Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Ciufik, paturica a fost 100 ron

30+cu CLARA

100 RON????

ai un link sa vaz si eu minunea?

Andreea 33+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya, este vorba de "coada" crescuta mai mult decat de obicei??Am o prietena f buna care este foarte stresata din cauza ei. Poti sa imi dai mai multe amanunte, daca nu te deranjeaza.

Tuchi, iti tin pumnii, stai linistita ca o sa vezi ca nu e nimic grav

Billy si mie mi-ar placea sa lucrez de acasa, ar fi ideal....

Bee sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie cu cumparaturile si cu criza

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Rox - la un moment dat, candva intr-un viitor sper eu nu f indepartat o sa-ti trimit niste poze cu the bucatarie!!
Billy - would u care to join me?? putem face un club al burticilor in chilotzi!!!

tuchi - sa nu te prind!!!! Piciorele stranse ca nu mai e mult!!!

Ba, io nu ma justific app de concediu... E al meu si fac ce vreau cu el!!! (foarte revolutionara ma simt azi HA!)

34+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Billy - would u care to join me?? putem face un club al burticilor in chilotzi!!!

34+ cu Matei Teodor

AMR 6 saptamani!!!!!!

I'd be very happy to!!!!

Catalina

36+ Ana-Maria ingeras de

AMR 4 saptamani

http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Raluca, sa ne trimiti pozici....ce ziceti voi de entuziasm la aranjat bucataria....sa ma fi vazut pe mine anul trecut cand m-am mutat....am innebunit pe toata lumea cu cum vreau sa imi fac si am asa o casuta vesela, atat ca e cam micuta.....poate va pun si eu poze o data. Este verde cu galben cu floricele...

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
Irinel, ia ai tu grija cu dopu' ala ca e cam devreme, da? sper sa fie doar niste capilare razvratite. scrii maine ce ai facut la dr, da? te rog!

Rox - la un moment dat, candva intr-un viitor sper eu nu f indepartat o sa-ti trimit niste poze cu the bucatarie!!

abia astept!! sunt sigura ca arata excelent.
maai vreau si io la clubul in chiloti. dar din ianuarie, se primeste? ca de sarbatori nu stiu daca ma aventurez, o sa fie destula vanzoleala prin casa
eu dau mutarea in plic pentru bebe al lui Iris . dar zic ca NU e fata si pazea ca my middle name e mama omida
Albinutz, una e experienta pe animale si alta pe oameni. studiile trec greu de la o faza la alta in primul rand din considerente etice si apoi pur practice. dar repet, nu inseamna ca recoltarea in momentul de fata face rau. nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz
eu dau mutarea in plic pentru bebe al lui Iris . dar zic ca NU e fata si pazea ca my middle name e mama omida

zi-ne si noua cum faci. banuiesc ca nu e nimereala 100%. te ghidezi tu cumva

eu am facut asa: am avut un feeling ca e baiat, dar cum feelingul meu e total pe dos, am zis ca-i fata

asa a fost si la mine

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ciufik, mobila de bebe vine abia pe 20 decembrie iar perdele nu am mai cautat. Ma duc la Picasso zilele astea sa vad si acolo ca tare mi-a placut perdeauna Alinei.

Nici carucior nu am luat, dar e in plan pe 10 decembrie. Cu mutatul sunt tot 3/4 intr-o casa si 1/4 in alta casa. Mama a trebuit sa plece pt ca tata s-a imbolnavit, asa ca nu are cine sa ma ajute cu mutatul. Eu nu am voie sa fac efort iar sotul este ocupat zi lumina.

Deci, stau pe loc si ma vaicaresc.

Bee30+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor ce ma descurajati voisi eu sunt asa incantata....Nu va contrazic, probabil ca si eu ma voi plictisi....o sa va anunt si voi o sa imi ziceti "ti-am spus noi".....Sa speram ca am noroc si nu va fi asa.....desi ma indoiesc

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

din experienta mea cred ca nu vei regreta
Si eu sunt o persoana ft dinamica, relaxata si cu drag de serviciu.
Cu toate astea daca la sarcina anterioara am mers pana la mom nasterii si ziceam ca ma voi intoarce dupa 3-4 luni.... credeti-ma ca nu-mi venea sa las bb mik pe mana altcuiva si sa ma intorc.
Iremediabil indragostita de el ...si 2h daca eram la cumparaturi imi lipsea si nu stiam cum sa ajung mai rpd acasa.

Timpul petrecut pentru si cu bebelushul tau e cel mai pretios.Nimic nu mai e important.

Si eu sunt de azi in prenatal si sunt fericita pt asta, chiar daca voi mai face ceva vizite pe la birou (eu sunt mai obosita cu Teo calare pe mine 'de'a caii' si alte jocuri nastrusnice ale lui....decat venind la birou).

Si apoi o sa vedeti ca, la unele dintre noi - acum inainte de nastere - se va manifesta asa numitul sindrom 'nesting' ...acela de instinct de a pregati cuibul...adica o euforie si o tendinta exacerbate de a face cumparaturi, curatenie, aranjat camera bb, intreaga casa... iar pt asta trebuie timp, nu-i asa?????

asa ca fetele libere de azi

let's party!!!!!!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

rox - se primeste si-n ianuarie, da' cre ca la vremea respectiva o sa fi numai tu burtica in chilotzi, io si Billy fiind la faza "schimbat scutece" :))
bee - daca tu te vaicaresti io ce se numeste ca fac ????

34+ cu Matei Teodor

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput