Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 7
luny spune:
bubu
am vazut
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
ceva frumos
http://alice.tangoblog.ro/?p=38
mor dupa Alice Nastase!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mihatp spune:
ursu da-mi pm cu id-ul tau de mess, ca tu nu ai pm sa-l trimit pe-am meu
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp ursu da-mi pm cu id-ul tau de mess, ca tu nu ai pm sa-l trimit pe-am meu Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
alina_rednic2006
si am pm activat
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Salutari.
Moam,bubu,sa nu te recunosc miresik!
Si nici pe randunoi!Ai fost o miresik mumoasa foc,dar acum parca esti si mai mumoasa!
Hihi,ce haios e Ursuletul cu robotelul!Precoc si el!Si mumoos!
Am vazut si Surubelul dlagut si vesel!Iar "cuplul" Seb-Ili e demential!Saracul Seb,ce-l mai zdruncina Ili!
![]()
Aoleu luny,Clau,ce nasoala noapte!!
luny,imi pare tare rau ca v-a intristat dr azi!Sper sa o rezolvati bine cu dr de la budimex.
o scumpa tiza de liana.Ce dulce sta ea in picioare!
Haioasa tare e maimutza!
LMA CU SANATATE EI!
Alice
HAI CU NOUTATI.
mimo,bine ca te linistisi..

Intalneala
...eu as vrea cu copchilul..cine mai vine cu?
Merge si duminik,dar noi cred ca pe la 12 putem.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
luny spune:
Mufa doarme de la 9! azi a dormit doar dimineata cam 2 ore..sa vedem cand incepe showul de noapte, n-ar mai fi..

Tuchi ne intalnim duminica? mie mi-e ok si mai dupa masa, daca vreti..
gajici, care mai veniti?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Buna seara si de la noi.
Si eu si Rebecca suntem racite, asa ca nu venim nicaieri de data asta. Am inceput iar cu muci, nurofen, prospan, marimer!
Tuchi, e deja mult mai bine pasa a ei, azi a facut doar o data kk si i-a trecut partial iritatia. I-am luat si crema de la sanosan cu oxid de zinc.
Copiii tai sunt minunati si amandoi seamana cu tine!
Luny, imi pare rau ca te-au speriat cu fimoza lui Muffa. Sunt convina ca totul va fi bine, am citit ca mergi la un medic foarte bun la Medlife asa ca esti pe maini bune, adik putzi a lui Muffa!![]()
Pe Rebe am culcat-o de la 20.30 ca nu ne mai intelegeam, a avut deja o trezire...
Baie nu i-am facut in seara asta, mi-e tare mila de ea ca tuseste!
In rest, eu sunt obosita, am nasul infundat, as vrea sa dorm dar nu-mi vine ca stiu ca se scoala mandra una, doua si ma simt mai rau apoi...Of, of, mai,mai!!!
POZE
tuchita spune:
Luny, pentru mine e ok si duminica, si daca ma gandesc bine e chiar mai bine pe la vreo 2, ca hranesc si culc copiii si-apoi plec! dar dupa cum vad nu cred ca se inscriu prea multe randunici...
Clau, bine ca e mai bine Rebe, trageti cam demult cu iritatia aia!
Am un stres cu marimerul si alte ape de mare...orlista mi-a zis sa nu folosesc, ca ii imping mucii in trompa spre ureche...acuma nu stiu daca e general valabil sau daca e doar pentru Seb care evident are o problema....Colargolul scarbos, negru dar si ieftin a facut exetrem de bine la mucii productivi!
mai stau un pic si ma duc la nani..
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
clauclau spune:
Liana, ce fetita, ce rochita, ce caciulita, ce falcute!

Frumoasa foc!
Vazut si pe Ursuletul mic, mamaaaa ce se mai distreaza la jucarica mergatoare, ce da din manute si din craci!
Si acusica se ridica pe marginea patutului, gata acum trebuie sa-l mutati la parter!![]()
Tuchi, o sa iau si colargol..., eu sunt convinsa ca marimerul e apa de ploaie si nici nu suporta sa il pun in nas! Mare scandal face...
POZE
mihatp spune:
ursu, da accept
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade