Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

La multi ani!

Eu dispar pentru citeva zile ,ma duc la ski ..De abia astept.Si o urare la final :

Tu, suflet cald
A mai trecut un an ...
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit..
Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald ,
Sarbatori Fericite !

P.S
Nu stiu daca va uitati la "Gokusen" ,dar ai mei au ramas cu ochii lipiti de TV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Noi de cand am intrat in libere adio net...pentru ca cu amandoi pe cap n-am timp si chef sa intru pe net.
Acum ne-am procopsit amandoi cu o raceala de mama focului,noroc ca este Erikuta cuminte,acuma danseaza si se uita pe MTV.

rocsana am comandt matze de pe net.Se gasesc de cre vrei si nu sunt deloc scumpe.Pe aceelasi site gasesti multe lte chestii folositoare.Acuma nu sunt la pc-ul unde le am salvate la favorites,dca e il las data viitoare.

Noi de Craciun am petrecut frumos,am impresia ca am mai scris.Acuma nu-mi amintesc niici ce am facut acum 5 minute,asa ca scuzai daca ma repet.

Va doresc un An Nou fericit,plin de realiri si fericire,sanatat si virtute!

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetelor
a-ti mancat toshicoshosoba???
noi deja am savurat-o; mai ales ca soba a fost framantata de mine, dar s-a c-am rupt, dar asta este eu mi-am dat silinta
a mancat soata si fata cea mare, cea mica nu prea se omoara; am facut si kakiaghe, din ebi, ciu ceapa verde si ghinan

maru merci fain; am incercat si nivea, se gaseste si aici, imi dau pe fata, eu avand un ten ffff. uscat, si de la vanturile de aici imi este si mai uscat; pe maici imi mai dar si cu o crema fff. po****ra aici ATRIX, dar se pare ca in fiecare iarna trebui sa trag ponoasele cu mainile; acum parca am doua greble, nu maini; asta-seara imi dau cu o cutie intreaga de crema pe maini

fug sa fac baie, si revin

Mergi la inceput

ggina drum bun si vreme frumoasa la ski; ce fain si yo vreau la ski; multumim ptr urare

devylla sanatate multa

eli o fi nascut?
daca nu ii urez nastere usoara si bebe cuminte, mancacios si muuult laptic

Mergi la inceput

Fetelor va doresc un nou an bun pe orice plan doriti voi, cu muuuulte realizari, muuuulta iubire si muuuuuulta sanatate!!!
LA MULTI ANI!!! 2009!!!

o seara placuta incontinoare alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ionela, imi pare rau ca nu am nici o sugestie benefica (sper ca m-ai inteles ca e vorba de nivea aia de maini in cutiute mov plate, asa cum erau pe vremuri de mult uitate)

Un an bun cu sanatate!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni pe 24 Decembrie, ora 13! Lupta iubita!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

LA MULTI ANI 2009

Se ia binecuvantare, se adaug-un strop de soare, si o pulbere de stele; se amesteca-ntre ele. Se mai pune bunatate, si iertare de pacate. Iar iubire?... Cat cuprinde! Si de la Domnul Hristos Sa aveti un an frumos. Multumire pentru toate: La multi ani cu sanatate!

Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!! 2009!!!

a-ti mancat OZONI si MOCHI???
mie si cucuietei cea mica nu ne plac, dar cucuiatei cele mari si lui tata-su au ras tot, soata 3 castroane si cea mare 2 castroane, si asa s-a terminat oala

o zi buna va dorim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Copii mei si sotul au mincat mochi si toshikoshi soba...tot au ras....Ionela,nu pricep ce inseamna OZONI...

Eu am petrecut noaptea de revelion singurica,sotul fiind obosit si azi muncind a adormit devreme,copii la fel...Eu am fost "LIVE " la Bucuresti prin TVR international si am baut trei sferturi din SHERIDAN'S...va doresc un an nou fericit...

Fiti fericiti; prietenii dispar cand sunteti nefericiti. - Euripide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI! Fie ca anul 2009 sa fie plin de impliniri si sa va aduca tot ce va doriti! Si sanatate in primul rand.

Mergi la inceput