Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

ca tot sunt in verva Cadia, iti raspund cum am facut eu.
Am luat de la med gineco o recomandare tip, la care am atasat o cerere facuta de mana de mine care suna ceva de genu:"subsemnata...., angajata in fctia de ...., va aduc la cunostinta ca incepand cu data de ... ma voi prezenta la program de 6h(sau cam asa) , cf document atasat"
si mi-a semnat-o superiorul direct cum ca a luat la cunostinta.

Am inteles ca sunt cazuri cand pe langa bifa dr gineco trebuie si o stampila a unui dr de medicina muncii (asa mi-a zis gineco al meu, dar cel mai bine intreaba la HR tau) sau a dr de familie.

Andreea , 33+ (da' cine le mai stie nr?), cu Andrei

SARU-MANA MULT

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

roxana sunt in ceata... ?!

uff, scuze draguta mea, scriu si eu aiurea in tramvai
ce model de dulapior de la Ikea vrei? eu sunt adepta rafturilor multe sau sertarelor, mi se pare c alucrurile stau mult mai bine in ele. asa cum au mai zis fetele, mai poti lua salopete mai multe, cu sau fara botosei, nu musai de 0-3 luni, ci si de 3-6 luni. se pateaza si se schimba destul de des. eu nu am spalat rufele decat in masina asa ca nu stiu cum ar fi la mana... eu zic sa le pui la jumatate de incarcatura si gata. ca nu e asa bai mare.
Alina, musai apuca-te si bea apa constant. pune-ti pe birou si la indemana tot timpul sticle de apa. si contabilizeaza cata apa ai baut pe zi. trebuie, da? ia-o ca un medicament
Patricia, o burtica joasa e joasa tot timpul sarcinii. asa e ea . Alina zice ca acum i s-a lasat, ceeace zice lumea ca e semn de nastere apropiata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

multumim de urari ....
i-am transmis sotului toate urarile de bine de la voi .... si va multumeste mult ....
ARIYA LA MULTI ANI ... SA DEA DUMNEZEU SA FIE SARCINA USOARA IN CONTINUARE ... SI SA NASTI IN ZIUA DE MARE SARBATOARE ASA CUM TE-AI HOTARAT ....

eu abia astept sa mergem maine la doctorita sa o vedem pe bebelina ....

29+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui axis

Cadia, un link despre reducerea programului de lucru

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116869

multzam frumos

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina eu am reusit sa ma incalt cu cizmele dar acum imi pare tare rau fiindca simt ca imi explodeaza picioarele in ele Tot din cauza umflarii.

Fetele, v-am pupat, va doresc weekend placut. Ne "vedem" marti. (uraa pentru ziua libera de luni!!!)

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Naty - sa tragem concluziile: 1. eu sunt o ciudata - nu am nici o certitudine... nici legata de nastere nici de bebe; 2. lucrurile nu devin mai usoare daca le faci a doua oara!!!
Hai sa nu ne panicam, ca daca te vad pe tine panicata o sa cred ca- i si mai rau decat mi-am inchipuit! Asa ca lasa-ma te rog sa visez roz (pal, da' roz... - treburi de'alea de genu: nu sunt eu nici prima nici ultima care naste bla bla)
Si mama imi spunea acelasi lucru, ca la mom la care trebuia sa se nasca al meu fratior spaima ei cea mare a fost sa nu cumva sa i se intample ceva sa ma lase pe mine singura!
Da' nu s-a intamplat nimic! Si ai sa vezi ca totul va fi mai mult decat ok! Cea mai mare realizare cred eu e ca dupa momentul asta nici una din fetele tale nu vor mai fi niciodata singure - se vor avea una pe alta! Altii mai au de muncit la capitolu asta :))

34+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
2. lucrurile nu devin mai usoare daca le faci a doua oara!!!

aha, din pacate asa e
prima oara iti e teama ca nu stii cum e, a doua... ca stii cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Alina - doctorul recomanda lichide (pt. umflare);
Mai fetelor nu va mai stresati ...ca ma stresati si pe mine
Si eu am burtica jos, da asa a fost tot timpul si nu prea cred ca se mai ridica...simt miscarile bb-linei in chiloti (- cum spunea cineva mai devreme-), merg destul de greu si leganat ca o ratusca ; greturi si varsaturi inca mai am , iar arsuri la stomac, doar daca stau intinsa pe partea stanga.

fetelor - eu am luat 2 saci de dormit da nu sunt prea multumita...adik unul e ok dar mi se pare cam subtirel.
As vrea sa mai iau unul mai gros da nu mai gasesc marime mica.
Daca iau de 70 e prea mare????
si inca o intrebare: eu sunt alergica la metal - daca pun cercei, ceas, inel, curea, sutiel cu cleme de metal...imediat imi ies niste bubite rosii mici umplute cu lichid si ma mananca de mor.....Oare bebelina mea o sa ma mosteneasca????ca vad ca majoritatea body-urilor si camasutelor au capse de metal. Sa iau altele?

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Si mai e ceva - mi-e tare teama sa nu mi se intample ceva la nastere si sa o las pe Ioana fara mama. La inceput am zis ca sunt dusa de ma gandesc asa (ba chiar ma panicasem mai rau gandind ca e vreo premonitie) dar ulterior toate prietenele care au nascut al doilea copil mi-au spus ca au avut aceasta temere.

DOAMNE Naty!!! EXACT la fel simt si eu!!! Numai la gandul ca as putea sa-i creez Anei o durere simt ca innebunesc!! Credeam ca sunt eu ticnita...nu am vorbit cu nimeni despre asta ca mi-a fost nu stiu cum sa nu creada ca m-am dilit...inseamna ca o fi normal daca suntem doua in aceeasi situatie...UF Cand ma striga MAMI si se lipeste de mine ma gandesc cum i-ar fi daca eu nu as mai exista...GOD! trebuie sa ne scoatem ideile astea din cap!! si repede!

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cami ai zis ca imi trimiti ceva si nu mi-ai mai trimis

Naty, fii cuminte cum sa te gandesti la asa ceva???Gandeste-te cat de bine o sa fie cand o sa se faca si cea mica un pic mai mare si o sa se joace cu surioara ei toata ziua de nici nu o sa le simti in casa. Am o prietena care are tot asa 2 fete cu aceeasi distanta intre ele ca si la tine, si acum cea mica are 2 ani si imi spunea ca nu mai are nici o treaba, asa isi gasesc de lucru amandoua.....

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput