Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam nu prea am reusit eu sa-mi imortalizez sarbatorita , ca nu avea stare, dar ceva ceva tot avem la "dosar" Teutzu la 8 luni Liana, mami de Teo |
frumoasa de 8 luni!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
E bine ca ai vorbt si te-ai mai linistit!
Mie mi-e totuna sambata sau duminica! sa vedem cine se mai inscrie!
Miha, deci sunt toti la locul lor, da?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam nu prea am reusit eu sa-mi imortalizez sarbatorita , ca nu avea stare, dar ceva ceva tot avem la "dosar" Teutzu la 8 luni Liana, mami de Teo |
Stiam stiam ca am uitat ceva
La multi ani atomicuta Teuta puiuta dulce
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
Povestea cea mai scurta si frumoasa pe care ai citit-o vreodata
A fost odata ca nicodata un baiat care i-a cerut unei fete sa se marite cu el.
Fata a spus “NU”.
Si a trait fericita pana la adanci batraneti........
Fara sa spele,
Fara sa gateasca,
Fara sa calce pentru nimeni,
Iesind cu prietenele ei,
Facand-o cu cine avea chef,
Cheltuindu-si banii pentru ea insasi,
Fara sa lucreze pentru altcineva.
Sfarsit.
...Problema este ca de mici NU ne spuneau povestile astea...
...Si ne-au prostit cu tampenia aia cu “Fat-Frumos” .........
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
tuchita spune:
Liana, dupa cum am mai zis, este prea frumosa fata ta,! Ce rochita, ce maimuta....
tre' sa o vad si live ca sa ma conving ca e cuminte!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
mimonix spune:
Aoleo cum e Teutacu jucariile alea in cap sa-i mananc eu papuceii ei cu arici si caciulia aia Nenene, vreau si eu caciulita d-aia ca d-aia n-am cumparat
Bubu 4 caciulite are Vladutz, patru doar Una groasa groasa ca a Teutei, pentru vremuri reci de tot...un fes pentru vreme d-asta cu plus si 2 caciulite de vreme rece normala minus putin acolo Dar mai vreau
Lunyo sa-ti placa omu',e deosebit Sper sa se rezolve repede si bine
Tuchihai week endul viitor ca week endul asta ne pregatim pt balul bobocilor ...sambata dupa haine, duminica la coafor Poate apuc si eu sa ma tund peste rand, printre cucoane
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Camimult prea tarzie invatatura, muuuuult Dar avem fete si le pregatim cum se cuvine , nu?
poze
lianam spune:
mimo, tuchi, luny multumesc de aprecieri....tuchi e asa "cuminte" ca va trebui sa am bani muuulti la intalnire ca sa pot cumpara tot ce sparge, varsa, rupe ... mimo caciulita este de la miniblu
Liana, mami de Teo
luny spune:
tuchi eu vin si duminica asta si ailalta, ce-ar fi sa facem un obicei de weekend?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!