Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 10
mstela spune:
Si eu sunt
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Simo27 spune:
I-am facut baita lui Sam fara prea multe plansete...a fost ceva mai greu ca sotu a tb sa ii puna si kanamicina,dar ne-am descurcat!insa,cand sa-i pun pampersul am vazut ca in partea stanga a outaelor,s-a format o galma moale,mai sus de putzi!am sunat dr speriata si m-a intrebat daca a plans tare ca e posibil sa fi facut HERNIE
si se poate rezolva prin interventie chirugicala!bai,m-a dat gata!!!si va zic ca nu a plans cu lacrimi,ca ieri ,si nici nu aceeasi intensitate....maine mergem sa-l vada!sunt adanc in butoi,deja m-am saturat:dau din lac in put!nu mai pot avea nici un gram de optimism

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Vecinico kyaaaaaa???Vrei sa vin sa escaladez blocul sa-ti bat in geam??
Da un semn sa stim ca sunteti bine!
Gudinde,cum te simti??Ai mana in gips?Cred ca e nasol tare...Eu,alergand acum 2 ani pe timpul asta,dupa troleu,mi s-a dus o talpa in interior si mi-am rupt 2 ligamente.Si am stat cu piciorul in gips pana la genunchi 2 sapt de am crezut ca o iau razna.Si ma manca tare piciorul si nu aveam cum sa-l spal,chin mare cu gipsul.Sper sa te faci bine repede!
Stela,
mamica fericita de
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Hai,ma,Cuscra
ofof...chiar ca numai necazuri..Sper sa nu fie ce spui si sa dispara de la sine.Doamne ajuta..ofof.
Stela,
mamica fericita de
nicol_conte spune:
Simo-bafta maine la doctor! Poate e tot o alarma falsa
Liana eu de la ovreme am intrat in greva cu calcatul. Asemeni lui Luny,calc doar ce e strict necesar. Cand ma cauta omu' eu calcam de zor...nu mai vreau si gata!!
Bitza
Cred ca Ursu ii bate p-aia la rentz de-i face mar, asa-i Ursule?
Mimo NB 
Acum chiar ce plec si eu la nani
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gudinde spune:
Simo offfff bietul pui.
Stela cum te mai simti?
Eu parca vad ca iar stau cu ochii pe pereti pana la 2. Ma doare mana.
Ce-o fi cu Kya?
bitza037 spune:
ptiuuuuuuuu am uitata sa zic ca am vazut poze cu frumusica de Teo......Liana este o scumpica!!!!

Simo imi pare rau.......nu-ti pierde optimismul !!!!!!!!

Nicol

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Simo27 spune:
Am citit pe google despre hernie la bebeii..si scrie ca poate disparea singura sau pana la 1 an,nu se intervine chirurgical..sa vad ce zice maine dr aia!ca nu mai pot...
Cuscra,Oana,Nicol,Gudinde-
!
lianam spune:
simo
...ufff, imi pare rau ca treci si tu prin atatea...sanatate puiutilor si sper sa fie ceva usor rezolvabil 
nicol si eu as vrea sa nu mai vreau la calcat rufe....da' "misia e misie"
....
mamaaaaa, zici ca m-a anesteziat asa ma simt
...termin ce mai am la bucatarie si direct in pat aterizez 
Liana, mami de Teo
Simo27 spune:
Irina
,in momentul de fata s-a dus pe apa sambetei optimismul meu