Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

riara, ozoni este de fapt o supa, peste care pui mochi copt; eu am facut azi o supa mai conccentrata din dashii si syoyu, peste care am pus komatsuna si carne de pui, si muuuuult mochi; am copt 1o bucati si tot nu le ajungeau , soatei si cucuiatei cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

LA MULTI ANI!!
Sanatate,fericire si bucurii sa va aduca noul an!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

LA MULTI ANI!
Tot ce va doriti sa va aduca noul an!

Eu inca nu am nascut, cu toate ca noaptea visez la "greu" ca sunt in travaliu. Abia astept sa nasc, nimic nu-mi mai vine, ma misc ca un pinguin pe uscat, ma dor toate.

Noi am petrecut acasa noaptea dintre ani, cu sot si copil racit, sotul mai nashpa. Am cicnit cu suc acidulat . Stef a fost treaz pana pe la 1 si ceva, trebuia sa simta si el trecerea in noul an.

V-am , daca apar semne de nastere sper sa va anunt cumva sau prin cineva.

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

parerea de rau cea mai mare pe anul asta. nu am reusit sa mananc ozoni facut de soacra, o bunatate. acum 2 ani am mancat de simteam ca dau pe afara. poate incerc si eu sa fac, poate, poate

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor pe unde umblati???
trece-ti la apel!!!!!!!!

eli nu stiu daca ai nascut sau ba, daca nu stai cuminte la caldura ca matza mica trebui sa iasa ia, cand i-o vani timpul, cand o fi ea pregatita; dpn-ul cand il ai?; ai grija sa nu racesti si tu, ca-i mai grav ptr. bb; sanatate alor tai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Bine v-am gasit in 2009 ! Ehhei! Japonici harnicute si frumoase! Sa va dea Domnul un an plin de impliniri si sanatate. Pentru mine , 2008 a fost un de mare insemantate, odiseea si nasterea printesei mele, evolutiile scolare ale fiulului meu, atentia si caldura oferita de sot familiei. Pe 26 , seara cind imi scoteam taiorul de la nafatalina, ma gindeam la bunatatile pe care le fac manutele voastre ,voalul de fericirea si spiritul sarbatorilor care-ti incalzesc sufletul , chiar si cind e frig afara.

Mari impliniri s-aduci 2009
Din suflet cald va urez eu
Iar casa sa va fie luna noua
Si luminata de tortele lu` Prometeu

Sub voal de fericire ne-mbatam
Umezi in praf de stele
An luminat si bucurie s-avem
Superlativele n-ajung nici ele.

Ionela-Roxana, multumesc frumos pentru urari!Carnati si cozonaci? Ma bucur ca ti-au iesit!
Devylla si Rocsana, frumoasa combinatie de craciun, romano-japonez.
Rocsana , apropos de condei, eu sunt unul din ala agramat( greseli de ortografie, dezacord si tot analfabetismul limbii romane))
Si noi cind ne-am intors ma fost la socara^mea si am mancat ceva care avea mochi la fund , si deasupra , in supa cum ar veni legume. Nu stiu cum se cheama.
Eli, ma bucur ca n-ai nascut inca, ma refer ca sa-i fie bine bebelusei frumoase, acolo la mami in burtica.
Hannen! ce mai faci ?
Riara, rau e cu sot ocupat, dar lasa ca veti recupera dupa aceea.
Ieri ma dormit, nici macar la rude n-am fost sa le zicem La Multi Ani! Pina la Craciunul celalalt avem timp.
A fost superb , pacat ca nu ma stat mai mult ca simt mai bine relaxarea. Eu, cind vad palimerii, nisipul alb ca faina si culoarea oceanului de smarald, ma trec fiori pe sira spinarii. E diferenta mare intre culoare oceanului din Japonia , si cea de acolo, ai impresia ca e Oceanul Zeilor.Pentru prima data-n viata cind vad jungla tropicala, am mers cu autobuzul o ora prin jungla , era durm de tara , ca sa jungem pe o alta plaja , Coco Palm Garden. Un fel de paradis sau un vis frumos din care nu vroai sa te mai trezesti niciodata.Umbrelutele de palmieri , restaurantele cu terase si bauturi exotice, mirosul acela dulceag de cocos care imbata insula, bastinasii care aveau grija sa -ti fie cit mai bine, apa oceanului era calda si cristalina de se vedeau pestii colorati, koreeni, japonezi si rusi care se desfatau in cocktailuri si fritpuri cit lopata de mari.
Seara de revelion , a fost petrecere in fata psicinelor, erau deschise pina la 11 seara, dupa aceea , s-a baut , manacat, muzica tot timpul si la 12 noaptea , focuri de artificii, juma` de ora cred ca tinut,lumea a ramas in continuare sa se distreze dar noi am plecat ca-i era somn flacaului, ne uitam din camera( terasa camerei) ca se vedea tot, rasuna toata plaja , plus ca se vedea si la alte hoteluri, am avut camera la etajul 18, numa` bine..
La pisicine au foarte multe activitati,pentru toate varstele nu doar balaceala,plus kids`clubul care nu trebuie sa mai stea parintii cu ei, sunt instructori , sensei care au grija sa-i distreze si dupa aceea iau prinzul impreuna, foarte frumos pentru ei ca simt in lumea copiilor.
Si-n Sapian a fost frumos , dar acolo am fost in formatie de 3 , nu de 4 ca acum, si la fiecare clipa pe care o traiam ii multumeam lui Dumnezeu pentru darul pe care mi l-a dat, fata si baiatul ,un sot care face concurenta cu mine la grija si iubirea pe care le-o poarta, a facut tot posibilul ca sa ma simt bine si sa ma relaxez.
Sunt multe de povestit, dar cel mai bine e sa ajungi acolo, sunt sigura ca au mai fost japonici , si e imposibil sa nu le fi placut si relaxat.
La cumparaturi.
Cumparau japonezii, brand-uri cu sacosele ( Hermes, chanel , Dior etc.) Pentru ca-s mai ifetine decit aici.Eu mi-am luat de ochelari de soare.
Azi fi`miu a facut febra si nu l-am trimis la scoala, sa vedem maine, de aici a luat raceala, nu se treage de acolo. E ofticat ca azi avea test la mate si kanji.
Sanatate ingerasilor. Va pup pe toate

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani fericiti! Un an nou plin de bucurii si impliniri!

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Si noi cind ne-am intors ma fost la socara^mea si am mancat ceva care avea mochi la fund , si deasupra , in supa cum ar veni legume. Nu stiu cum se cheama.

Ala e ozoni de care vb fetele.

Adina & Luka& bobita din burtica34+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Yashy, multzam frumos, am retinut, ozoni se zice. Brr! Dar bun a fost.
Ce face burtica? E baietel , nu ? Hiii! Are mama doi flacai!
Fetelor, eu cred ca lauat-o razna, ma uit dupa toti bebelusii( nou nascutii) pe strada, marketuri etc. Zimbesc si ma bucur de zici ca-i la meu, se uita lumea la mine cu ingrjiorare si-or zice in gindul lor. -Saraca, o fi nebuna!!

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Amina ce fain v-ati distrat!!! Va invidiez... Poze nu ati facut? Nu ne arati si noua? Si eu imi amintesc mirosul specific dulceag aceelasi si in Saipan care m-a "lovit" imediat ce am coborat din avion. Cavalerul e mai bine acum? Multa sanatate!

Mergi la inceput

Rocsana, multzam frumos pentru urari! Da, azi a fost la scoala, s-a facut bine, dar 9 elevi de la el din calsa au avut liber, bolnavi..
Stii ce cred eu, lu` fi`miu (cred) ca i se trage de la psicina pentru ca s-a balacit pina la 11 noaptea, si stii ca seara e racoare.
Da, am facut poze, am sa le descarc, seara, ca ziua nu pot, fata mea se agata de toate alea ca sa ridice, e foarte bucroasa ca poate si numai asta exerseaza, trebuie sa stau cu ochii pe ea sa nu se loveasca de ceva.
Mie, personal, mult mai mult mi-a placut in Saipan , cu toate ca e inaka. De ce? Cultura domina mult mai mult decit in Guam, se vede ca mana albului distruge tot, bastinasii inca isi pastreaza acel aer salbatic comparativ cu cei din Guam care sunt toti americanizati, pina si limbajul chamorro este amestecat cu engleza.
Distractii multe, cumparaturi hard , activitati multe pentru copii, da, in Guam sunt, dar daca vrei incet, batraneste si fara aglomeratie , in Saipan e bine.
Eu as fi preferat sa le gust exact asa cum le-a lasat si denumit Magellan, insulele hotilor, dar sigur nu m-ai dormeam la hotel , ci intr-un hamac din jungla , acoperita doar c-o frunza de palimer si-n loc de sutien, coaja de nuca de cocos. Apropos , de asta, dansurile traditionale, tribale ale insulei sunt mult mai aproape de traditie decit cele din Guam, costumatie, strigatele de lupta , desenele de pe corp etc.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput