Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

de unde ai luat sacul? pe net?

alina nu intra in depresie... o sa te descurci ffff bine....burta mea e oricum mai lasata si e mare,,, cei care ma intreba cand nasc fac ochii cat cepele cand zic ianuarie pt ca toti zic ca arat ca si cum as naste in cateva sapt maxim (si eu le zic sa bata in lemn)

arsuri nu am "exeprimentat" decat ieri (pt prima si sper ultima data)

31 +

o sa-l primesc de pomana , de la sor'mea.
dar se gasesc ca sunt articole uzuale pt bebe si sunt f ok, ca nu se incurca in paturica, nu stai stresata ca trage patura peste fatza...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita draga mea, se schimba traba daca e asa...te inteleg....Ce domeniu de activitate are firma?

Alina, nu sunt persoana cea mai in masura sa dau sfaturi pentru ca nu mai am copii, dar eu cred ca trebuie sa fim tari si e imposibil sa nu ne descurcam. Eu sunt foarte obtimista, sa nu credeti ca nu ma ia panica si frica dar sunt un om obtimist care se incurajeaza foarte mult asa ca....fruntea sus si ADIO DEPRESII. Alina lichide sa stii ca nu beau nici eu dar am noroc se pare si nu mi se umfla inca nimic in afara de tate si burta

Referitor la burta lasata, mie toata lumea imi zice ca am burta joasanu stiu ce sa zic, cred ca asa am avut-o tot timpul dar medicul a zis ca e ok..naiba mai stie

Am si eu o intrebare: Este musai sa fi facut TRIPLU TEST? pentru ca eu nu l-am facut ca nu mi-a zis nimeni sa il fac, am facut doar morfofetala si ecografii normale.....Voi ce ziceti????

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

alina am exact aceleasi sentimente ...

porumbita eu am spalat lucurile Ioanei numai de mana, cu sapun. Am mai povestit eu ca e alergica la detergent, chiar si la Dermalin. Nu vad nici o problema in a le spala de mana, numai sa le clatesti foarte bine.

In alta ordine de idei
- eu nu am folosit niciodata botosei si nici manusi; nu lua prea multe
- ia in schimb mai multe costumase de bumbac tip cosmonaut, sunt foarte practice;
- ia multe sosetele - se pierd

Si da, e bine sa fie 100% bumbac.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, nici eu nu am facut triplu test. Herghe mi-a zis ca din moment ce dry testul a iesit bun, nu are rost sa fac triplu test (ca cica dry testul ar include si dublu testul si triplu testul).

Multi medici nu recomanda deloc, nici un test, cica sunt pure estimari matematice. Eu zic ca totusi e bine ca macar un test din acesta sa fie facut.

Alina, bea apa multa si nu mai papa sare, ca venim cu bataita!!!!

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

TT nu e obligatoriu; noi nu l-am facut...

organizam cursuri de lb straine si CISCO/Linux/programare web

ciufik sper sa luam saculet din asta de la Kidexpo atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita suna bine, sa va ajute Dumnezeu

Bee ce e dry testul ca nici de ala nu stiu

Mie medicul mi-a zis la controlul de 29 de sapt ca nu e necesar sa imi fac nici Dopplerul, ca nu are sens ca il recomanda numai anumitor persoane.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bebelusi, e un test asemanator dublu si triplu testului. Se face la 12 sapt, ca si DT-ul.

De Doppler nu stiu ce sa zic, mie mi-a facut tot timpul.

Hai, nu te mai stresa atata! O sa fie bine!

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Bee, gata! Scot de tot sarea din alimentatie! Sa vad cum o sa fie...ca mor cand ma uit la picioare si maini! Imi crapa vergheta pe deget!!

Porumbita, lucram oarecum in acelasi domeniu...in sensul ca firma noastra are o divizie care se ocupa de cursuri (si de Linux dar si de altele in domeniul Securitatii Informatiei). Poti sa-mi spui cum se numeste firma ta?

Bebelusi merci de incurajari! Si eu sunt balanta ca si tine si sunt vesele si optimista in general....dar mai am cateodata momente din astea...si stiu ca o sa ma descurc, de murit nu mor. Si apoi va am si pe voi...si vorbim cate in luna si-n stele...
Nu e bai cu Triplu Test....oricum daca era ceva in neregula se vedea si din marimea pliului nucal de la eco...stai linistita.

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

eu am facut si DT si TT, da' ce-i drept am facut TT pt ca DT a iesit nasol... ata ete, inca mai avem emotzii, asa ca parerea mea e ca: la ce bun??? Data viitoare nu cred ca le mai fac! Macar sa ma stiu linistita!
Alina, Naty - dragele mele, daca voi aveti emotii, io ce sa mai zic! Il simt pe asta mic in burtica si tot nu-mi vine sa cred c-o sa fiu mamica!! Mi-e drag ca ochii din cap da' am o senzatie ca o sa ramana acolo mereu!! :)) M-am obisnuit atat de mult cu miscarelile lui ca nu-mi vine sa cred ca va venii vremea cand o sa-l si vad!! :)) Macar voi aveti o certitudine - c-o sa nasteti :))) si c-o sa va descurcati! Doar ati mai trecut prin asta o data!!

34+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Raluca pai tocmai fiindca am mai trecut o data prin asta sunt speriata. Fiindca stiu ce ma asteapta.
Eu una la Ioana nu am avut nici o frica, eram sigura ca totul o sa fie bine cu nasterea si o sa ma descurc de minune cu bebelusha. Ei bine, acum sunt panicata rau de tot.
Si mai e ceva - mi-e tare teama sa nu mi se intample ceva la nastere si sa o las pe Ioana fara mama. La inceput am zis ca sunt dusa de ma gandesc asa (ba chiar ma panicasem mai rau gandind ca e vreo premonitie) dar ulterior toate prietenele care au nascut al doilea copil mi-au spus ca au avut aceasta temere.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput