Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa rox - se primeste si-n ianuarie, da' cre ca la vremea respectiva o sa fi numai tu burtica in chilotzi, io si Billy fiind la faza "schimbat scutece" :)) bee - daca tu te vaicaresti io ce se numeste ca fac ???? ![]() 34+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) AMR 6 saptamani!!!!!! |
Io cred ca si cele care au bebei tot in chiloti o sa stea ca cica trebuie sa se aeriseasca

!!!Andreea
33+, cu
Andrei
roxanaz spune:
deci
dupa ce am baut o mega-cafea (dumnezeule cat de rau e fara, grrrrr) si am mancat un ditaaai covrig polonez (scuze daca fac cuiva pofta, sterg cuvantul compromitator :) ) vad lumea in culori exceptional de calde. :d
Albinutz nu poti angaja o firma de mutari? ca astia iti fac treaba in 2 zile fara mari probleme. ca nu se pune problema sa te trambalezi tu cu cutii si cutioaie.
RalucaAlexa, pai ce, merge si atunci la chiloti. nu am zis ca e musai chilotii nostri
[emoticon cu ranjetul diabolic de pe YM]. pampersii este si ei chilotsi!!!
CADIA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ciufik
100 RON???? ![]() ![]() ![]() ai un link sa vaz si eu minunea? Andreea 33+, cu Andrei |
N-am un link, din pacate. Nici eu n-as fi dat atat daca o vedeam pe net.

Ideea este ca eu cautam de mult (inclusiv la targ) o paturica din bumbac, si cand am gasit-o, am luat-o ca mi-a placut mult de tot.
30+cu
CLARA
bebelusi spune:
Alinuk sa stii ca suntem pe aceeasi lungime de unda, exact asa gandesc si eu. Toate prietenele ma contrazic, eu sunt asa convinsa de toate chestiile pe care le-ai spus tu incat chiar asa o sa fac. Adica o sa stau acasa cu bebe cat mai mult, si o sa pregates camera si toate cumparaturile cat mai meticulos....
sunt indragostita pana peste cap de fiu-meo, totul se invarte numai si numai in jurul lui.

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Roxana, mai am doar maruntisurile de mutat si de facut curatenie in apartamentul pe care il parasesc si care este al socrilor. Deci e vorba de max 3 zile daca vine mama. Plus ca eu am aranjat totul in cutii, apoi le-am desfacut acolo si le-am aranjat f repede.
Mai am de debarasat bucataria si 1/4 dormitor si gata. Sper ca pe 1 decembrie sa fiu gata mutata cu totul.
Bee
30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Porumbita spune:
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor, nu inteleg de ce va inghesuiti sa mergeti la serviciu....Va rog sa nu ma intelegeti gresit, sunt un om foarte energic care nu ar putea trai stand degeaba, dar mi se pare ca avem norocul de a ne lua liber in decebrie, o luna in care oricine ar visa sa aiba liber: cumparaturi, cadouri, globulete, luminite, bradut, craciun, mos nicolae, etc. In plus de asta avem nevoie de odihna inainte de nastere ca sa nu ne para rau dupa....ca nu am profitat de perioada asta. ![]() ![]() ![]() Eu deja mi-am facut asa multe planuri cu ce o sa fac.... 30+ Vlad Mihai AMR 10 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
bebelusi nu am de ales.... e firma mea si a sotului, noi centram noi dam cu capul... avem colaboratori, dar colaboratori nu angajati full time, care tr coordonati... si asa avem mari emotii cum o sa reusim sa ne descurcam in cele cateva luni cand eu o sa lucrez de acasa...
si nici nu e genul de activitate care sa zici ca o intrerupi cateva luni si apoi o reiei... ai intrerupt 4-5 luni esti afara de pe piata si cand revii e ca si cum ai incepe de la zero...
CADIA spune:
Alinuk, bebelusi si eu ma inscriu in partidul celor care vor sa stea mai mult acasa, sa se plimbe cu burti si apoi cu bebe, sa-i citeasca povesti..etc.
AsA ca HAI ACASA!!!!
30+cu
CLARA
Ciufik spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Roxana, mai am doar maruntisurile de mutat si de facut curatenie in apartamentul pe care il parasesc si care este al socrilor. Deci e vorba de max 3 zile daca vine mama. Plus ca eu am aranjat totul in cutii, apoi le-am desfacut acolo si le-am aranjat f repede. Mai am de debarasat bucataria si 1/4 dormitor si gata. Sper ca pe 1 decembrie sa fiu gata mutata cu totul. Bee 30+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Pia si atunci ce te plangi soro?
glumesc! iertati starea euforica, dar si la mine is the last day asa ca mai am mai putin de 2 ore si sunt free!!!
deci, hai la party!

si
si 
Andreea

33+ (da' cine le mai numara?), cu
Andrei
jasmi spune:
eu am fost in pauza, am trecut pe langa vestitii covrigi cu susan, m-am gandit la Selene si la Lisa, si am luat-o la trap spre junk food![]()
Jasmi
29+ cu 
way to go, BB