Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 4
lianam spune:
tuchi eu ratez si intalneala asta, ca maine plecam la valcea sa asomam porcu'
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
te=astept sa vii, cu o bucata de sorici, lalalala...
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
lianam spune:
in sfarsit e si mimo multumita de vladut!eee, asa da, uite, acu nu mai dau cu bata , dau
Liana, mami de Teo
tuchita spune:
apropos de pipi in jet...eu nu l-am mai vazut pe Seb de la 2 luni cum face pipi!
Pana atunci ma onora zilnic cu un jet, dar de cand am intrat pe forum s-a cumintit!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita te=astept sa vii, cu o bucata de sorici, lalalala... Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
vine soricuuuu
Liana, mami de Teo
luny spune:
mimo la Spataru avem programare pe 15!!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
nu prea am reusit eu sa-mi imortalizez sarbatorita , ca nu avea stare, dar ceva ceva tot avem la "dosar"
Teutzu la 8 luni
Liana, mami de Teo
mihatp spune:
La multe lunite si ani atomicutei Te(r)o si mamei rabdatoare Liana
Bubu, frumoasa mireasa, fericiti miri!
Merita Lica, doar ca m-a dezamagit ca nu mai sta parca tot atat ca anul trecut!
Luny si Clau vad ca nu a mers cu uratul de somn usor…
Luny da’ ce diversificare ai facut tu acolo?! Redbull, cofeina!!! De la cate luni ai inceput cu duracell? Crud sau fiert?
Ursu…energic ursulet, si ce bine se distreaza el cu tata! Esti pe aproape? Sa vedem daca nu facem un transfer pe mess (daca mai vrei filmul).
Raluca, cu dormitul ziua avem probleme, trebuie sa-l pacalim cateodata. Si trebuie si leaganul sa-si merite banii.
Adriana, imi pare rau cu tremuratul, nu stiu ce sa zic despre asta, ai un medic de incredere? Vad intre timp ca ai primit raspuns de la fete.
Cami cred ca deja ai facut achizitia, sa-l folositi sanatosi, fara evenimente.
Tuchi ce baiat mare ai tu! Cum se descurca el in picioare! Iar domnisoara Ilinca minunata ca intotdeauna!
Iar de intalnire, eu iti spun de acum, ca pe mine nu te poti baza!
Alice
Mimo, fereasca sfantu’ ca daca n-am obiectul muncii nu iau salar, asa ca-i tinem acolo. Felicitari pentru voinic.
Mai, asa de incet merge net-ul meu ca-mi vine
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuchita apropos de pipi in jet...eu nu l-am mai vazut pe Seb de la 2 luni cum face pipi! Pana atunci ma onora zilnic cu un jet, dar de cand am intrat pe forum s-a cumintit! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
la fel si eu, tot cam atat..
am vorbit la tel cu Dr Spataru si in prima faza mi-a spus sa ma calmez si ca dansul, in general, la varsta asta nu recomandA nicio interventie, dar evident, trebuie vazut intai..sambata mergem la el consult la Budimex!..
luny spune:
nuuuuuuuuuuuu, nu sambataaaaa, plssssssss, la 11 mergem la Budimexd cu putza!!!