Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo,

Eu la 2 AM forumeam, dandu-mi cu parerea la PCOS pt ca de dormit oricum nu puteam dormi. Ma durea manaaaaaaaa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

'na seara!
M-am intors de la shoping cu sacul plin si buzunarul gol...HO, HO, HO
Dupa indelungi analize m-am oprit la Chicco Key 1 Plus si sper sa fi facut alegerea buna. Nu erau f mari diferente intre cele doua modele dar la asta mi-a placut ca are un suport pt cap fff misto.
dupa ce mi-am prins putin urechile am reusit sa-l montez in masina si bubu mic a facut deja prima calatorie in noul lui scaunel(5 min, de la mama la noi acasa)

tuchi e fantastica Ilincuta ta...o iubesc de moooor
cuscra nu se sperie Teo de maimuta aia mare? E bestiala noruta mea cu rochitica si papucei looooz...bune gusturi are fii-miu
mimo . Ce de-a treaba ai we asta cu balul!
miha

Eu iar sunt singurica pana duminica, domnul meu se distreaza la Poiana la petrecerea lor anuala, asa ca va astept cu un vin fiert dupa ce culcati cupiii

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

.....aoleu romania asta e arena de circ......ce am vazut azi pe strada ....si acu' pe natena 1 la acces direct e iar tarky ala si a venit si nikita....ciiiiiiiiiirc

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

ariel esti bine? cum te mai simti?
simonette cum sunt puiutii?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

lianam,

Curat circ!

Dar daca la Traistariu&Tarky pot zice ca e absurdo-comica situatia (la ce am ajuns sa ma uit la TV de cand cu convalescenta asta! Vai de capu' meu), intamplarea petrecuta la B1TV (prezentata si de ursu in postarea ei prin linkul video) pot spune ca mi se pare tragica. Astia doi (ca altfel nu le pot spune) sunt in Parlamentul Romaniei!!!!!!! Cica ne reprezinta!

Mergi la inceput

da gudinde, asa este...e tragic ....tot la sfera politica ma refeream si eu cand spuneam ca m-am scarbit si la ce am vazut pe strada azi (si nu numai) .....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

cuscra sa stapaneasca sanatos, voios si cumintel ginerele meu frumusel scaunul auto! si la cat mai multe plimbari cu familia !

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

dedicatie speciala, de la Ilinca pentru voi!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Fuarteee tareee!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Mda...iar ati ciripit o gramada
Eu am terminat curatenia si nu mai pot...sunt varza...Mimo, nu mai zi de puiul ala ca mor...mai bag un mar si gata pe ziua de azi

Alice

Luny, ti-am scris si eu acolo

Am vazut ca v-au placut pozicile, tinerei...eheee...

Cami, sa stapaniti sanatosi scaunelul!

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Liana, super pozeleee! ce mushcate frumoase ai Teo e o dulcica!

Mimo, vezi ca baiatul e in grafic si e ok? sa nu-l mai vorbesti ca nu face aia sau ailalta . Aaa, pai atunci noi v-am batut la caciuli groase, Stef mai are si de la Vlad, cred ca sunt vreo 10, poate si mai multe

Miha...da, asta e cu Lica...azi mi-a spalat aragazul, cuptorul cu micro si vasele, era bucataria luna(asta in timp ce eu faceam curat )

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput