Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui veronica75 si inca o intrebare: eu sunt alergica la metal - daca pun cercei, ceas, inel, curea, sutiel cu cleme de metal...imediat imi ies niste bubite rosii mici umplute cu lichid si ma mananca de mor.....Oare bebelina mea o sa ma mosteneasca????ca vad ca majoritatea body-urilor si camasutelor au capse de metal. Sa iau altele? |
Veronica, capsele alea sunt dintr-un aliaj non-reactiv, nu te ingrijora. iar daca ai luat de la M&S si H&M body-uri stiu c amulte dintre ele au capse de plastic. plus ca ele nu vin in contact cu pielea bebelusului, e pampersul la miijloc. nu cred ca are rost sa iti faci griji pentru asta.
cat despre sacul de dormit... e asa frig la voi in casa? si gandeste-te ca o bagi in sacul de dormit cu body si salopetica... deci inca ceva straturi de hainute.
veronica75 spune:
Roxana -
multumesc. Tu chiar ai dreptate cu sacul de dormit
, pt ca eu am cumparat si 2 paturici gen pilota pt. bb, si inca 4 obisnuite din bumbac, si vreo 4 lenjerii de patut....da cred ca am luat-o razna
in sensul ca tot mi se pare ca nu sunt de ajuns, ca mai trebuie, incerc sa ma linistesc
, cred ca din cauza stresului 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum
cami_antonia spune:
BEBELUSI am zis ca vroiam sa iti zic ceva da nu ti-ai activat PM-ul si cred ca am uitat adresa de mail daca mi-ai dat-o .... si am fost atat de prinsa cu ziua sotului ca nu m-am mai gandit la nimic ... daca imi dai iar mail promit ca iti scriu ...
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
Porumbita spune:
naty, alina prietenele mele care au cate doi bebei au avut toate ganduri din astea la un moment dat... asa ca nu cred ca e asa neobisnuit... 
alinuk spune:
| citat din mesajul lui Porumbita roxana sunt in ceata... ?! alinuk vreau si eu datele de contact ale pediatrei respective te rog... a, si vroaim sa va mai intreb ceva: stiu ca hainutele lui bb tr spalate sperat, dar sunt prea mici si prea putine ca sa fac macar juam de masina cu ele (dc le pun pe culori); e ok dc le spal de mana si apoi le calc? tr sa le spal cu detergent special? |
Noi hainutzele lui bb nu le punem pe culori...stiam ca nu se decoloreaza, noi nu am patit vreo surpriza pana acum (la 40 de grae le punem).
Pt hainutze mai putine decat o masina intreaga avem un program scurt (sotzul meu stie ca el e maestrul de ceremonii in casa la noi cu aceasta indeletnicire
. Detergentul pe care l-am folosit a fost Persil Sensitive.
Zic ca e bine sa nu protejezi excesiv pielicica de bb ..pt ca risti sa devina sensibila
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
miereamara spune:
Hello, raportez a doua noapte de dormit bustean, sunt pe drumul cel bun...
Aryia La Multi Ani, sa fii fericita si iubita! Petrecere frumoasa!
Iris, 2.4 kg, wow, grasunica fata ta, observi nu?
si eu cred ca o sa ai inca o fetita! Chiar sunt curioasa.
Azi e Black Friday, ziua de dupa Thanksgiving, cand toata lumea merge la cumparaturi pt ca sunt niste reduceri dementiale la toate magazinele. Partea proasta este ca lumea se inghesuie si nu cred ca voi fi in stare sa merg pe undeva.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui Porumbita naty, alina prietenele mele care au cate doi bebei au avut toate ganduri din astea la un moment dat... asa ca nu cred ca e asa neobisnuit... ![]() |

35+ cu
ADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
bebelusi spune:
Alinuk draga mea, si la mine in casa tot sotul este maestru de ceremonii la masina de spalat![]()
Cami adresa mea de mail este napoleon_pro@yahoo.com eu sunt o curioasa din nastere de-aia te stresez cu ce ai vrut sa imi trimiti
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
roxanaz spune:
Veronica, imi pare bine ca te-am ajutat.
Miere, ce bine ca ai reusit sa dormi a doua noapte la rand... bravo!!
gagicute eu ma pregatesc sa plec si dupa cum stiti prin zilele libere nu prea am timp de computer. asa ca va pupez si va avertizez sa fiti cuminti in week end-ul asta lung - schimbul I
. sa va simtiti bine si sa nu va obositi.
ne auzim zilele viitoare, pupici tuturor! 
bebelusi spune:
Pentru fetele cu care nu ne mai intalnim in week and, vreau sa va urez sa aveti un we fericit si linistit fara surprize neplacute.

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"