Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatp spune:
nicol ia un
si
de la mine
am intrat sa va zic si eu NB, in speranta ca o sa ma culc inainte de miezul noptii. macar sa incerc
va pup
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Ma bag si eu la somn ca ma cap doare capul
NB 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
azi fac nani si eu...m-am hotarat 
Noapte buna 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde nicoll, miha, Si eu sunt pe aici. |
Gudinde
-ce-ti face mana?Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:
n'seara si de la noi
Mimo chiar imi era un somn aseara dar a trebuit sa stau treaza sa vb cu rudele mele de peste ocean.....si am profitat sa arunc un ochi pe aici ca-mi sunteti dragi si sunt dependenta de site-ul asta si de voi implicit
Tuchi am vazut-o si eu pe Ilinca.....este scumpica foc!!!!si fratiorul ei de asemenea
Luny sper sa rezolvi cu Muffy in cel mai usor mod pentru el....apropos de spitalul Budimex....eu stau la tre statii de el![]()
Clau imi pare rau ca ati racit tu si Rebe...eu ii dau Antoniei preventiv cate o doza de osciloccocinum pe sapatamana si sper sa reusesc sa o feresc iarna asta de raceala![]()
in seara asta presimt ca stau la buhuhu....ca bitzu' nu a venit inca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Gudinde si eu sunt pe aici![]()
![]()
![]()
![]()
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mstela spune:
Am vazut-o pe Diana de cleme pasind frumos!E mai frumoasa ca o papushik.
mihatp
mi-ar fi placut sa te vad la tv in emisiune.
maryb,sa-ti traiasca bble scump,ca mult l-ai mai asteptat!
clau,imi pare rau ca sunteti racite..ca nu era de ajuns ca nu dormiti!

Bubu,multzam,binisor si eu..mi-a dat dr de familie niste pastile care calmeaza durerile urinare si elimina pietre,si m-a mai linistit ea si psihic...durerile de bazin pot fi de la cm-ul care ar fi pe vine,la fel a patit si ea inainte de primul cm..ea are o fetita de 10 luni..si cam asa arata si eco,ca se apropie cm...asa ca,Doamne ajuta!Poate ma fac bine..
nicol
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
lianam spune:
bubu gand la gand
...asa si eu, pas la calcat....am calcat vreo 2 camasi si stop....parca m-a batut cineva cu bata, asa ma simt....si teo e agitata mititica; s-a jucat, s-a distrat, pana a luat-o durerea de gingii si a jelit saracuta....abia am adormit-o, dar e tare agitata si in somn......asa ca maine vad ce reusesc sa fac pana plecam la valcea...
arieeeel, kyaaaa...sunteti bine
?
Liana, mami de Teo