Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Ce mai faceti japonici frumoase? Ati scos-o pe o OHinasama de la naftalina?

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Deja scoateti Ohinasama?N-am idee de cand se decoreaza camera cu papusile!?

Amina ai povestit superb...ma luasera si pe mine fiori pe sira spinarii...parca ma si vedeam in autobuzul ala prin jungla...si parca priveam o data cu tine petrecerea de la etajul 18!Foarte fain.Mi-ar place sa ajung si eu...acum visez la Islanda.

Stiati ca a nascut Eli?Felicitari Eli!Recuperare rapida si o bebelina cuminte si mancacioasa!!!

Hannen ce mai faci?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Salutare!
FELICITARI Eli!!!! Sa va traiasca bebelina sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa, iubita si sa aiba parte numai de cele bune in viata! Te asteptam cu pozici.

Eu am intrebat-o pe soacra-mea cand sa scot papusile si a zis ca e ok cu o luna inainte, dar sa fie zi de "Daian" asa ca le vom pune pe 5 februarie.
Abia am reusit sa strang decoratiile si bradul de Craciun... mai stam un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Sabina acum am observat!!!! Esti gravida? Wow! Felicitari!!!!!! te misti repede... Bravo!!! Eu inca mai stau pe ganduri...

Mergi la inceput

Wauuu! Felicitari Elii! Sa-ti traisca bebelusa frumoasa si dorita! Ce fericire e in familia ta acum, abia sa ne povestesti.
Sabina! Felicitari! Sarcina usoara , bebe sanatos si multa , multa fericire.
Roscana, nu te mai gindi, da-i bataie, poate ca-ti e frica de multe dar sa stii ca nu e asa greu, fericirea compenseaza absolut . Eu, cind ies cu familia mea, si-mi vad flacaul marisor , beblusa frumoasa in carut si pe Iftode asa mandru , creste inima-n mine. Sincer , mie, nu mi se pare asa greu, al doilea bebe , ne-am chiniut un an sa-l facem, avind doar 10% sanse de sarcina. Deja ma gindesc la bebe 3.
Pe o OHina sama , am primit-o de la scoacra-mea si cica trebuie kazarita in fiecare an , din Ianuarie pina-m Martie cind are loc OHina Matsuri. Brr! Dar ce scumpe sunt! Am pus-o pe noptierea ei, noroc ca a vut loc , si toata ziua se uita la ea si zimbeste, adevarul e ca si mie-mi plac.
Poate ca nu stiu eu multe in viata asta, dar de un singur lucru sunt sigura. Nu mi-as fi dorit o viata fara copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Wauuu! Felicitari Elii! Sa-ti traisca bebelusa frumoasa si dorita! Ce fericire e in familia ta acum, abia sa ne povestesti.
Sabina! Felicitari! Sarcina usoara , bebe sanatos si multa , multa fericire.
Roscana, nu te mai gindi, da-i bataie, poate ca-ti e frica de multe dar sa stii ca nu e asa greu, fericirea compenseaza absolut . Eu, cind ies cu familia mea, si-mi vad flacaul marisor , beblusa frumoasa in carut si pe Iftode asa mandru , creste inima-n mine. Sincer , mie, nu mi se pare asa greu, al doilea bebe , ne-am chiniut un an sa-l facem, avind doar 10% sanse de sarcina. Deja ma gindesc la bebe 3.
Pe o OHina sama , am primit-o de la scoacra-mea si cica trebuie kazarita in fiecare an , din Ianuarie pina-m Martie cind are loc OHina Matsuri. Brr! Dar ce scumpe sunt! Am pus-o pe noptierea ei, noroc ca a vut loc , si toata ziua se uita la ea si zimbeste, adevarul e ca si mie-mi plac.
Poate ca nu stiu eu multe in viata asta, dar de un singur lucru sunt sigura. Nu mi-as fi dorit o viata fara copii.

hina ningyo se kazarizeaza di februarie pe 4(dupa sarbatoarea accea setsubun cind vine oni ) pina in marie pe 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

multumesc de urari!
devi, felicitari, sarcina usoara si nastere super rapida!

acum daca am fetita, trb sa cumpar si eu hina ningyo?

pozici cu Florence http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Eli! M-ai imbolnavit! Ce Frumusete de Printesa Florence ai tu acolo? Ti-am vazut pozele si am retrait si eu cu tine bucuria. Ce greutate a avut? A mea a fost cit un soricel 2900g. Mi-e era frica si s-o tin in brate ca sa nu-i rup vreun oscior , ceva..
Eliana, mie, mi-a adus-o socara-mea luni si mi-a zis s-o kazaresc imediat in acea zi. Probabil ca depinde si de obicei pe zone, ca-n Romania.
Eli! Cred ca da, trebuie sa cumperi si tu, sau lasa ca pe poate se arunca soacra.
Cind am nascut-o pe fi`mea am plins , de bucurie si -mi era frica sa nu moara fiind prea fragila, toata ziua intrebam asistentele , daca papa, mai traieste si cind doarme sa se uite daca mai respira. Si, cind am adus-o acasa , am dormit linga pututul ei jos ca mi-e era frica sa nu moara-n somn.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Eli felicitari!Micuta e tare frumusica si buclata!

Amina dar Erika a fost si mai micuta,a avut 2832 grame.Era tare micuta si prpadita.Si mie mi-a fost frica tare de moartea subita a bebelusilor,dar uite ce bulgare de energie este acuma.

Multumesc de urari.Deocamdata nu ma simt excelent...deabia atept sa treaca asteaa 3 luni...ca starea asta de oboeala peranenta ma ucide.

Rocsana cred ca pana la urma e vorba de un pic de curaj.Nu-mi este usor nici cu Erika apai can or fi 2.Insa mi-am dorit sa fie de varste apropiate...macar asa vor creste mai mult impreuna.intre mine si sora mea sunt 5 ani,iar cand am fost mici s-a simtit diferenta...cel putin cand a facut 14 ani nici nu ma mai baga in seama.Asta a fost unul din motive.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Felictari fetelor!
Eli pt. bebelina,sa va traiasca,sa creasca mare ,sanatoasa si frumoasa(nici nu s-ar putea altfel),Sabina pt. sarcina!!

Fetelor ,nu stiu ce sa zic cu hina sama asta.Este obiceiul lor,budisti ...nu?Hina sama asta este pt. fetite ,ca sa se casatoreasca.Mi-a explicat cineva mai demult ,dar am uitat exact.
Voi credeti in asta,sau credeti in Dumnezeu??

Eu nici nu ma obosesc
Bine ,inteleg ca pt. voi e mai dificil,sigur soacrele or sa se bage sa va faca cadouri si vor insista sa le "kazarisitzi" .

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput