Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Diseara ma apuc de cozonac...tineti pumnii!!!!
Amina tare faza cu nasoiul.Am ras cu lacrimi.

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sabina, mare curaj ai , sa dea Domnul sa-ti iasa cozonaci gustosi si pufosi , ca la mama acasa.Sa ne spui cum au iesit?
Azi sunt tare fericita pentru ca am cunoscut o persoana( mamica) deosebita,cu suflet bun, eleganta si foarte frumoasa.
M-a socat pe viata!

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Oooo!! a reinviat subiectul!! Bine v-am regasit pe toate!! Nu chiar toate cate eram o data... dar macar o mica parte!

Vin cu vesti de la Eli... E internata in spital de o sapt. Micuta Florence ar vrea sa vada si ea luminitele de Craciun, sa primeasca si ea un cadout, nuu?
Acum fara gluma... s-a internat pentru ca avea contractii multe, dureroase. Colul este inca inchis, dar sta in perfuzii sa linisteasca contractiile. Acum este in sapt. 35, ar vrea sa poata sa tina macar pana intra in sapt. 36 cand se spune ca esti la termen. Sa speram ca micuta se razgandeste si se linisteste sa poata si mami iesi din spital sa petreaca sarbatorile cu Stefan si tati.

Multi pupici tuturor!! Sanatate multa!

Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutare!

Eli,tinem pumnii sa mai reziste bebelina macar o sapt. in burtica!!

Ce sa va zic eu ,vad ca e cam liniste pe aici
Eu am o durere de cap de zile mari.

Sabina,Riara,Bianca ,Rocsana,fetelor pe unde umblati.sunteti sanatoase ,ati intrat in "libere"?
Pe Amina n-o intreb,vaz ca ea se tine de intilniri ,e bine si asa
Va pup,noapte bun si sper sa va vad mai active in liber.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

yashi,eu acum vad ca tu esti din Piatra.doamne ,am acolo 3 prietene carora le duc dorul!!!
Nu le-am vazut de un car de ani!
Mi-am amintit de ele si cum ajuns in Piatra intr-o noapte si le-am adus zapada cu mine Cind m-am trezit a doua zi era totuuul aaaalb,prietena mea(la care am stat) era in sufragerie,impletea un pulover alb .cu ochii cirpiti am intrebat-o "ce faci tu?" si ea mi-a raspuns "impletesc sentimente!"
Doamne ce dor m-a luat!

(Gabi,Brindusa,Dana...ce faceti,sunteti bine???oare e vreo sansa ca vreo una din voi sa citeasca pe DC???Mi-e imens de dor de voi Va pup cu mare drag,nu v-am uitat ,va port mereu acolo intr-un coltisor rezervat doar celor speciali,deosebiti,asa cum sunteti voi )

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mah sunt aici....am muncit mai toaa ziua l cozonac...am dat drumul la AC sa fie cald...foooarte cald.Am facut exac dupa reteta....si se pare ca io nu o sa reusesc ssa fac niciodata cozonaci pufosi si gustosi.
Ai mei sunt gustosi dar batosi...n-au crescut de nici o culoare....macar nu sunt chiar bolovani,saunt mai fragezi.DAAAAr de ce n-au crescut?Cine ma salveaza?Am cautat pe net si-un pliculet de drojdie are 7 grame.Am pus aceelasi gramas,oi fi amestecat aiurea?Am "batut" aluatul cum trebuie?Dar cum se bate?Si cat?

Amina cine e mamica eleganta si frumoasa?
Yashy multumim de vesti.Sper ca micuta sa mai stea cuminte macar cateva zile.
hannen ai luat ceva de cap?

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Yashi, bine ai revenit si sanatate ingerasilor.
Hannen, eu , deja am luat calmante de cap, cred ca de la frig sau prea mult fumat , m-am ales c-o durere de cap groaznica.Azi am fost sa-i iau carnetu de note al fiului de la scoala si cind vorbea invatatorul cu mine , vedeam si auzeam dublu.
Devylla, nu e de pe forum, dar bucuria m-a impins sa va spun si voua.

Sanatate lui Eli si bebelina sa stea in burtica cit mai mult.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Devylla, framantatul, cica asta ar fi, dar nu conteaza important este ca ai avut curajul sa faci.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Sabina imi pare rau.... la gust cum sunt? Eu am framantat la ei pana mi-a venit acru. Muuuuult...
Amina si eu am o Brindusa in Piatra. Cum ii zice numele de fam prietenei tale?
Nu am plecat pe nicaieri dar sunt in treburi pana peste cap.... Si nu gospodaresti cum mi-ar placea...

Mergi la inceput

Rocsana,eu sunt bre cu Brindusa!!M-am chinuit sa-mi aduc aminte numele de familie si nu pooot!
Erau 4 prietene bune de tot!Eu cu trei dintre ele m-am imprietenit,le-am cunoscut mai bine!Se bateau pe mine,la care sa stau mai mult!Tin minte ca intr-o seara m-a dus Brindusa la posta si de acolo a ramas sa merg singura la Gabi acasa.si-am luat-o eu la picior agale,cunosteam orasul,mai fusesem in Piatra.si-am admirat eu privelistea si-am mers catinel sa nu-mi rup ceva (ca era o zapada) si cum nu mai ajungeam la Gabi acasa le-am bagat pe toate in sperieti.doamne cite amintiri am cu ele
Ma crezi ca m-a bufnit si plinsul de dorul lor si de anii tineretzii?Sa rid sau sa pling de mine?
Cre` ca m-am screlozat.
Am sa o pun pe sor`mea sa caute in agenda mea veche de tel. poate gaseste numele si nr. lor,poate am norocul sa le dau de urma!

Mergi la inceput