.

Acum pe bb din burtica il asteapta pt primele 3 luni vreo 5 saci cu haine adunate... abia astept sa le dau dupa ce creste.

Nici eu nu am spalat cu detergent special, spal cu Ariel si nu am avut nici o problema de la inceput. Nu trebuie protectie excesiva, desigur daca are probleme pe parcurs detergentul se poate schimba.
Mai degraba, pentru a nu-l pune in contact cu multe chimicale reduc produsele de cosmetica lui: am folosit gel de dus Nivea de spalat din-cap-pana-in-picioare (asa se cheama) iar pentru masaj ulei de masline fiert si racit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Am vazut ca s-a discutat de pediatru.
Noi am vorbit inainte de nasterea lui Petru cu o pedi f. buna care a venit acasa la inceput de cateva ori si l-a urmarit. Apoi am stabilit o perioada sau la nevoie sa mergem din nou la evaluare pt ca e la 5 minute de noi.
Pentru cine sta in zona Tei, zic ca se poate apela cu incredere la IOMC Alfred Rusescu. Au pediatri foarte buni, aici se fac si cursuri, au urgenta 24/24, dotari si spital. Puteti sa dati un search pe net. Oricum am vazut ca fiecare medic are si copii pe care ii urmareste personal, e ceva obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Avea o vorba Creanga "nu stiu altii cum sunt, dar eu..."si aici va spun eu, ca atunci cand ma gandesc la momentul nasterii, ma apuca o frica de zile mari, dar bucuria ce imi va umple sufletul dupa "procesul" nasterii cu siguranta imi va sterge din minte orice urma de durere. Cel putin asa vreau sa cred
Starea mea de azi e urmatoarea:burtica lasata (lucru confirmat de toti ai mei care au venit azi buluc peste mine, in vizita sa vada cat m-am facut pana acum-nu mi s-au mai dat mai mult de 2 saptamani),contractii nedureroase la greuceanu, adica cel putin una pe ora (sunt destul de aiurea, ma gandesc la alea dureroase cum trebuie sa fie), ture la baie, o senzatie de sete permanenta si cam atat. Billy, tu cum mai esti? Alina?
Va pup pe toate!

Justme 34+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Haha, mie mi-e frica mai mult de ceea ce va fi "dupa", cum o sa am grija de cel mic, dc o sa stiu ce sa fac, etc, mai ales ca sunt singura cuc aici, fara rude. Eu am avut grija de copii, dar erau mai marisori de la sase luni in sus si nici nu erau ai mei, sper sa ma pot descurca si cu un newborn. Intr-un fel ma gandesc ca e mai bine ca nu am mama si soacra aici, macar nu o sa ma streseze nimeni cu sfaturi binevoitoare, pe de alta parte ma apuca o spaima.....am prietene romance aici, in oras,care au copii mici si deja le-am spus ca o sa le stresez cu telefonele, sa faca bine sa puna un fir rosu special pt apelurile mele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Haha, mie mi-e frica mai mult de ceea ce va fi "dupa", cum o sa am grija de cel mic, dc o sa stiu ce sa fac, etc, mai ales ca sunt singura cuc aici, fara rude. Eu am avut grija de copii, dar erau mai marisori de la sase luni in sus si nici nu erau ai mei, sper sa ma pot descurca si cu un newborn. Intr-un fel ma gandesc ca e mai bine ca nu am mama si soacra aici, macar nu o sa ma streseze nimeni cu sfaturi binevoitoare, pe de alta parte ma apuca o spaima.....am prietene romance aici, in oras,care au copii mici si deja le-am spus ca o sa le stresez cu telefonele, sa faca bine sa puna un fir rosu special pt apelurile mele.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mie de momentul de dupa, chiar nu mi-e frica. Nu stiu de ce..ma tot uit in camera fetei, abia astept sa o vad in patutul ei!

Justme 34+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Si mai e ceva - mi-e tare teama sa nu mi se intample ceva la nastere si sa o las pe Ioana fara mama. La inceput am zis ca sunt dusa de ma gandesc asa (ba chiar ma panicasem mai rau gandind ca e vreo premonitie) dar ulterior toate prietenele care au nascut al doilea copil mi-au spus ca au avut aceasta temere.

DOAMNE Naty!!! EXACT la fel simt si eu!!! Numai la gandul ca as putea sa-i creez Anei o durere simt ca innebunesc!! Credeam ca sunt eu ticnita...nu am vorbit cu nimeni despre asta ca mi-a fost nu stiu cum sa nu creada ca m-am dilit...inseamna ca o fi normal daca suntem doua in aceeasi situatie...UF Cand ma striga MAMI si se lipeste de mine ma gandesc cum i-ar fi daca eu nu as mai exista...GOD! trebuie sa ne scoatem ideile astea din cap!! si repede!

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Pfuiii, mi-ai luat vorba din gura, mai Alinuto!! Ce va veni? Urmeaza sa va ganditi la toate variantele horror ce se pot intampla in viata unui om??? Sarcinile au fost pana acum ok si de-odata (din exces de gandeala) va paste cea mai mare nenorocire? eu tocmai ma gandeam sa va decretez mamici eroine ca v-ati bagat si la al doilea copilas...bine, Aryia este eroina-eroinelor...si cand colo, ne speriati si pe noi!!

Mutati-va gandurile va rog pe alte subiecte...

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pt dalma si dariuta!
ARIYA,La multi ani si multa multa sanatate tie si la bb,si familiei!
felicitari pentru fetele care intra in concediu. la mine e deja prima saptaman de concediu trecuta si va spun sincer ca eu nu m-am plictisit! mai gatesc,mai fac curat,mai cumparaturi...asa trece timpul!
ieri a ajuns acasa si prietena mea de la spital,baiatul are 56 de cm si 3.600 kg,e asa de frumusel,si niste talpici...iti vine sa le mananci
in legatrura cu luna decembrie,mie imi pare bine ca voi fi acasa,sa imi impodobesc casuta cum vreau eu,sa am timp sa ma bucur de iarna si de toate bunatile sarbatorile( numai la mancare ma gandesc).
furnicuta mea reactioneaza la pupaturile tatalui...el o pupa sa nu o mai chinuie pe ma-sa...ca isi scote cate un cot,picior,ce-o fi,exact in zona buricului si doaaaare,el o pupa si ea mai tare de ma buseste rasul.
si eu i-am cumparat sac de dormit,m-am indragistit de ele cand le-am vazut,aici sunt de la 0-9luni,groase si asa de frumoase si moi,ca eu m-as culca in ele.
un sf de saptamana placut fetelor

31S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

just eu ca si tine, sete de mor incontinuu, buze uscate si crapate mai tot timpul, asta-noapte am avut burtica beton armat mai tot timpul de simteam ca-mi plesneste si ma si durea de atata tensiune...iar astazi am descoperit o noua senzatie: bebe da cu capul pe jos de tot si tresar de durere, in mod special cand stau pe scaun, cred ca in curand nici asta nu voi mai putea face. Imi simt burta grea si apasa pe oasele soldului, parca bebe sta sa iasa. Contractii dureroase n-am mai avut (ca de menstra). Si mi-e din ce in ce mai somn: aseara am dormit de la 10 pana azi dimineata la 9:30, iar pe la 12,00 imi era iara somn...asa ca am mai dormit vreo ora si atunci. Aaa, si ies la toaleta in prostie, mai am un pic si ma mut acolo.

alina mie nu mai mi s-au umflat picioarele dupa ce am marit doza de apa, cred ca am ajuns la 3 litri lejer pe zi numai apa, separat de 1-2 ceaiuri, sucuri de fructe sau vreo supa, ceva. Incepe sa bei mai multa, in scurt timp iti va cere si corpul.

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Mie nu mi-e frica nici de nastere nici de ce-o fi dupa nastere...de fapt, nu mi-e frica in general de orice implica dr. Dar sunt influentabila de atmosfera de la mom respectiv. Cand a trebuit sa fac un chiuretaj dupa prima pierdere de sarcina, am mers la Municipal (acolo aveam recomandare pt un dr bun) si cu toate ca mie nu-mi era frica defel, cat am stat si-am asteptat sa-mi vina randul, atmosfera de frica din incapere (erau multe femei care ba iesisera din procedura ba trebuiau sa intre) m-a facut funda. Cand mi-a venit randul tremuram ca frunza, dar cand m-am urcat pe masa mi-am revenit, iar dupa anestezie eram ca o floare . Si acum citesc povesti de nasteri de la fetele de nov-dec si nu pot spune ca m-a impresionat vreuna, sa ma bage la ganduri sau ceva.

Fetelor, ganditul nu va ajuta, credeti-ma! Ce va fi, va fi...deja suntem mamici cu burtici mari, inapoi nu putem da...si nici nu cred ca ne dorim vreuna. Asa ca cu Dumnezeu inainte! Nu ne lasa El chiar acum, nu?

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput