Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Porumbito pai atunci e bine mama, spor mult sa terminati pana luni.

E vorba de Bee, ea se vaicarea fara motiv!

Andreea , 33+ (da' cine le mai numara?), cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

PENTRU O GRAVIDUTZA MAI MICA

Mai stiti pe unde se gaseste cate ceva despre scurtarea programului la 6 ore???

MULTZAM FRUMOS

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

roxana sunt in ceata... ?!

tuchi gandeste pozitiv (eu asa ma straduiesc sa fac)

alinuk vreau si eu datele de contact ale pediatrei respective te rog...

pt fetele care intra in concediu... enjoy de moment...

bee spor la mutari; in wk trecem si noi la operatiunea asta; mutam ceva mobila din dormitor ca sa facem loc pt patutul lui bb (din pacate nu avem camera separata pt el) si sapt viitoare as vrea sa dau o fuga la IKEA sa vad dc gasesc dulapior cu multe rafturi in care sa pun hainele lui bb; a luat cineva astfel de dulapior pt bb de la IKEA?

ieri am fost harnica si am cumparat hainutele lui bb:
vreo 4 bodyuri cu maneca lunga si 4 pantalonasi cu botosei
3 bodiuri cu maneca lunga si cu pantalonas cu botos
1 bluzita + pantalonas
un costum de cosmonaut din acela gros (cu gluga)
cateva caciulite de interior si exterior
o paturica
nu am gasit botosei si manusi dar o sa le luam sapt viitoare cand mergem la Kidexpo cand as vrea sa mai luam restul de chestii necesare (sterilizator, pompa de muls, tetine, chestii din astea); de la targul trecut am luat umidifcator (care e tare bun) si scoica de masina;
patutul si caruciorul le aveam primite;

mai trebuie sa iau ceva de imbracat?

majoritatea hainutelor sunt din bumbac, vreo 2 bodiuri sunt din catifea dar acasa am vazut ca am luat vreo 2-3 care au doar 70% bumbac e ok?

a, si vroaim sa va mai intreb ceva: stiu ca hainutele lui bb tr spalate sperat, dar sunt prea mici si prea putine ca sa fac macar juam de masina cu ele (dc le pun pe culori); e ok dc le spal de mana si apoi le calc? tr sa le spal cu detergent special?

Mergi la inceput

ca tot sunt in verva Cadia, iti raspund cum am facut eu.
Am luat de la med gineco o recomandare tip, la care am atasat o cerere facuta de mana de mine care suna ceva de genu:"subsemnata...., angajata in fctia de ...., va aduc la cunostinta ca incepand cu data de ... ma voi prezenta la program de 6h(sau cam asa) , cf document atasat"
si mi-a semnat-o superiorul direct cum ca a luat la cunostinta.

Am inteles ca sunt cazuri cand pe langa bifa dr gineco trebuie si o stampila a unui dr de medicina muncii (asa mi-a zis gineco al meu, dar cel mai bine intreaba la HR tau) sau a dr de familie.

Andreea , 33+ (da' cine le mai stie nr?), cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Pofta buna sau sa va fie de bine daca ati papat de pranz :-)
Eu tocmai am ras o farfurie de supa de gaina cu taietei

Naty, si mie mi se pare ca s-a lasat burtica...si nu numai mie mi se pare, mi-au spus si vreo 2 colege ieri la servici. HMMM..nu e cam devreme totusi?? Si nici nu prea mai am arsuri ceea ce e semn clar ca s-a lasat si nu mai impinge in stomac. Stii ceva, si eu am stari ciudate...nu sunt pregatita pt bebe parca...mi-e teama...daca nu o sa fac fatza cu doua...cine m-a pus...OF!!! Mi-e teama zau asa, imi vin in minte tot felul de ganduri si amintiri de la prima nastere..stiu ce urmeaza, ce ma asteapta...taieturi, durere, perfuzie... Sper sa nu intru in depresie de pe'acuma...

ARIYA, LA MULTI ANI si de la mine!! SA FI SANATOASA SI SA-TI TRAIASCA MINUNILE DE COPII FRUMOSI PE CARE II AI!!!

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axis spune:

Cadia, un link despre reducerea programului de lucru

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116869

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

roxana sunt in ceata... ?!

tuchi gandeste pozitiv (eu asa ma straduiesc sa fac)

alinuk vreau si eu datele de contact ale pediatrei respective te rog...

pt fetele care intra in concediu... enjoy de moment...

bee spor la mutari; in wk trecem si noi la operatiunea asta; mutam ceva mobila din dormitor ca sa facem loc pt patutul lui bb (din pacate nu avem camera separata pt el) si sapt viitoare as vrea sa dau o fuga la IKEA sa vad dc gasesc dulapior cu multe rafturi in care sa pun hainele lui bb; a luat cineva astfel de dulapior pt bb de la IKEA?

ieri am fost harnica si am cumparat hainutele lui bb:
vreo 4 bodyuri cu maneca lunga si 4 pantalonasi cu botosei
3 bodiuri cu maneca lunga si cu pantalonas cu botos
1 bluzita + pantalonas
un costum de cosmonaut din acela gros (cu gluga)
cateva caciulite de interior si exterior
o paturica
nu am gasit botosei si manusi dar o sa le luam sapt viitoare cand mergem la Kidexpo cand as vrea sa mai luam restul de chestii necesare (sterilizator, pompa de muls, tetine, chestii din astea); de la targul trecut am luat umidifcator (care e tare bun) si scoica de masina;
patutul si caruciorul le aveam primite;

mai trebuie sa iau ceva de imbracat?

majoritatea hainutelor sunt din bumbac, vreo 2 bodiuri sunt din catifea dar acasa am vazut ca am luat vreo 2-3 care au doar 70% bumbac e ok?

a, si vroaim sa va mai intreb ceva: stiu ca hainutele lui bb tr spalate sperat, dar sunt prea mici si prea putine ca sa fac macar juam de masina cu ele (dc le pun pe culori); e ok dc le spal de mana si apoi le calc? tr sa le spal cu detergent special?

-sac de dormit fara maneci;
- lucrurile care intra in contact direct cu pielea bebe-ului este bine sa fie din bumbac exclusiv;
- eu am mai luat niste body-uri f mici, ca sa stea lipite de piele, nu f groase, bumbac; caciulite mici si subtiri (dupa baie).

Andreea 33+, cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

Da, asa e recomandat sa le speli cu un detergent pt persoane alergice sau bebelusi (gasesti la farmacie, DERMALINE). Pielea bebelusilor este foarte sensibila si le poti crea alergii...si dupa aia iti poate face dermatita sau chiar dermatita atopica si nu cred ca vrei.
Daca le speli de mana, clateste-le FFFFFF bine!!! daca le bagi la masina baga extra clatire.

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

de unde ai luat sacul? pe net?

alina nu intra in depresie... o sa te descurci ffff bine....burta mea e oricum mai lasata si e mare,,, cei care ma intreba cand nasc fac ochii cat cepele cand zic ianuarie pt ca toti zic ca arat ca si cum as naste in cateva sapt maxim (si eu le zic sa bata in lemn)

arsuri nu am "exeprimentat" decat ieri (pt prima si sper ultima data)

31 +

Mergi la inceput

Fetelor, ma umflu ca naiba la picioare si maini
Ieri am vrut sa-mi iau cizme ca ningea si am probat toate cizmele si ghetele mele si nu-mi mai vine nici o pereche!!! ce ma fac??
E adevarat ca nu beau suficienta apa....

35+ cuADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput